Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Той ти обяснява но, ти не внимаваш: НЯМАШ НИТО ПРАВ, НИТО КОСВЕН контакт с телескопа и екипа дето работи с него. Нямаш (и едва ли ще ти дадат) допуск до данните. Единствено, слушаш измислени коментари и преразказваш, без да разбираш че, И ТЕ, са плод на журналистически измислици. Журналистите се хранят от сензации но, ти не. Трябва ли ти да се злепоставяш, като упорито и настойчиво ни налагаш вече ясния факт.на.невежеството си? Ами наясно сме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Човек, аз и Pyramid много пъти сме се бъзикали един с друг, и дори сме се обиждали, но никога, повтарям НИКОГА не съм подлагал на съмнение неговата компетентност, интелигентност и технически познания. Също и с Барбарон - дракаме се, но определено той е високоинтелигентен човек, и това си личи от 1 километър разстояние.
Аз КАТЕГОРИЧНО заявявам ,че всеки, който види тия клипове и смята, че са фаршифицирани или изготвени с ИИ,е дебил.Last edited by mirodes; 07.02.2025, 10:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Добре, извинявай ,че съм те бъзикал за изобретенията ти,тъй като не съм достатъчно компетентен.
Ти естествено никога няма да се извиниш за подигравките ти относно професионалната ми дейност.Last edited by Mateev; 07.02.2025, 10:20.
- 1 like
Коментар
-
Няма какво да те обиждам-ти си невежа, щом смяташ, че тия клипове са фалшиви и че нещата, които написах за откритията на телескопа Джеймс Уеб са лъжа.
- 1 like
Коментар
-
mirodes, може да са разбрали че демографията се срива и са дошли да помагат за бебета, как мислиш. Сега да не си мислим само че са лоши и са дошли да ни вземат природните богатства от земята.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Айде и един безопасен луд да ти рече нещо: 1.Когато бъзикаш някого, трябва поне да носиш сам на бъзик. А, ако се съмняваш в нечие творение, какво те бърка сам да провериш? Още повече че, аз ви каних не един и не два пъти.
2.На Матеев и на всички, дето те бъзикаме, няма смисъл да се сърдиш, т.к не е наша вината, че си се формирал до онзи много точен ИИ анализ. Виновни са родителите и възпитатели ти но, и там няма смисъл, т.к.все едно, вече е късно да се променяш (т.к.си известен с изявите си).
3.Да си посягаш също не е опция. Ние ще страдаме.
Накратко,.тейк ит изи и се забавлявай. И пиши книги. Не е истина, колко Кинти ще изкараш от способността си да разсмиваш хората. Само почваш да им разправяш за НЛО, и пълниш торбата.
Ти естествено никога няма да се извиниш за подигравките ти относно професионалната ми дейност.Last edited by mirodes; 07.02.2025, 10:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ защо ми изтрихте отговора на нападките на Матеев
- 1 like
Коментар
-
Истината не са нападки, но явно ти така ги чувстваш нещата, Хайде обиди ме мене в невежество и само ще ме развеселиш - нищо повече.
Коментар
-
Истината не са нападки, но явно ти така ги чувстваш нещата, Хайде обиди ме мене в невежество и само ще ме развеселиш - нищо повече.
Бях написал отговор и на другите ти лъжи,но всичко се изтри, а коментара беше дълъг.
Коментар
-
Неговите клипове не са правени с ИИ, защото ИИ прави кристално чисти и ясни клипове. Неговите клипове са истински, но изкуствено им е намалена резолюцията, при това толкова много, щото да не може да се разпознае евентуалната измама. Такъв клип се прави още по-лесно - в къщи на конец връзваш някаква детска играчка с мигащи лампички, и после с програма сваляш резолюцията така, щото не само конеца да не се вижда, но и каквато и да било друга подробност, която да те улучи в измама.
Всички тези неща лесно могат да се открият, когато се анализира метаинформацията на снимката или клипа, но нашия човек е толкова ниско интелигентен, щото дори и представа си няма що за метод е това и има ли той почва и нас ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ защо ми изтрихте отговора на нападките на Матеев
Коментар
-
Никога не съм поставял под съмнение знанията му в техническите науки.Поставям под съмнение изобретенията му.Две различни неща.И ако съм го бъзикал какъв инженер е,то е било за бъзик в отговор на негови подигравки.
И никога не съм претендирал ,че имам знания в техническите науки.
И няма как да не ти се сърдя при положение ,че ме обиждаш, без да си предизвикван от мен по никакъв начин. Едно време имах добро мнение за теб,вече си под нивото на Пирамидата в моите очи. Той поне човека не вреди на обществото и си е един безопасен луд.
А ти явно имаш някакви комплекси щом обиждаш хората заради мнението им и изкарваш лузър всеки,който не е толкова богат като теб.
2.На Матеев и на всички, дето те бъзикаме, няма смисъл да се сърдиш, т.к не е наша вината, че си се формирал до онзи много точен ИИ анализ. Виновни са родителите и възпитатели ти но, и там няма смисъл, т.к.все едно, вече е късно да се променяш (т.к.си известен с изявите си).
3.Да си посягаш също не е опция. Ние ще страдаме.
Накратко,.тейк ит изи и се забавлявай. И пиши книги. Не е истина, колко Кинти ще изкараш от способността си да разсмиваш хората. Само почваш да им разправяш за НЛО, и пълниш торбата.Last edited by Pyramid; 07.02.2025, 10:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, има клипове как се правят, трябва да си го изфантазираш. Най евтино излиза с някой ИИ да си генерираш клип, защото знам че в крайна сметка най евтиното ще те заинтересува. Иначе може и голямо да си направиш с което да литнеш и да се спуснеш над града и да кацнеш в центъра на града. Вече имало автокрадци с дрон вдигнали и отмъкнали автомобил четох, не знам дали е вярно, то ще е било някоя мини малотражка. Само си престави ако е посред бяп ден колко кретени ще са гледали как извънземните го вземат да му правят дисекция, да ни научат технологиите.
Всички тези неща лесно могат да се открият, когато се анализира метаинформацията на снимката или клипа, но нашия човек е толкова ниско интелигентен, щото дори и представа си няма що за метод е това и има ли той почва и нас ...
Коментар
Коментар