IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Колумб, въпреки достигането си до Куба, по днешните мерки, си е по-неук от ученик 9-ти клас на гимназията. И не знам, къде е писал за "НЛО" при положение че, тогава, дори понятие такова, е нямало. А, кой откъде бил излитал...ами ти изпий толкова много алкохол, пък там, още колко неща ще ти се привидят.
    Затова, по-полека и внимавай по завоите, да не излетиш.
    Абе ти верно си като малко дете Естествено, че Колумб не е написал,че е видял НЛО,а летящи обекти, които излитат от океана и светят.И понятие си е нямал какво е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Глупости. Много добре знам какво представляват светлините на свети Елм. Наблюдавал е НЛО, което излита от океана. И то няколко пъти.А и Колумб като опитен моряк много добре е знаел какво са светлините на свети Елм, а може и сам да ги е виждал.Става въпрос за различни неща.Светлините на свети Елм се явяват по мачтите на кораба, а Колумб пише за обекти,които излитат от океана и изобщо не се доближават до кораба.
      И "Гранични войски "бяха към МВД, не към КГБ.Има разлика, а и това няма нищо общо с темата. Виждал съм и съветски запис на катастрофирало НЛО.
      Колумб, въпреки достигането си до Куба, по днешните мерки, си е по-неук от ученик 9-ти клас на гимназията. И не знам, къде е писал за "НЛО" при положение че, тогава, дори понятие такова, е нямало. А, кой откъде бил излитал...ами ти изпий толкова много алкохол, пък там, още колко неща ще ти се привидят.
      Затова, по-полека и внимавай по завоите, да не излетиш.

Коментар

Не си наясно - по-добре, помълчи и не се излагай. Към МВР, БЯХА БЪЛГАРСКИТЕ гранични войски.
        И така да е, това няма никакво отношение по темата.

Коментар

Отношение има, и то, ИЗВЪНРЕДНО СЕРИОЗНО: Носената енергия на тези честоти и съотношението сигнал/шум са НИСКИ, а изискванията дължина на излъчващата и приемащата антени - прекалено големи, като диаграмата на насочено действие е ПРЕКАЛЕНО ШИРОКА за предполагаемите разстояния което обаче, НЕ ВАЖИ за земното радиоразпръскване а също за шегобийците с познания по електроника тъй, щото да се гаъбаркат и подобни идио...опссс, "навитаци" като теб. Са не говорим, че нищо не казваш за радиоприемника, с който е "уловен сигналът". Аз обаче, като съм държал разни радиа в ръцете си, съм склонен са.предположа, че са го "уловили" с обикновено радио. Проблемът там е че, чувствителността е НИСКА и никакъв фалос няма да.уловиш от Космоса освен, ако не е излъчен от земен сателит. Да, ама те, на такова ниски честоти, отдавна НЕ излъчват, по гореспоменатите причини.

НАИВЕН СИ БЕТЕР ДЕТЕ ОТ ДВТСКАТА ГРАДИНА.
          Абе ти прост ли си, или на прост се правиш. Кога съм писал, че тия сигнали са дошли от Космоса ?От Космоса е дошъл сигнал,който е уловен от телескопа Джеймс Уеб. Тия сигнали, уловени по радиото наподобяват на него но явно се излъчват от източник на Земята-или от базата им,или от кораба майка, които са на Земята или от самите НЛО. Сигналът от Космоса е друг, но много наподобява тия сигнали, които се чуват по радиото, поради което смятам, че става въпрос за сигнали от една и съща цивилизация. Не идентични, но много си приличат.
          Last edited by mirodes; 29.01.2025, 17:09.

Коментар

Глупости. Много добре знам какво представляват светлините на свети Елм. Наблюдавал е НЛО, което излита от океана. И то няколко пъти.А и Колумб като опитен моряк много добре е знаел какво са светлините на свети Елм, а може и сам да ги е виждал.Става въпрос за различни неща.Светлините на свети Елм се явяват по мачтите на кораба, а Колумб пише за обекти,които излитат от океана и изобщо не се доближават до кораба.
            И "Гранични войски "бяха към МВД, не към КГБ.Има разлика, а и това няма нищо общо с темата. Виждал съм и съветски запис на катастрофирало НЛО.
            Не си наясно - по-добре, помълчи и не се излагай. Към МВР, БЯХА БЪЛГАРСКИТЕ гранични войски.

Коментар

На 106.7 мегахерца ги чуват. Публикувал съм видео .А ти какъв си бил няма никакво отношение по темата.
              Колкото до старшинката-старшини наричахме всички, които не са офицери. Ти си бил сержант,т е старшина и всеки,който е служил като наборен войник ще ти го каже.А дали званието ти е било старшина няма никакво значение.
              Отношение има, и то, ИЗВЪНРЕДНО СЕРИОЗНО: Носената енергия на тези честоти и съотношението сигнал/шум са НИСКИ, а изискванията дължина на излъчващата и приемащата антени - прекалено големи, като диаграмата на насочено действие е ПРЕКАЛЕНО ШИРОКА за предполагаемите разстояния което обаче, НЕ ВАЖИ за земното радиоразпръскване а също за шегобийците с познания по електроника тъй, щото да се гъбаркат и подобни идио...опссс, "навитаци" като теб. Да не говорим, че нищо не казваш за радиоприемника, с който е "уловен сигналът". Аз обаче, като съм държал разни радиа в ръцете си, съм склонен да предположа, че са го "уловили" с обикновено радио. Проблемът там е че, чувствителността е НИСКА и никакъв фалос няма да уловиш от Космоса освен, ако не е излъчен от земен сателит. И то, при ред благоприятни стечения на обстоятелствата. Да, ама те, на такива ниски честоти, отдавна НЕ излъчват, по гореспоменатите причини.

НАИВЕН СИ БЕТЕР ДЕТЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА.
              Last edited by Pyramid; 29.01.2025, 17:04.

Коментар

Христофор Колумбия е наблюдавал светлини на св. Елм. Ако не си виждал, можеш да се изкачи високо в планината по време на задаяаща се буря, и са държиш нещо метално в ръка. Вярно, няма гаранции, че точно на мига, няма да удари там мълния но, аз съм го преживявал, мен (ДОКАЗАНО, ЩОМ ПИША ТУК СЕГА!) ме подмина.
                А, когато някой то каже, че "КГБ било разсекретило" запис имай предвид, че в Русия, към КГБ, бяха гранични войски и може просто са е снимял някой от заставата, как им носят канчетата с манджа. (Само информативно.)
                Last edited by mirodes; 29.01.2025, 17:00.

Коментар

На тях явно не им пука дали ще ги забелязат, щом имат такава активност и то с ярки светлини .Интересното е,че още Христофор Колумб е забелязал НЛО със светещи светлини и го е написал в дневника си.Със сигурност има информация, която не се разкрива от правителствата по света.Наскоро излезе и запис на КГБ със заснет извънземен. Вчера гледах филм за НЛО над Лос Анджелис по време на ВСВ.Помислили ся го за японски самолет или балон и са го обстрелвали с много оръжия. И нищо не са му направили. Има и видео, на което се вижда как ракети не могат да го ударят.
                  Така че малко може да се направи при нападение.
                  Христофор Колумбия е наблюдавал светлини на св. Елм. Ако не си виждал, можеш да се изкачи високо в планината по време на задаяаща се буря, и са държиш нещо метално в ръка. Вярно, няма гаранции, че точно на мига, няма да удари там мълния но, аз съм го преживявал, мен (ДОКАЗАНО, ЩОМ ПИША ТУК СЕГА!) ме подмина.
                  А, когато някой то каже, че "КГБ било разсекретило" запис имай предвид, че в Русия, към КГБ, бяха гранични войски и може просто са е снимял някой от заставата, как им носят канчетата с манджа. (Само информативно.)

Коментар

За това, към кого е насочен "сигналът", струва ли си да се вълнуваме, ако НЕ Е ДОКАЗАНО, че изобщо е сигнал, за начало? Някакво там смущение, голям праз: С него, БЕЗ него...
                    Получава се сигнал какъвто НИКОГА досега не е засичан и след него почва невиждана активност на НЛО. За мен си е повод за притеснение.

