200 км
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Дреме ми ти от какво се впечатляваш.Ти си същият като Матеев и Барби-заядливи старчета.Точно пък вас ще тръгна да впечатлявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Изброй ги тия теории на конспирациите.Щото Матейко изброи доста и се оказа,че една трета изобщо не са никакви конспирации.
Условие:
Два влака тръгват един срещу друг от разстояние 100 км.
И двата влака се движат с еднаква скорост от 50 км/ч.
От първия влак тръгва муха, която лети към втория със 100 км/ч. Когато стигне втория влак, тя се обръща веднага обратно към първия, после пак към втория и така до сблъсъка на влаковете.
Въпрос: Колко разстояние изминава мухата до момента на сблъсъка на влаковете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнениеСпоред мен по-скоро маргиналите вярват на теории на конспирациите, а интелигентните ги измислят. За да се занимават първите с нещо интересно извън лимитите си, вместо да вършат глупости. Това е хубавото на информационното измерение, че в него могат да се създават безкрайни некорелирани с реалността пространства, из които да обитават относително безопасно големи множества неразвити съзнания. Докато се развият или завършат съществуването си. Това биха казали извънземните. Вервайте ми ;
Коментар
-
Според мен по-скоро маргиналите вярват на теории на конспирациите, а интелигентните ги измислят. За да се занимават първите с нещо интересно извън лимитите си, вместо да вършат глупости. Това е хубавото на информационното измерение, че в него могат да се създават безкрайни некорелирани с реалността пространства, из които да обитават относително безопасно големи множества неразвити съзнания. Докато се развият или завършат съществуването си. Това биха казали извънземните. Вервайте ми ;
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Мацето си направи каналче и мераклиите да получат потвърждение, че са "умни", хукнаха натам. Точно както Вергилчо- да се докарва пред нас, че бил участвал в "стани богат" и да разправя за някакъв митичен ай-кю 135, понеже видиш ли (надява се, че) ние ще се впечатлим. Сега, за другите освен мен лично, не се обзалагам. Знам само че, тестовете са по-скоро индикативни, по подбрани специално въпросници, вместо комплексно и задълбочено съревнование извън простото запомняне на факти. Изненада: То НЕ Е "интелект", ами само памет. Как борави човек с околния свят, не се мери на килограм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение6 самых странных признаков того, что вы умны, согласно ученым
Тъй като обсъждахме нискоинтелигентните хора, които вярват в разни конспирации, за баланс на темата пускам и един клип, в който има информация как да разпознаем високоинтелигентните хора. Описваните признаци са много странни и всеки може сам да си ги провери за себе си, но има и един признак (третия), при който веднага отдалеко може да се види кой е интелигентен и кой - не. Тоест това няма как да го скриете.
Признакът е много интересен - безименния пръст при умните хора е по-дълъг от показалеца. Явно това е свързано с някаква генетична предопределеност, но е факт, че има много силна корелация между дължината на този пръст и интелигентността на дадения човек.
Та погледнете си безименния пръст ....
Коментар
-
6 самых странных признаков того, что вы умны, согласно ученым
Тъй като обсъждахме нискоинтелигентните хора, които вярват в разни конспирации, за баланс на темата пускам и един клип, в който има информация как да разпознаем високоинтелигентните хора. Описваните признаци са много странни и всеки може сам да си ги провери за себе си, но има и един признак (третия), при който веднага отдалеко може да се види кой е интелигентен и кой - не. Тоест това няма как да го скриете.
Признакът е много интересен - безименния пръст при умните хора е по-дълъг от показалеца. Явно това е свързано с някаква генетична предопределеност, но е факт, че има много силна корелация между дължината на този пръст и интелигентността на дадения човек.
Та погледнете си безименния пръст ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеМоля, моля, Мирето изразява силно вътрешно убеждение. В процесуалното право това не е лъжа, а вътрешната истина на даден човек. Има разлика.
Има си заведения за ексцентрични вътрешни истини, и това са психиатричните клиники. Там вече наистина признават всяка една вътрешна истина.
