IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Да го обясня накратко-има извънземна цивилизация на планетата Проксима Б около звездата Проксима Кентавър. Тия извънземни имат представители на Земята и бази тук. Когато звездата изригва то условията за живот на тая планета се влошават, поради което част или всички извънземни се качват на космически кораби и се отправят към Земята. Пращат сигнал на находящите се тук и те започват масово наблюдение на хората и човешките обекти.
    1.Писах, не си чел:
    ТВЪРДЕ НАЧЕСТО се случват подобни взривове на звездите от клаза на Проксима Кентавър, че изобщо да стигнат до разумен живот. Да не говорим че, на такова малко разстояние, както са там, планетите се намират в т.нар.орбитален резонанс при което, са постоянно с едната страна към звездата и зоната за потенциален живот, е твърде малка, около прехода тъмна/светла страна на планетата: От едната страна, гинизгаря жега, ит другата -замръзват дълбоко.
    2.Ако наистина все пак се е развила такава цивилизация там то, СЛЕД взрив от видяния от Земята мащаб, ИЗОБЩО НЕ СА ИМАЛИ ВРЕМЕ да хукват и да бягат. Много са близко до звездата, и, за минута-две, даже не могат да влязат в кораба, камо ли да го подготвят за старт. Условията за живот, се ВЗРИВЯВАТ БУКВАЛНО.
    3.Реалнo, ако 20-те години е забелязан ТУК взривът, той е станал около 2016÷19-та година. Ако са били толкова развити и са знаели предварително какво следва то, трябва да са тръгнали доста по-рано.

Коментар

• Според чл. 234 от Наказателно-процесуалния кодекс (НПК), стандартният срок за извършване на разследване е два месеца от деня на образуването на делото. Прокурорът може да определи по-кратък срок, но при фактическа и правна сложност на делото този срок може да бъде удължен до четири месеца. Ако и този срок е недостатъчен, административният ръководител на съответната прокуратура може да го удължава допълнително, като всяко удължаване не може да бъде повече от два месеца.

Нашият човек обаче разследва всяко едно дело за 2 дена, а по-сложните - за 3 дена. Поклон пред способностите му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ще ни светнеш ли как го правиш това? Щото аз мога да напиша цял алгоритъм от поне 20 точки, но ми е много любопитно как го правиш ти и какво е твоето "професионално" мнение. Ама добре помисли какво ще напишеш, защото по него ще съдим за професионализма ти. Все пак по два дена на престъпник е цяло чудо - това трябва да си телепат и пак няма да успееш да напишеш на хартия това, което си научил по телепатичен път от мозъка на нещастника.
        Добре де, ти можеш и го правиш. Що му е на Вергилча да се мъчи да мисли? Той ЗНАЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аха. Ти отиде в центъра за управление и оттам я взе. С една флашка. Абе знам аз, яки връзки бараш.
          И провежда цяло едно следствие само за 2 дена. И така го прави, щото съдебните дела след това не могат да се оправят 2 години в неговите разследвания.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Информацията е казана в Конгреса на САЩ.Освен това е потвърдена от няколко различни източници. Естествено неофициално.
            Ако действително беше военен щеше до знаеш ,че много често една информация не се твърди официално,но неофициално много неща се знаят,без да се съобщават.
            Като например, че една жена е кварталната курва, и всички го знаят, освен мъжа и?

Та въпросът ми е след като информацията е неофициална, ти откъде я знаеш? Такова ли е твоето мнение за неофициалните тайни информации - че всички задължително ги знаят, особенно от надеждния източник ТикТок?
            Last edited by Mateev; 07.02.2025, 11:38.

Коментар

И точно,щото съм бил следовател мога да отсявам фалшивата информация от истинската. .
              Ще ни светнеш ли как го правиш това? Щото аз мога да напиша цял алгоритъм от поне 20 точки, но ми е много любопитно как го правиш ти и какво е твоето "професионално" мнение. Ама добре помисли какво ще напишеш, защото по него ще съдим за професионализма ти. Все пак по два дена на престъпник е цяло чудо - това трябва да си телепат и пак няма да успееш да напишеш на хартия това, което си научил по телепатичен път от мозъка на нещастника.
              Last edited by Mateev; 07.02.2025, 11:21.

Коментар

Да го обясня накратко-има извънземна цивилизация на планетата Проксима Б около звездата Проксима Кентавър. Тия извънземни имат представители на Земята и бази тук. Когато звездата изригва то условията за живот на тая планета се влошават, поради което част или всички извънземни се качват на космически кораби и се отправят към Земята. Пращат сигнал на находящите се тук и те започват масово наблюдение на хората и човешките обекти.
                Даааа, за първи път виждам цялостната ти концепция, в която явно сляпо вярваш. Познавам и други хора с такава сляпа вяра, като например Архитекта - има си собствена тема, в която сам си пише измислиците, но понеже неговата лудост е тиха, никой не му обръща внимание. Познавам и една необразована циганка, която лее олово, и при която жена ми преди много години ме заведе. И въпреки безкрайната простотия, в която лично се убедих с очите си, останах безкрайно изненадан каква голяма опашка от идиоти и идиотки имеше пред вратата и.

Тогава всъщност разбрах за първи път, че простотията и невежеството не е изолирано явление, а масово разпространена зараза сред нашето общество. Но понеже това също бяха хора с тиха лудост, никой не им обръщаше внимание и не им се сърдеше.

