IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Кое по-точно е обявено на закрито заседание,за кораба-майка ли?
    Тук остава въпроса как ти имаш "достоверна" информация от това закрито заседание ?
    Дал съм линк.Към Земята се движи обект ,който не е с естествен произход с огромни размери и със скорост близо до тази на светлината. Забелязан е от телескопа "Джеймс Уеб ",който е в Космоса.
    Last edited by mirodes; 16.12.2024, 13:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Не знам за маймуна ,ама.това е обявено в Конгреса на САЩ на закрито заседание. Пък който иска да си вярва в каквото ще.Или по-скоро да не вярва.
      Кое по-точно е обявено на закрито заседание,за кораба-майка ли?
      Тук остава въпроса как ти имаш "достоверна" информация от това закрито заседание ?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Хептен изплиска легена
        Смесваш полуистини с откровени лъжи за да си обясниш нещо,но очевидно си отскоро в темата за извънземните и не знаеш много неща,които вече са обяснявани.
        А на такива железни "доказателства" ,особедно за кораба майка ,който приближавал Земята видиш ли ,даже и маймуна няма да се хване !
        Не знам за маймуна ,ама.това е обявено в Конгреса на САЩ на закрито заседание. Пък който иска да си вярва в каквото ще.Или по-скоро да не вярва.
        https://vm.tiktok.com/ZNeTbW4XA/
        Last edited by mirodes; 16.12.2024, 12:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
          Вече има първи сигнал от Космоса с доказан изкуствен произход.
          https://vm.tiktok.com/ZNeTbvFQ2/
          Има и засечени светлини с изкуствен произход на 6 планети от телескопа" Джеймс Уеб "
          https://vm.tiktok.com/ZNeTbbWZNeTbbWVF
          Същият телескоп е засякал и движещ се към Земята голям обект с изкуствен произход, тъй като си сменя орбитата на движение.
          https://vm.tiktok.com/ZNeTbp1kd/
          Съчетано с хилядите НЛО,които кръжат по цял свят напоследък.
          Хептен изплиска легена
          Смесваш полуистини с откровени лъжи за да си обясниш нещо,но очевидно си отскоро в темата за извънземните и не знаеш много неща,които вече са обяснявани.
          А на такива железни "доказателства" ,особедно за кораба майка ,който приближавал Земята видиш ли ,даже и маймуна няма да се хване !

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ако междузвездните пътувания от една звезда до друга с космически кораби бяха реално и технически възможни,
            ние щяхме да виждаме десетки или стотици хиляди кораби непрекъснато движещи се напред-назад по междузвездни трасета,
            всеки път като погледнем с телескопи в космоса.
            Също така планетата Земя щеше да гъмжи от космически туристи идващи и заминаващи всяка година.

След като нищо такова не се наблюдава, значи междузвездните пътувания са невъзможни.
            И следователно дори да има някъде извънземни на някоя отдалечена планета, те няма как да долетят до нашата Земя, тъй като законите на физиката не позволяват такова пътуване да се осъществи.
            Как да не са възможни? Айнщайн казва, че са възможни, а ти го опровергаваш. Хубава работа. Нали това е следствие от ОТО - изкривеното пространство.

Коментар

• Вече има първи сигнал от Космоса с доказан изкуствен произход.
              https://vm.tiktok.com/ZNeTbvFQ2/
              Има и засечени светлини с изкуствен произход на 6 планети от телескопа" Джеймс Уеб "
              https://vm.tiktok.com/ZNeTbbWZNeTbbWVF
              Същият телескоп е засякал и движещ се към Земята голям обект с изкуствен произход, тъй като си сменя орбитата на движение.
              https://vm.tiktok.com/ZNeTbp1kd/
              Съчетано с хилядите НЛО,които кръжат по цял свят напоследък на мен ми прилича на разузнаване преди инвазия. Щото става въпрос за.огромен космически кораб щом е засечен от телескопа.Може би са решили, че сега е момента да колонизират Земята или са се уплашили от технологичното развитие на човечеството. Но във всички случаи тези събития са много заплашителни.
              Last edited by mirodes; 16.12.2024, 12:43.

Коментар

Ако междузвездните пътувания от една звезда до друга с космически кораби бяха реално и технически възможни,
                ние щяхме да виждаме десетки или стотици хиляди кораби непрекъснато движещи се напред-назад по междузвездни трасета,
                Също така планетата Земя щеше да гъмжи от космически туристи идващи и заминаващи всяка година.

