IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...т.е., преразказ по преразказ (и т.н., незнайно колко пъти)?
    Не чувстваш ли колко си смешен?,Всъщност ти може и наистина да не разбираш ,ама Матеев се излага с тия въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти хептен изкука. Не правя официално разследване, та да му чета дневниците. То в такива случаи се назначава официално превод на документите на преводач.
      В случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
      ...т.е., преразказ по преразказ (и т.н., незнайно колко пъти)?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Кое е "доказано"?
        Виж коментара ми в 11.26 ч.Няма постоянно да повтарям.

Коментар

Следователно това не е доказателство, а ЕЖК (Една Жена Каза) ....
          В безсилието си се чудите за какво да се заядете. Дневниците на Колумб са публикувани ,преведени са на английски език и хора, които са ги чели казват какво описва той. Това е достатъчно.
          Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.

Коментар

Издиша на куков ден.Всичко е доказано.
            Кое е "доказано"?

Коментар

В случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
              Следователно това не е доказателство, а ЕЖК (Една Жена Каза) ....

Коментар

Ти остави Путин, виж Вергилчо. Колко много празноти и противоречия, а какъв НАПОР. Да, ама като го провериш - издиша,.ще.те.отвее.
                Издиша на куков ден.Всичко е доказано.

Коментар

За Колумб те питах, ти се направи на разсеян та, да повторя: Знаеш ли испански и португалски? Директно НЕГОВИТЕ ДНЕВНИЦИ ли си чел, или си видял, че някой бил споменал и т.н.? ТОВА е много важно: ПРОВЕРКА ДОСТОВЕРНОСТТА НА ИЗТОЧНИЦИТЕ. Що за следовател би пропуснал момент от подобна важност? И после, се засягаш? На калво отгоре? Че те, такива "доказателства", пет пари не струват.
                  Ти хептен изкука. Не правя официално разследване, та да му чета дневниците. То в такива случаи се назначава официално превод на документите на преводач.

Коментар

Аз вярвам ЕДИНСТВЕНО на доказателства. Кой какво мисли няма никакво значение. То и много хора в България смятат ,че Путин е велик лидер, което не означава, че са прави.
                    Ти остави Путин, виж Вергилчо. Колко много празноти и противоречия, а какъв НАПОР. Да, ама като го провериш - издиша,.ще.те.отвее.

Коментар

Хахаха-желязна логика относно светлините на НЛО.В човешката история има много документирани случаи на видяно НЛО през нощта и в 99 процента от случаите са с включени светлини. Дори и Колумб съобщава за подобни светлини, които е видял. Защо ги включват тия светлини те си знаят,но е факт, че ги включват.
                      Фалшив клип може много лесно да се разпознае и ти публикува няколко такива.
                      И само дебил не би различил летателен апарат, създаден от човека и НЛО на извънземни.
                      Колкото до телескопа-официално е съобщено в Конгреса на САЩ какво е забелязал. Има потвърждение от няколко източника. Така че Дънинг Крюгер се отнася за теб-мислиш, че имаш познания, а в действителност и понятие си нямаш.
                      Аз не си позволям да коментирам технически въпроси, с които не съм запознат. Щом от няколко източника излиза информация че в Конгреса на САЩ е съобщено,че към Земята се движат обекти с изкуствен произход и са забелязани светлини на няколко планети, аз им се доверявам. А каква е методиката не ме бърка.
                      За Колумб те питах, ти се направи на разсеян та, да повторя: Знаеш ли испански и португалски? Директно НЕГОВИТЕ ДНЕВНИЦИ ли си чел, или си видял, че някой бил споменал и т.н.? ТОВА е много важно: ПРОВЕРКА ДОСТОВЕРНОСТТА НА ИЗТОЧНИЦИТЕ. Що за следовател би пропуснал момент от подобна важност? И после, се засягаш? На калво отгоре? Че те, такива "доказателства", пет пари не струват.

Коментар

Да бе, да - дето аз съм глупав и прост невежа, но и ИИ е такъв, а и всички останали твои събеседници в тази тема. И ти го вярваш това?
                        Аз вярвам ЕДИНСТВЕНО на доказателства. Кой какво мисли няма никакво значение. То и много хора в България смятат ,че Путин е велик лидер, което не означава, че са прави.

Коментар

В България 98 процента от делата завършват с осъдителни присъди,така че нивото на разследване е много високо. А че има некадърници и мързеливци е ясно.
                          А аз какво ще правя най-малко на теб ще давам обяснения.
                          Разбира се, то няма нужда. Отдалеч си личи.

Коментар

Хахаха-желязна логика относно светлините на НЛО.В човешката история има много документирани случаи на видяно НЛО през нощта и в 99 процента от случаите са с включени светлини. Дори и Колумб съобщава за подобни светлини, които е видял. Защо ги включват тия светлини те си знаят,но е факт, че ги включват.
                            И само дебил не би различил летателен апарат, създаден от човека и НЛО на извънземни.
                            Колкото до телескопа-официално е съобщено в Конгреса на САЩ какво е забелязал. Има потвърждение от няколко източника. Така че Дънинг Крюгер се отнася за теб-мислиш, че имаш познания, а в действителност и понятие си нямаш.
                            Да бе, да - дето аз съм глупав и прост невежа, но и ИИ е такъв, а и всички останали твои събеседници в тази тема. И ти го вярваш това?

Коментар

Дойдохме си на думата. Ти се сърдиш, че аз като невежа (признавам си) коментирам темата за следствията и разпитите. И си прав (признавам си).

Веднага обаче възникват следните контравъпроси:
                              1. Защо ми оспорваш познанията по възможностите на телескопите в космоса, след като там станах почти експерт благодарение на тебе.
                              2. Защо оспорваш техническите характеристики на земните летателни апарати, след като виждаш, че също знанията то са на светлинни години под нашите
                              3. Защо оспорваш методите на разпознаване на един клип дали е истински или фалшив, след като си тотално невеж по отношение на метаинформация, компресия на изображението, софтуери за обработка на изображението с цел влошаване на качеството, възможност на ИИ да прави фалшиви клипове и т.н.
                              4. Защо оспорваш желязната логика, че един разузнавателен извънземен кораб последното, което ще направи, е да включи дългите светлини и мигачите?

Във всеки един етап от диалозите в тази тема демонстрираш тотално невежество, дотолкова, щото всички да ти се смеят, и въпреки това упорстваш да спориш с експерти по въпроса? Не го ли осъзнаваш това? Щото ако наистина не го осъзнаваш, прочети трудовете на Дънинг и Крюгер, но няма да ти се хареса какво пише в тях за хора като тебе.

https://www.bowencenter.bg/news-efek...cookies-policy
                              https://www.edna.bg/svobodno-vreme/e...ahotni-4653704
                              Аз не си позволям да коментирам технически въпроси, с които не съм запознат. Щом от няколко източника излиза информация че в Конгреса на САЩ е съобщено,че към Земята се движат обекти с изкуствен произход и са забелязани светлини на няколко планети, аз им се доверявам. А каква е методиката не ме бърка.
                              Last edited by mirodes; 07.02.2025, 13:08.

Коментар

• mirodes, пък аз се чудех кой може да ги гледа тези видеа и да си губи времето, е открих че има кой.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X