IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И аз бях само чувал за "героите "на прехода, които са от обръчите от фирми на дадена партия(а вероятно и с повече)и един такъв герой сам се похвали във форума, че е наясно с всички схеми,които въртят депутатите,за да подпомогнат нечий бизнес. И същият наглец изкарва другите некадърници, щото имат морал и не участват в разни схеми.
    Дерзай-нямам намерение повече да пиша в тая тема и да ми се подиграват и обиждат комплексари като теб и фатмака. Можех още много интересни неща да напиша и да дам линк към клипове ,но бях дотук. Простотията и невежеството надделяха над интелекта и разума.
    Дотук, обидите от теб къмто мен, са минимум 5 (ПЕТ!)-КРАТНО ПОВЕЧЕ. Така че, пак се изложи. А Матеев на ТВОЕ място, не бих обсъждал, че ти МНОГО се изложи. Не харесвам неговите изцепки и -всички са свидетели - зверски сме се борили тук но, като качества от вида на професионализъм, познания, прецизност на изказа, ширина на интересите и подготовка за живота, моето момче, той те води с няколко обиколки. Разбирам, че си огорчен от налагащите се сравнения, ама факти, какво да се прави.

Коментар

В безсилието си се чудите за какво да се заядете. Дневниците на Колумб са публикувани ,преведени са на английски език и хора, които са ги чели казват какво описва той. Това е достатъчно.
      Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.
      Аз пък съм чувал от жена си, която чула от комшийката, че в БгМама прочела, че една нейна приятелка чула от друга приятелка-емигрантка, която чула в селската кръчма, когато прибирала пияния си мъж,че Колумб наистина е виждал една светеща точка в небето, но това било Полярната звезда, благодарение на която със секстанта определял ъгъла спрямо хоризонта и от там знаел как да си изчисли и коригира маршрута.

Няма как мой човек, имам желязно доказателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Даааа, за първи път виждам цялостната ти концепция, в която явно сляпо вярваш. Познавам и други хора с такава сляпа вяра, като например Архитекта - има си собствена тема, в която сам си пише измислиците, но понеже неговата лудост е тиха, никой не му обръща внимание. Познавам и една необразована циганка, която лее олово, и при която жена ми преди много години ме заведе. И въпреки безкрайната простотия, в която лично се убедих с очите си, останах безкрайно изненадан каква голяма опашка от идиоти и идиотки имеше пред вратата и.

Тогава всъщност разбрах за първи път, че простотията и невежеството не е изолирано явление, а масово разпространена зараза сред нашето общество. Но понеже това също бяха хора с тиха лудост, никой не им обръщаше внимание и не им се сърдеше.

После се пояеи интернет и социалните мрежи, и тогава вече се убедих, че светът е пълен с идиоти, както полезни, така и безполезни. И тогава вече започнах да се дразня, защото установих, че най-големите идиоти имат най-висока собствена самооценка, и като правило са на-кресливите по форумите. Чак впоследствие осъзнах, че с такива хора е по-добре да не спориш, защото няма как да им налееш в главата нещо, което не не искат да го приемат.

И така стигаме до днешна дата, в която с такива хора вече искрено да се забавлявам. Така че изказвам благодарности и се надявам забавленията да продължат и за в бъдеще.
        И аз бях само чувал за "героите "на прехода, които са от обръчите от фирми на дадена партия(а вероятно и с повече)и един такъв герой сам се похвали във форума, че е наясно с всички схеми,които въртят депутатите,за да подпомогнат нечий бизнес. И същият наглец изкарва другите некадърници, щото имат морал и не участват в разни схеми.
        Дерзай-нямам намерение повече да пиша в тая тема и да ми се подиграват и обиждат комплексари като теб и фатмака. Можех още много интересни неща да напиша и да дам линк към клипове ,но бях дотук. Простотията и невежеството надделяха над интелекта и разума.

Коментар

Няма смисъл да пиша повече в тая тема. В коментара ми от 11.26 ч написах всичко важно по въпроса. Кой разбрал, разбрал. Нямам намерение да влизам в идиотски спорове със старшинката.
          Ох, недей. Никой не ти иска първото място. ПРИЗНАХМЕ ТЕ БЕ. ТИ СИ ПО-ПО-НАЙ!

Коментар

• Няма смисъл да пиша повече в тая тема. В коментара ми от 11.26 ч написах всичко важно по въпроса. Кой разбрал, разбрал. Нямам намерение да влизам в идиотски спорове със старшинката.

Коментар

• СТРОГО погледнато, споменаването на Колумб, би трябвало да изглежда примерно така:
              Мои приятели/познати ми казаха че, според тяхна информация/допустимото тях разговори/ Клоумб бил писал че...(и т.н.).
              Ако са чели поне те ИЗТОЧНИКА (корабния дневник, спомени и т.н.), би трябвало да кажат, къде и на коя страница, примерно.
              Ама насипни приказки... Вергилчо, ти СЛЕДОВАТЕЛ ли си бил, лукова глава или? Ние, когато следяхме р/мрежите на съседите, записвахме дата, час, честота, позивна, ред на радио обмена и т.н.донпъл и подро ности. По същото време, пеленговахме и знаехме коя станция откъде излъчва (триангулацията - задължително), от р/мрежата на кое звеното съседните въоръжени сили е и така, събирахме СВЕДЕНИЯ , от които, СЛЕД ОБРАБОТКА, се водеха заключения за невероятно интересни изменения, водещи до определени изводи. ТИ, дето ни ги насипваш врели-некипели, искаш да ти вярваме на думата, БЕЗ АДЕКВАТНО ПОЗОВАВАНЕ НА ИЗТОЧНИЦИТЕ и, като откажем да.сме.лековерни и наивни, ни обви Явашев в какво ли не. Ами липсва ти прецизност на изказа, което свидетелства за липса на професионалност и компетентност ити компрометира всичките старания да ни убедиш в правотата си. Жаргон професионален - никакъв, експериментални потвърждение- НУЛА...
              Още ли твърдиш, че си бил професионалист В СЛЕДСТВИЕТО?
              ХАЙДЕ ДЕ!

Коментар

Не чувстваш ли колко си смешен?,Всъщност ти може и наистина да не разбираш ,ама Матеев се излага с тия въпроси.
                МОРЕ, и Матеев се забавлява. Безплатно, при това.

Коментар

В безсилието си се чудите за какво да се заядете. Дневниците на Колумб са публикувани ,преведени са на английски език и хора, които са ги чели казват какво описва той. Това е достатъчно.
                  Не правя официално разследване, та да му изискам дневниците(то няма и да ми ги дадат),да им назначавам превод.
                  Напротив, забавляваме се. Имаме си селски/форумен ид*от, всичко е наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...т.е., преразказ по преразказ (и т.н., незнайно колко пъти)?
                    Не чувстваш ли колко си смешен?,Всъщност ти може и наистина да не разбираш ,ама Матеев се излага с тия въпроси.

Коментар

Ти хептен изкука. Не правя официално разследване, та да му чета дневниците. То в такива случаи се назначава официално превод на документите на преводач.
                      В случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
                      ...т.е., преразказ по преразказ (и т.н., незнайно колко пъти)?

Коментар

Кое е "доказано"?
                        Виж коментара ми в 11.26 ч.Няма постоянно да повтарям.

Коментар

Следователно това не е доказателство, а ЕЖК (Една Жена Каза) ....

Коментар

Издиша на куков ден.Всичко е доказано.
                            Кое е "доказано"?

Коментар

В случая информацията е от хора, които са ги чели и няма никакви причини да не им вярвам.
                              Следователно това не е доказателство, а ЕЖК (Една Жена Каза) ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти остави Путин, виж Вергилчо. Колко много празноти и противоречия, а какъв НАПОР. Да, ама като го провериш - издиша,.ще.те.отвее.
                                Издиша на куков ден.Всичко е доказано.

Коментар

Working...
                                X