Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами като искаш търси им логиката.Все пак не са хора и разсъждават по друг начин. Ние не знаем нищо за тях ,та да предвидим мотивите им.
Фактите са, че има хиляди случаи на забелязани НЛО в цял свят и че огромен космически кораб пътува към Земята. За мен си е притеснително, пък кой както ще да възприема тези факти.И още по-притеснителното е,че не осъществяват никакви контакти с хората.Last edited by X_Y; 16.12.2024, 17:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеНяма никаква логика тук
Фактите са, че има хиляди случаи на забелязани НЛО в цял свят и че огромен космически кораб пътува към Земята. За мен си е притеснително, пък кой както ще да възприема тези факти.И още по-притеснителното е,че не осъществяват никакви контакти с хората.А без да се крият кръжат над градовете и военни бази.Всеки до си тълкува тия факти както иска. Моето мнение е,че е подготовка за инвазия и/или масово изтребление на хората.Last edited by mirodes; 16.12.2024, 17:21.
Коментар
-
Няма никаква логика тук
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеА защо сега идват да колонизират Земята няма как да отговаря. Може на власт да е някой като Путин, койтж иска да завладее чужди земи
Цивилизация която разполага с кораби,които се движат със скороста на светлината,не мисля,че ще бъдат управлявани от дикататор,нито ще имат подобна на нашата политическа система.
А има вероятност да не идват за колонизация, а за да избият хората, уплашени от технологичния ни напредък.
От ядрените ни бомби ли ги е страх? Че ще ги изстреляме към планетата им Оптима 2 и по този коварен начин ще ги ликвидираме ?
Може да ги е страх ние да не ги нападнем.
С руски МИГ-ове 29 ли ?
Да спомена,че те са цивилизация която разполага с кораби които се движат със скороста на светлината,а ние даже още не сме изпратили човек на Марс,но тях ги е страх от нас.
Но каквото и да е,щом не установят контакт, а идва огромен кораб то това не е хич добре
Никакъв кораб не идва,но както и да е
.Last edited by danetha; 16.12.2024, 17:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЦ. в София и Перник ги няма...и в Шумен ги няма
(ще черпя кебапчита, като покажеш незамацани извънземни...в Ройтерс или Синхуа)
https://vm.tiktok.com/ZNeTg3ouP/
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАртефакти има, не сме първата цивилизация живяла в него и последната няма да сме. Имаме и по голяма планета в нашата система, но някаква цивилизация и е видяла сметката, имали са две обитаеми планети, Земята и Марс. Тези неща които се появят са знаци, някой показва че на тези места ще се случи нещо. Сигурно си мисли - Като им покажа и те ще се вземат в ръце и ще спрат с войните. Нищо сложно няма.[/B]
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЦ. в София и Перник ги няма...и в Шумен ги няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А аз сум спокоен по тази линия: АКО биха искали, да бяха ни колонизирали вече.
"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ" ще ни кажат, че техните извънземни компютри са изчислили, че имаме само няколко години време до необратима катастрофа, и единственият вариант да се спасим от нея, е като слушаме и изпълняваме, каквото ни кажат. За да ни спасят, ще ни дадат специален, Космически AI, който да направлява човечеството, сещаш се, нещо като глобално правителство. Само че по-хубаво, понеже е от "извънземните". И на този Космически AI ще му е от огромна важност да спрем да ядем месо и да почнем да се изхранваме с лабораторно създадени храни. Също ще каже, че оптимално е да не се пътува много, ако може всичко необходимо за човек да е достижимо на близко разстояние, нещо от рода на 15 минути максимум. Космическият AI ще ни научи, че развитите планети всички живеят в гъстонаселени мегаполиси, а по-голямата част от планетата е недостъпна за хората (освен за богатите и за жреците на Космическия AI) и трябва всички да почнем да живеем така, понеже е устойчиво.
А, и най-важното - Космическия AI ще бъде много притеснен от конспиративните теории и ще поиска да се забрани и да се трие всякакво съдържание в интернет, което противоречи на казаното от Космическия AI
- 1 like
Коментар
-
...
Има ги в цял свят .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак бе Не виждаш ли трима с най-модерни скафандъри Само за главата
И тоя в бяло току що излиза от ... летящата краставица
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Глупости на търкалета.
В тази църква съм ходил 3 пъти и тя не е известна с някакви рисунки за НЛО,а съвсем други неща.Сега от теб за пръв път чувам,проверих и се оказа това ,което според мен не е космически кораб,нито пък НЛО
Викаш и преди са идвали извънземните ,макар да няма грам доказтелства а само догадки.И защо тогава щом са ни били колонизирали,са ни освободили и сега пак ще ни колонизират? Ти разсъждаваш малко като дете
А защо сега идват да колонизират Земята няма как да отговаря. Може на власт да е някой като Путин, койтж иска да завладее чужди земи.А има вероятност да не идват за колонизация, а за да избият хората, уплашени от технологичния ни напредък.Може да ги е страх ние да не ги нападнем.Но каквото и да е,щом не установят контакт, а идва огромен кораб то това не е хич добре.
Ако имат някакви искания ще установят контакт, а те демонстративно летят над градовете и военните бази.Явно изобщо не им пука как ще реагират хората. Дано не съм прав,но си мисля, че идват да ни избият .Last edited by mirodes; 16.12.2024, 16:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеГлупости на търкалета.
В тази църква съм ходил 3 пъти и тя не е известна с някакви рисунки за НЛО,а съвсем други неща.Сега от теб за пръв път чувам,проверих и се оказа това ,което според мен не е космически кораб,нито пък НЛО
Викаш и преди са идвали извънземните ,макар да няма грам доказтелства а само догадки.И защо тогава щом са ни били колонизирали,са ни освободили и сега пак ще ни колонизират? Ти разсъждаваш малко като дете
И тоя в бяло току що излиза от ... летящата краставица
- 1 like
Коментар
-
Ами не ни откриват сега,а са идвали на Земята от хиляди години. Има много рисунки и описания на НЛО от древността, които съвпадат като описание с наблюдаваните в наши дни.Дори и в черквата в село Добърско близо до Банско има рисунка на НЛО,което съвпада с едно от заснетите в наши дни.Рисувана е в края та 17-и век, а от 1697г има картина на холандски художник, която изобразява НЛО, което съвпада с други от наблюдаваните в наши дни.Явно и тогава са били активни.
А защо идват-според мен да колонизират Земята. Дали ще изтребят хората не знам,а и никой човек не знае.Но това е армада от военни кораби,иначе нямаше да е с такива огромни размери кораба,който ги пренася.При положение, че имат стотици, може и хиляди летателни апарати на Земята защо са им нови ,освен ако не подготвят колонизация било чрез война или не.
Коментар
-
Ами не ни откриват сега,а са идвали на Земята от хиляди години. Има много рисунки и описания на НЛО от древността, които съвпадат като описание с наблюдаваните в наши дни.Дори и в черквата в село Добърско близо до Банско има рисунка на НЛО,което съвпада с едно от заснетите в наши дни.
А защо идват-според мен да колонизират Земята. Дали ще изтребят хората не знам,а и никой човек не знае.Но това е армада от военни кораби,иначе нямаше да е с такива огромни размери кораба,който ги пренася.При положение, че имат стотици, може и хиляди летателни апарати на Земята защо са им нови ,освен ако не подготвят колонизация било чрез война или не.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар