...и НЕ, НЕ СА преднамерени тези видения, говорим за хора с органични причини това да им се случва. Проблеми с обмяната на веществата, психохоматични отклонения и т.н., при напълно запазена психическа нормалност. Просто, нещо им дразни мозъчните центрове, и те "виждат" синтезирани върху съзнанието им образи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТочно планетите всяка нощ сменят местоположението си и се движат бавно, но хаотично по небето. Самото име планета означава "блуждаещ".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТочно планетите всяка нощ сменят местоположението си и се движат бавно, но хаотично по небето. Самото име планета означава "блуждаещ".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПланети също няма как да са,щото всяка нощ сменят местоположението си и ги виждам да се движат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Първият вариант веднага отпада, щото там, където са тия светлини няма никакви кули,кранове и тем подобни. Още повече са и на голяма височина. Мога да сравня със сградата на общината в Пазарджик, на която отгоре има ярка червена светлина и е доста висока-12 етажа и я виждам през нощта.Тия обекти са по-високо.
Планети също няма как да са,щото всяка нощ сменят местоположението си и ги виждам да се движат.
Така че за мен са НЛО,но от наблюденията си не мога да го докажа. Така че 100 процента доказателства нямам, а правя извод като преценявам всичко в съвкупност. За съжаление в последно време се качиха доста високо,щото бях решил да се приближа максимално и да ги разгледам с телескопа или бинокъла.Ако пак някое слезе по-ниско ще го направя.
А човешките апарати може и да нямат ярки светлини, ама тия НЛО имат.Дори и Колумб е наблюдавал ярки светлини над океана.Защо ги включват през нощта си нямам понятие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
НЛО-то не може да бъде стъклена топка и да свети цялото. Така че ако целия ти кръг свети, това е или крушка на някоя висок обект (кран, телевизионна кула) или планета. Ако обаче е някаква машина със светлини (самолет, хеликоптер, НЛО), то тогава с голямо увеличение ще видиш тъмната машина и нейните светлини по периферията (габарити по крилата, отпред или отзад). Летящите обекти нямат фарове, имат само габарити. Тоест слаби светлинки.
Планети също няма как да са,щото всяка нощ сменят местоположението си и ги виждам да се движат.
Така че за мен са НЛО,но от наблюденията си не мога да го докажа. Така че 100 процента доказателства нямам, а правя извод като преценявам всичко в съвкупност. За съжаление в последно време се качиха доста високо,щото бях решил да се приближа максимално и да ги разгледам с телескопа или бинокъла.Ако пак някое слезе по-ниско ще го направя.
А човешките апарати може и да нямат ярки светлини, ама тия НЛО имат.Дори и Колумб е наблюдавал ярки светлини над океана.Защо ги включват през нощта си нямам понятие.Last edited by mirodes; 17.06.2025, 06:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
НЛО-то не може да бъде стъклена топка и да свети цялото. Така че ако целия ти кръг свети, това е или крушка на някоя висок обект (кран, телевизионна кула) или планета. Ако обаче е някаква машина със светлини (самолет, хеликоптер, НЛО), то тогава с голямо увеличение ще видиш тъмната машина и нейните светлини по периферията (габарити по крилата, отпред или отзад). Летящите обекти нямат фарове, имат само габарити. Тоест слаби светлинки.
Коментар
-
Не съм се отказал. Аз ако лесно се отказвах досега да не съм жив,щото лечението на болестите си го намирам сам,а не се доверявам на некадърните лекари.Написах ясно какво съм видял с телескопа-ярка светлина във формата на кръг.Невъзможно е да се определи за какъв обект става въпрос. В момента са на още по-голяма височина така че няма как да наблюдавам и евентуално заснема нещо по-конкретно.
Между другото това, което публикува Матеев го виждам и аз с телескопа. Той го тълкува като планета, аз по друг начин, така че всеки е в правото си да мисли каквото ще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Май бързо се отказваш. Има една супер книга - “Дзен или изкуството да поддържаш мотоциклет”.
Просто не си отделил достатъчно време за решаване на проблема.
Между другото това, което публикува Матеев го виждам и аз с телескопа. Той го тълкува като планета, аз по друг начин, така че всеки е в правото си да мисли каквото ще.
Коментар
-
Абе изоставихме ги книгите … много социални мрежи, много светлинки и бутончета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Дали не трябва повечко да се чете по темата , според теб? Геометрия, оптика, физика... И едва после, плоски земи, извънземни, "видени кораби от JWST които, си сменяли курса"...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Май бързо се отказваш. Има една супер книга - “Дзен или изкуството да поддържаш мотоциклет”.
- 1 like
Коментар
-
Не се справих. Доволен ли си?По-щастлив ли ще е живота ти ако злорадстваш?
- 1 like
Коментар
-
Не се справих. Доволен ли си?По-щастлив ли ще е живота ти ако злорадстваш?
Коментар
Коментар