Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
А бе,неук...неук...,колко пък да е бил неук?!Що не вземеш един дървен кораб и без съвременните средства за навигация да го затътриш чак до Америка...Има да си въртиш кръгчета из океана.... во веки веков......- Колумбе, йебем ти откритие!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Колумб, въпреки достигането си до Куба, по днешните мерки, си е по-неук от ученик 9-ти клас на гимназията. И не знам, къде е писал за "НЛО" при положение че, тогава, дори понятие такова, е нямало. А, кой откъде бил излитал...ами ти изпий толкова много алкохол, пък там, още колко неща ще ти се привидят.
Затова, по-полека и внимавай по завоите, да не излетиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНесъществуващи на куков ден. НЛО са реални и са дело на извънземна цивилизация. И всички останали неща-сигналите,изкуствените светлини и други го потвърждават.
Включително има и достоверни свидетелства за среща с извънземни както и заснети кадри на видео с тях.
А теб за по-достоверно ще те наричам фатмак. През еди какво ми е дали си бил старшина или сержант.
Коментар
-
Ето, сам се изложи: НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ неща, приемаш за "доказани факти", и после се плюмчиш до скъсване.
Включително има и достоверни свидетелства за среща с извънземни както и заснети кадри на видео с тях.
А теб за по-достоверно ще те наричам фатмак. През еди какво ми е дали си бил старшина или сержант.Last edited by mirodes; 29.01.2025, 17:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТо е ясно. Некомпетентността ти си личи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТочно толкова. Казах ти,че под старшина имам предвид сержант.Ти сам си каза,че си бил сержант.
Коментар
-
Доказани, доказани - КОЛКО да са "доказани", колкото "Старшинката" ти ли?Last edited by mirodes; 29.01.2025, 17:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Напротив-аз се доверявам САМО на доказани неща. Затова не вярвам в богове ,зодии, прераждане,задгробен живот и тем подобни глупости.
Коментар
-
Ей, Разследващият оцифер, пак падна на главЪ.
Коментар
-
Първо защо ще прави някои подобни неща и второ сигналите са много специфични и наподобяват сигнала, получен от Космоса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ така да е, това няма никакво отношение по темата.За сметка на ТОВА, Панаирът е пълен!
- 1 like
Коментар
-
Ти май за радиохулигани/радиопирати не си и чувал, а? Всяко хлапе,(айде, всяко трето), започне ли експерименти с обикновени транзистори (по 5 ст.единия), такива "сигнали" ще ти устрои, че ще семподредиш, като онези будалинковцк, на летището в с.Щръклево, да ГИ чакаш.
Будала безмерен си, драги.
ЦИРК!!!
Някой ако иска да се бъзика ще пусне някакви гласове със съобщение, а не подобни сигнали. Доводите ти както винаги са неадекватни.
И няма какво да ги чакам при положение, че ВСЯКА ВЕЧЕР са в небето над Пазарджик, по-точно в околностите. Казах ви-хващаме бас и който не вярва вечер да дойде да провери.Last edited by mirodes; 29.01.2025, 17:17.
Коментар
-
Абе ти прост ли си, или на прост се правиш. Кога съм писал, че тия сигнали са дошли от Космоса ?От Космоса е дошъл сигнал,който е уловен от телескопа Джеймс Уеб. Тия сигнали, уловени по радиото наподобяват на него но явно се излъчват от източник на Земята-или от базата им,или от кораба майка, които са на Земята.
Будала безмерен си, драги.
ЦИРК!!!
- 1 like
Коментар
Коментар