След като нищо такова не се наблюдава, значи междузвездните пътувания са невъзможни.
                И следователно дори да има някъде извънземни на някоя отдалечена планета, те няма как да долетят до нашата Земя, тъй като законите на физиката не позволяват такова пътуване да се осъществи.
                Не сме свикнали с космическите Мащаби и си мислим че, всички трябва да се въртят около нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение
                  На официална пресконференция Илон Мъск собственикът на Spase-x,че е изключително скептичен относно съществуването на разумен извънземен живот.Думите му бяха следните:
                  "Много е трудно да се обясни как при толкова мащабно визуално и радиоелектронно претърсване на нашата галактика а и не само на нея не е открито или засечено дори едно "пиу''.Затова аз съм скептичен относно съществуването на извънземен живот.Най-вероятно сме сами във Вселената."
                  Това е положението.Без ''пиу'' не става..

,

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Не, че нещо, ама все пак ...
                    https://tvn.bg/predi-29-godini-naj-g...anzemni-video/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение
                      На официална пресконференция Илон Мъск собственикът на Spase-x,че е изключително скептичен относно съществуването на разумен извънземен живот.Думите му бяха следните:
                      "Много е трудно да се обясни как при толкова мащабно визуално и радиоелектронно претърсване на нашата галактика а и не само на нея не е открито или засечено дори едно "пиу''.Затова аз съм скептичен относно съществуването на извънземен живот.Най-вероятно сме сами във Вселената."

,
                      Забележи - радиоелектронно претърсване. Ние сме в капана на електромагнитния спектър. Мислиш ли, че той изчерпва представите за енергията изобщо? Какво ще намериш с радиоелектронно претърсване извън видимата зона, защото светлината също е част от електромагнитния спектър? Можеш да видиш дали ще имаш пенсия след десет години, но и за това ще ти трябва жив приемник от типа на Ванга, а не някой уред на Мъск.

Коментар

• На официална пресконференция Илон Мъск собственикът на Spase-x,че е изключително скептичен относно съществуването на разумен извънземен живот.Думите му бяха следните:

,

Коментар

• И тази тема се напълни с дето мислят, че знаят всичко. А знаят всичко, защото не знаят нищо. Вместо да предлагат хипотези - чули или недочули за тях, или пък стигнали собствено до някакви прозрения, те започват да хулят, да обиждат и да дават препоръките си за Курило. Изглежда за петте милиарда години съществуване на Земята ние сме най-големите умници, пръкнали се връз на нея. Още не можем да обясним бездната, която квантовата физика отвори, но считаме всеки, който не е пчелар или не взема френска пенсия, или кенефът му не е отвън на двора - то той е недостоен да излага мнението си и в тази тема наред с всички останали теми. Даже не можете да обясните електромагнетизма на Земята - най-нагледно физическо свойство, но сте наясно има ли или няма извънземни, извънземни ли са или са туземни или са избягали от Карлуково. Даже не сте и чували за парадокса на Ферми или пък за ноосферата на Вернадски. Или пък за Хю Еверет, който пръв обръща внимание на теорията за мултивселената, след което бива анатемосан за света на физиката и изхвърлен от него, а днес тази теория е все по налагаща се сред физиците. А, вие,сте наясно с всичко, стига да не надхвърля цените от черния петък.
                          Last edited by X_Y; 16.12.2024, 12:25.

Коментар

Преди и аз вярвах в извънземни.....
                            В което сте изредили, има невъзможни за подобрение състояния
                            Last edited by X_Y; 16.12.2024, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз пък винаги съм се чудел защо тези извънземни все са голи. Измислили модерни космически кораби, а все още не са изобретили дрехи, с които да се обличат.

Преди и аз вярвах в извънземни, но се осъзнах - че това е конспирация, умело създадена от политиците-сатанисти за да държат населението в подчинение и заблуда.
                              Всички политици, без изключение, са сатанисти, и служат на т.наречения дявол и сатана описан в Библията...
                              Last edited by X_Y; 16.12.2024, 11:34.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Аз пък винаги съм се чудел защо тези извънземни все са голи. Измислили модерни космически кораби, а все още не са изобретили дрехи, с които да се обличат.
                                Те се обличат само когато си лягат да спят

Коментар

Working...
                                X