Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Точно и затова тая информация не се публикува в медиите.
Аз я споделям само в тоя форум, който не се чете от много хора. Не съм я споделял в социалните мрежи, щото няма смисъл да предизвиквам паника сред познатите ми,а и сред хората, които следят профила ми.
Естествено това за инвазията е семо един от възможните варианти.Няма как да знам какви са им намеренията. Все пак за десетки и вероятно стотици хиляди години не са унищожили хората. Освен това явно има поне два различни вида извънземни на Земята-ниски сиви и високи сини. Те в какви отношения са не е ясно,,съвместно ли живеят на Земята чий са НЛО-а също не се знае. Общо взето има липса на информация, за да се направи категоричен извод какво точно се случва.
Има документирани случаи на битка между НЛО в края на 16-и век над град Нюрнберг в Германия. Между кои не е ясно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
E, може ли това да трябва да си обясняваме?? Даже съм го написал. Какво ще стане, когато милиони се откажат да купуват нова кола или ново жилище, понеже не е ясно какво ще се случи след две години? Какво ще стане, когато милиони се откажат да работят, понеже идва краят на света? А знаеш ли колко самоубийства ще има? Ще почнат да доминират анархични настроения сред мнозина - "идва краят на света, каква държавност, какви правила"? Други милиони пък ще почнат да харчат на кредит - като за последно - без никакъв шанс или намерение да го платят. Въобще, подобна новина би довела до разпад на обществото, икономиката и тн. Даже е разбираемо, че би трябвало да се пази в тайна. Просто няма избор.
Аз я споделям само в тоя форум, който не се чете от много хора. Не съм я споделял в социалните мрежи, щото няма смисъл да предизвиквам паника сред познатите ми,а и сред хората, които следят профила ми.
Естествено това за инвазията е семо един от възможните варианти.Няма как да знам какви са им намеренията. Все пак за десетки и вероятно стотици хиляди години не са унищожили хората. Освен това явно има поне два различни вида извънземни на Земята-ниски сиви и високи сини. Те в какви отношения са не е ясно,,съвместно ли живеят на Земята чий са НЛО-а също не се знае. Общо взето има липса на информация, за да се направи категоричен извод какво точно се случва.
Има документирани случаи на битка между НЛО в края на 16-и век над град Нюрнберг в Германия. Между кои не е ясно.Last edited by mirodes; 07.01.2025, 21:56.
- 1 like
Коментар
-
cyclop, нищо такова няма да се случи, колко е населението на планетата и колко и какво ще дойде с космически кораби до тук ако въобще е възможно. Шанса им е по лош отколко на Украйна да иска да победи Русия. Такива тайни са глупави, а мълчанието не е нещо хубаво, автоматично деградира целия ни свят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Вие сте като двете заядливи старчета от Мъпет шоу.Липсата на ерекция до това води.
- Въй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеcyclop, глупости, по кой начин ще навреди това че хората са известени ? Напротив точно обратното е, защото цивилизацията ще има по голям шанс да оцелее, ако става въпрос за нападение. Според теб е по добре хората да са неподготвени, а това не е така.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Какви адвокати бе, Бабалата? Човекът е без малко разследващ оцифер. Малкото му го взели. Вероятно, заради високата компетентност.
- 1 like
Коментар
-
Ами аз какво ти казвам? НЛО бе. Извънземни и нищо друго. Да.
- 1 like
Коментар
-
cyclop, глупости, по кой начин ще навреди това че хората са известени ? Напротив точно обратното е, защото цивилизацията ще има по голям шанс да оцелее, ако става въпрос за нападение. Според теб е по добре хората да са неподготвени, а това не е така.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМисля си за горките клиенти на изперканите адвокати
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАми като виждам летящ обект,който видимо лети по начин,различен от самолет,дрон, хеликоптер какво да е?
- 1 like
Коментар
-
...аха и твоят е "единственият възможен". Ох.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Хайде да обсъдим ситуацията като реална. Телескопът открива огромен обект, за който се предполага, че е космически кораб с непознат произход, и се движи към Земята. Моменталнов тази ситуация ще се задействат протоколи, които със сигурност са измислени. Никога няма да излезе тази информация в медиите. Никога няма да излезе някой в конгреса да го обсъжда. Никога няма да бъде допуснато обикновените хора да научат тази информация до последния възможен момент. Никаква полза няма от военна или политическа или социална гледна точка. Би довело единствено до многообразие от поведения, вредни за икономиката, обществото и каквато възможна организирана реакция би могло да се създаде. До анархия, до отчаяние, до култове и тн. В никакъв случай не би било допуснато хората да научат, ако идва истински извънземен кораб.
И за Барби това не се е случило щом не е официално обявявено.
Коментар
-
3.Телескопа"Джеймс Уеб"е забелязал огромен космически кораб или армада от кораби, пътуващи към Земята, за които се смята ,че до 2027г ще са тук.
4.Същият телескоп е забелязал светлини от изкуствен произход на няколко планети, една от които е Проксима Б,намираща се до най-близката до нас звезда Проксима Центавър и от която пътува насам тоя огромен космически кораб.
- 1 like
Коментар
Коментар