В обществото обаче лъжеца си е лъжец, независимо дали е негова вътрешна истина или не.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ба, то аз, ти четири поколения надоле сме си баш селяни в добрия смисъл на думата.
Войната я почна Путя. Провокираха го и се върза и се набута в як почти извънземен (по темата все пак) капан. Те и у бугарско се пробваха с “цветни революции” ама ганю на таквиз глупости не кълве. Ганю е мъдър и се опитаха нататък по разлома на “цивилизациите” за техните си цели. И горките украинци клъвнаха кукичката. Резултат: голяма каша.
Коментар
-
То, при него, той наистина е сигурен но, НЕ Е проверил всички градове, т.к.практически е невъзможно. Лъже "наполовина", ама с двойна сила.
- 1 like
Коментар
-
ПЕЧАТНА ГРЕШКА, ДУШАТА. Пиша аз "СелЕнка", ма тлф ме "редактирал". Изчервявам се заради него.
И ми е мъчно наистина за украинския народ. Войната я разпали оня наркоман.
Войната я почна Путя. Провокираха го и се върза и се набута в як почти извънземен (по темата все пак) капан. Те и у бугарско се пробваха с “цветни революции” ама ганю на таквиз глупости не кълве. Ганю е мъдър и се опитаха нататък по разлома на “цивилизациите” за техните си цели. И горките украинци клъвнаха кукичката. Резултат: голяма каша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тц. Тоше и аз си те обичам, но не ги виждам нещата през твоя поглед. По много причини. Като първа “селянка” ти казвам, че бъркаш.
Никой не обича агресорите и окупаторите. Морален победител при тези войни винаги е окупираният народ. От Виетнам останаха кадрите на деца ръсени с напалм от американските войници. От Газа останаха снимките на умиращи от глад деца под бомбите на израелците. От Украйна ще останат хилядите осакатени деца, и избитите деца от бомбардирани детски градини и болници. Няма разлика. Агресорът е агресор и окупаторът е окупатор.
И ми е мъчно наистина за украинския народ. Войната я разпали оня наркоман.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
А случайно да сте забелязали, че се намесвам само когато някой излъже? При това не само Миро или Барби, а и всеки един друг човек във форума. А ако наистина се случва често с Миро или Барби, това означава, че и двамата лъжат много често. Особенно Миро, който е със сбъркана логика, и всяко едно второ негово изречение е логическа лъжа.
Пример за две логически лъжи само в едно единствено изречение:
"Сигурен съм, че във всички български градове има НЛО".
Анализ:
"Всички" - това, означава, че е проверил всички градове. Да, ама всеки знае, че това е лъжа.
"Сигурен съм" - как може човек да е сигурен в нещо, след като това нещо е лъжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСелянка, мой човек си, ама ето как аз виждам нещата:
1. Отговорът на Русия е кратно по-сдържан, отколкото на Израел в Газа. Аз така го намирам.
2. Шмъркания лично съм го виждал НЕВЕДНЪЖ друсан, наблюдавах му поведението, достатъчно ми е. (Преминаха кратък курс за бор а с наркотиците през 2000-та.)
3. За адекватността на Зеля, си имам собствени критерии и той НЕ СЕ вписва в тях.
4. Не се обиждай, моля, ама защитата на народа му НЕ ВКЛЮЧВАШЕ разпалване на война имено от него и всичките безобразие, дето и сега ги твори. Войната също той може да я спре но...
5. Руснаците около теб, ги оставям настрани, т.к. нямам контакт с тях и не им знам отправните точки.
6. Униваха деца и то много, още и годи и ПРЕДИ СВО. Защо тогава не се вдигнахте тях да защитите?
Никой не обича агресорите и окупаторите. Морален победител при тези войни винаги е окупираният народ. От Виетнам останаха кадрите на деца ръсени с напалм от американските войници. От Газа останаха снимките на умиращи от глад деца под бомбите на израелците. От Украйна ще останат хилядите осакатени деца, и избитите деца от бомбардирани детски градини и болници. Няма разлика. Агресорът е агресор и окупаторът е окупатор.Last edited by Selena2024; 27.04.2025, 19:59.
- 1 like
Коментар
Коментар