Коментар

Въпрос 1. : На коя честота "се чуват" и каквомзнаеш ТИ ЛИЧНО за излъчването, разпространението, приемането и т.н.на радиовълните? (Аз лично съм радиолюбител от 42(+) години (над четиридесет и две години) и съм...меко казано, "чувал туй-онуй" още повече че, И професионално, бях радиоразузнавач.
                      Въпрос 2. Колко да са ти "доказани" нещата, колкото "Старшинката" ли? Ако е така, загазил си: Историята на МО НЕ ПАЗИ подобни факти. Справка - ЦВА (Централен Военен Архив).
                      Въпрос 3. : Ако и да твърдиш, че "не са ти важни" мненията на "хора с комплекси", поведението ти, говори точно обратното. Та...
                      Какво се обърка, мойто момче?
                      На 106.7 мегахерца ги чуват. Публикувал съм видео .А ти какъв си бил няма никакво отношение по темата.
                      Колкото до старшинката-старшини наричахме всички, които не са офицери. Ти си бил сержант,т е старшина и всеки,който е служил като наборен войник ще ти го каже.А дали званието ти е било старшина няма никакво значение.

Коментар

• За това, към кого е насочен "сигналът", струва ли си да се вълнуваме, ако НЕ Е ДОКАЗАНО, че изобщо е сигнал, за начало? Някакво там смущение, голям праз: С него, БЕЗ него...

Коментар

...т.е., малко съм те бухалка, явно, Вергилчо. Мога и още:
                          Я кажи, като как да се готвим за нападение от извънземните и няма ли те да подушат това? Все пак, толкова агенти имат тук.
                          На тях явно не им пука дали ще ги забелязат, щом имат такава активност и то с ярки светлини .Интересното е,че още Христофор Колумб е забелязал НЛО със светещи светлини и го е написал в дневника си.Със сигурност има информация, която не се разкрива от правителствата по света.Наскоро излезе и запис на КГБ със заснет извънземен. Вчера гледах филм за НЛО над Лос Анджелис по време на ВСВ.Помислили ся го за японски самолет или балон и са го обстрелвали с много оръжия. И нищо не са му направили. Има и видео, на което се вижда как ракети не могат да го ударят.
                          Така че малко може да се направи при нападение.

Коментар

И към кой да е?Подобни сигнали се чуват по радиото в райони, където има повишена активност на НЛО. Явно си комуникират с такива сигнали.А простите хора какво говорят мен не ме бърка. Аз пиша само доказани неща.
                            Някои пишат за зодии,други за разговори с Бог,ама тях не ги подиграват,а мен,който пиша доказани неща. Което показва, че някои хора си избиват комплексите и тяхното мнение не е важно за мен.
                            Въпрос 1. : На коя честота "се чуват" и каквомзнаеш ТИ ЛИЧНО за излъчването, разпространението, приемането и т.н.на радиовълните? (Аз лично съм радиолюбител от 42(+) години (над четиридесет и две години) и съм...меко казано, "чувал туй-онуй" още повече че, И професионално, бях радиоразузнавач.
                            Въпрос 2. Колко да са ти "доказани" нещата, колкото "Старшинката" ли? Ако е така, загазил си: Историята на МО НЕ ПАЗИ подобни факти. Справка - ЦВА (Централен Военен Архив).
                            Въпрос 3. : Ако и да твърдиш, че "не са ти важни" мненията на "хора с комплекси", поведението ти, говори точно обратното. Та...
                            Какво се обърка, мойто момче?

Коментар

И откъде разбра, че "сигналът" е "към извънземните на Земята"? Говориш техния език? Занимавал си се 20÷30 години с дешифриране? А, да си чувал сигнал от ЗАС?
                              - За толкова много глупости, теб и само с дребен шрифт, ще те скъсват от бъзик бе, сладур. НОБЕЛ трябва да учредят за Глупост, и ти ще си първият му носител.
                              И към кой да е?Подобни сигнали се чуват по радиото в райони, където има повишена активност на НЛО. Явно си комуникират с такива сигнали.А простите хора какво говорят мен не ме бърка. Аз пиша само доказани неща.
                              Някои пишат за зодии,други за разговори с Бог,ама тях не ги подиграват,а мен,който пиша доказани неща. Което показва, че някои хора си избиват комплексите и тяхното мнение не е важно за мен.
                              Last edited by mirodes; 29.01.2025, 16:35.

Коментар

• ...т.е., малко съм те будалкал явно, Вергилчо. Мога и още:
                                Я кажи, като как да се готвим за нападение от извънземните и няма ли те да подушат това? Все пак, толкова агенти имат тук.
                                Last edited by Pyramid; 29.01.2025, 16:47.

Коментар

Working...
                                X