IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Не омаловажавам достиженията му както казват сърбите, но, нещата тогава и сега, са на качествено различни нива. Да, бил е опитен мореплавател но, май само дотам. Мисълта ми е че, обемът от обща култура, в т.ч.и точни науки и т.н., който ТОГАВА изобщо е бил натрупан, е само капка, в сравнение с днешните и сега, децата преминават по-сериозен отбор, в сравнение с тогава.
    Каква обща култура-Колумб пише за странен обект, който свети през нощта. Не прави никакви предположения какво може да е.Ние с нашите съвременни знания тълкуваме какво точно е видял Колумб. Аз също наблюдавам такива обекти, които светят през нощта и са с изкуствен произход. И за разлика от Колумб имам знания, за да предположа какви са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

А бе,неук...неук...,колко пък да е бил неук?!Що не вземеш един дървен кораб и без съвременните средства за навигация да го затътриш чак до Америка...Има да си въртиш кръгчета из океана.... во веки веков......
      Не омаловажавам достиженията му както казват сърбите,
      - Колумбе, йебем ти откритие!
      но, нещата тогава и сега, са на качествено различни нива. Да, бил е опитен мореплавател но, май само дотам. Мисълта ми е че, обемът от обща култура, в т.ч.и точни науки и т.н., който ТОГАВА изобщо е бил натрупан, е само капка, в сравнение с днешните и сега, децата преминават по-сериозен отбор, в сравнение с тогава.

Коментар

Колумб, въпреки достигането си до Куба, по днешните мерки, си е по-неук от ученик 9-ти клас на гимназията. И не знам, къде е писал за "НЛО" при положение че, тогава, дори понятие такова, е нямало. А, кой откъде бил излитал...ами ти изпий толкова много алкохол, пък там, още колко неща ще ти се привидят.
        Затова, по-полека и внимавай по завоите, да не излетиш.
        А бе,неук...неук...,колко пък да е бил неук?!Що не вземеш един дървен кораб и без съвременните средства за навигация да го затътриш чак до Америка...Има да си въртиш кръгчета из океана.... во веки веков......

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
          Несъществуващи на куков ден. НЛО са реални и са дело на извънземна цивилизация. И всички останали неща-сигналите,изкуствените светлини и други го потвърждават.
          Включително има и достоверни свидетелства за среща с извънземни както и заснети кадри на видео с тях.
          А теб за по-достоверно ще те наричам фатмак. През еди какво ми е дали си бил старшина или сержант.
          Че си раздразнен, е ясно. Нормален човек, толкова глупости накуп, АКО изсипе, после ще се скрие от неудобство, да не му се смеят. А ти на мен, само "тате" не ми казвай, че тогава вече, и аз трябва да се крия. От неудобство. Моите деца, са будни и интелигентни.

Коментар

Ето, сам се изложи: НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ неща, приемаш за "доказани факти", и после се плюмчиш до скъсване.
            Несъществуващи на куков ден. НЛО са реални и са дело на извънземна цивилизация. И всички останали неща-сигналите,изкуствените светлини и други го потвърждават.
            Включително има и достоверни свидетелства за среща с извънземни както и заснети кадри на видео с тях.
            А теб за по-достоверно ще те наричам фатмак. През еди какво ми е дали си бил старшина или сержант.
            Last edited by mirodes; 29.01.2025, 17:34.

Коментар

То е ясно. Некомпетентността ти си личи.
              Сигурно. Ти на фактите така казваш.

Коментар

Точно толкова. Казах ти,че под старшина имам предвид сержант.Ти сам си каза,че си бил сержант.
                Ето, сам се изложи: НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ неща, приемаш за "доказани факти", и после се плюмчиш до скъсване.

Коментар

Доказани, доказани - КОЛКО да са "доказани", колкото "Старшинката" ти ли?
                  Точно толкова. Казах ти,че под старшина имам предвид сержант.Ти сам си каза,че си бил сержант.Старшина се използваше разговорно за всички сержанти на свръхсрочна служба. Изключвам младшите сержанти, които бяха войници.
                  Last edited by mirodes; 29.01.2025, 17:28.

Коментар

Напротив-аз се доверявам САМО на доказани неща. Затова не вярвам в богове ,зодии, прераждане,задгробен живот и тем подобни глупости.
                    Доказани, доказани - КОЛКО да са "доказани", колкото "Старшинката" ти ли?

Коментар

То е ясно. Некомпетентността ти си личи.

Коментар

Ей, Разследващият оцифер, пак падна на главЪ.
                        Напротив-аз се доверявам САМО на доказани неща. Затова не вярвам в богове ,зодии, прераждане,задгробен живот и тем подобни глупости.

Коментар

Първо защо ще прави някои подобни неща и второ сигналите са много специфични и наподобяват сигнала, получен от Космоса.
                          Ей, Разследващият оцифер, пак падна на главЪ.

Коментар

И така да е, това няма никакво отношение по темата.
                            За сметка на ТОВА, Панаирът е пълен!

Коментар

Ти май за радиохулигани/радиопирати не си и чувал, а? Всяко хлапе,(айде, всяко трето), започне ли експерименти с обикновени транзистори (по 5 ст.единия), такива "сигнали" ще ти устрои, че ще семподредиш, като онези будалинковцк, на летището в с.Щръклево, да ГИ чакаш.

Будала безмерен си, драги.

ЦИРК!!!
                              Първо защо ще прави някои подобни неща и второ сигналите са много специфични и наподобяват сигнала, получен от Космоса.
                              Някой ако иска да се бъзика ще пусне някакви гласове със съобщение, а не подобни сигнали. Доводите ти както винаги са неадекватни.
                              И няма какво да ги чакам при положение, че ВСЯКА ВЕЧЕР са в небето над Пазарджик, по-точно в околностите. Казах ви-хващаме бас и който не вярва вечер да дойде да провери.
                              Last edited by mirodes; 29.01.2025, 17:17.

Коментар

Абе ти прост ли си, или на прост се правиш. Кога съм писал, че тия сигнали са дошли от Космоса ?От Космоса е дошъл сигнал,който е уловен от телескопа Джеймс Уеб. Тия сигнали, уловени по радиото наподобяват на него но явно се излъчват от източник на Земята-или от базата им,или от кораба майка, които са на Земята.
                                Ти май за радиохулигани/радиопирати не си и чувал, а? Всяко хлапе,(айде, всяко трето), започне ли експерименти с обикновени транзистори (по 5 ст.единия), такива "сигнали" ще ти устрои, че ще семподредиш, като онези будалинковцк, на летището в с.Щръклево, да ГИ чакаш.

Будала безмерен си, драги.

ЦИРК!!!

Коментар

Working...
                                X