После се пояеи интернет и социалните мрежи, и тогава вече се убедих, че светът е пълен с идиоти, както полезни, така и безполезни. И тогава вече започнах да се дразня, защото установих, че най-големите идиоти имат най-висока собствена самооценка, и като правило са на-кресливите по форумите. Чак впоследствие осъзнах, че с такива хора е по-добре да не спориш, защото няма как да им налееш в главата нещо, което не не искат да го приемат.

И така стигаме до днешна дата, в която с такива хора вече искрено да се забавлявам. Така че изказвам благодарности и се надявам забавленията да продължат и за в бъдеще.

Коментар

Ако би бил истински следовател, щеше да си зададеш ред въпроси, които, изобщо не виждам да си задаваш. Обсъждали сме "източника" ти и знаем, колко е правдив.
                  Нищо не знаеш. И точно,щото съм бил следовател мога да отсявам фалшивата информация от истинската. Всички факти, които неведнъж съм изброил са свързани едни с други и взаимно се допълват.

Коментар

Информацията е казана в Конгреса на САЩ.Освен това е потвърдена от няколко различни източници. Естествено неофициално.
                    Ако действително беше военен щеше до знаеш ,че много често една информация не се твърди официално но неофициално много неща се знаят,без да се съобщават.
                    Ако би бил истински следовател, щеше да си зададеш ред въпроси, които, изобщо не виждам да си задаваш. Обсъждали сме "източника" ти и знаем, колко е правдив.

Коментар

Аха. Ти отиде в центъра за управление и оттам я взе. С една флашка. Абе знам аз, яки връзки бараш.
                      Ако действително беше военен щеше до знаеш ,че много често една информация не се твърди официално,но неофициално много неща се знаят,без да се съобщават.
                      Last edited by mirodes; 07.02.2025, 10:42.

Коментар

Ти, определено, изплаваш над всички. Нали знаеш, кои неща плават? Леките. Фактите тежат, а "откритията на JWST" нямат общо с дрънканиците на измислячи по медиите. Т.к.не телескопите откриват, ами хората, с тяхна помощ. Кой да ти го каже, обаче?
                        Хахаха-естествено ,че хората тълкуват данните от телескопа. За пореден път пишеш безмислици колкото да напишеш нещо.

Коментар

Тази информация НЕ Е разпространена от журналист. Оттам нататък рухват всичките ти опорки.

Коментар

В тая тема се отсяват интелигентните хора от глупаците.
                            Всеки,който смята за лъжа откритията на телескопа Джеймс Уеб е глупак.Всеки,който смята за фалшиви клиповете с НЛО,които публикувам,е глупак.
                            Ти, определено, изплаваш над всички. Нали знаеш, кои неща плават? Леките. Фактите тежат, а "откритията на JWST" нямат общо с дрънканиците на измислячи по медиите. Т.к.не телескопите откриват, ами хората, с тяхна помощ. Кой да ти го каже, обаче?

Коментар

Човек, аз и Pyramid много пъти сме се бъзикали един с друг, и дори сме се обиждали, но никога, повтарям НИКОГА не съм подлагал на съмнение неговата компетентност, интелигентност и технически познания. Също и с Барбарон - дракаме се, но определено той е високоинтелигентен човек, и това си личи от 1 километър разстояние.
                              Откровено, даже, сме показвали и крайна неприязън, и сме воювали ала професионално, си имаме уважението, както и на Бабалата. Щото, анализите му по същество - когато не се шегува - са точни, а чувството му на справедливост е силно развито. Затова ме и защити по едно време, дори без да.ме харесва. Не съм забравил и винаги го имам предвид. Само Вергилчо не си дава сметка, че желанията са едно, а доказателствата, ако съществуват, трябва да издържат. И тръгнал да.нарича "дебили" ония, дето опитват да отделят и малкото истина в писанията му. Не бих го нарекъл интелигентно поведение.

Коментар

Голям смях - признавам си, че посещавам тази тема само защото ти ни забавляваш. Ако те няма тебе, темата ще отиде в небитието. Така че продължавай в същия дух да подобряваш настроението на всички четящи.
                                В тая тема се отсяват интелигентните хора от глупаците.
                                Всеки,който смята за лъжа откритията на телескопа Джеймс Уеб е глупак.Всеки,който смята за фалшиви клиповете с НЛО,които публикувам,е глупак.
                                Имало е огромен взрив на звездата Проксима Кентавър, след това е получен сигнал от планетата Проксима Б към Земята, забелязани са светлини от изкуствен произход на тая планета и са забелязани обекти с изкуствен произход, които се движат към Земята от тая звездна система. ВСИЧКО това е логично .Аз не съм виновен, че някой няма интелект да го разбере.
                                Да го обясня накратко-има извънземна цивилизация на планетата Проксима Б около звездата Проксима Кентавър. Тия извънземни имат представители на Земята и бази тук. Когато звездата изригва то условията за живот на тая планета се влошават, поради което част или всички извънземни се качват на космически кораби и се отправят към Земята. Пращат сигнал на находящите се тук и те започват масово наблюдение на хората и човешките обекти.
                                Last edited by mirodes; 07.02.2025, 10:37.

Коментар

Working...
                                X