IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 200 км

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Дреме ми ти от какво се впечатляваш.Ти си същият като Матеев и Барби-заядливи старчета.Точно пък вас ще тръгна да впечатлявам.
      Да? А защо опита?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Изброй ги тия теории на конспирациите.Щото Матейко изброи доста и се оказа,че една трета изобщо не са никакви конспирации.
        Ето ти една задачка, за да докажеш високия си нтелект. Какъв е отговора:

Условие:
        Два влака тръгват един срещу друг от разстояние 100 км.
        И двата влака се движат с еднаква скорост от 50 км/ч.
        От първия влак тръгва муха, която лети към втория със 100 км/ч. Когато стигне втория влак, тя се обръща веднага обратно към първия, после пак към втория и така до сблъсъка на влаковете.

Въпрос: Колко разстояние изминава мухата до момента на сблъсъка на влаковете?

Коментар

• Първоначално изпратено от DIvanov Разгледай мнение
          Според мен по-скоро маргиналите вярват на теории на конспирациите, а интелигентните ги измислят. За да се занимават първите с нещо интересно извън лимитите си, вместо да вършат глупости. Това е хубавото на информационното измерение, че в него могат да се създават безкрайни некорелирани с реалността пространства, из които да обитават относително безопасно големи множества неразвити съзнания. Докато се развият или завършат съществуването си. Това биха казали извънземните. Вервайте ми ;
          Изброй ги тия теории на конспирациите.Щото Матейко изброи доста и се оказа,че една трета изобщо не са никакви конспирации.

Коментар

• Според мен по-скоро маргиналите вярват на теории на конспирациите, а интелигентните ги измислят. За да се занимават първите с нещо интересно извън лимитите си, вместо да вършат глупости. Това е хубавото на информационното измерение, че в него могат да се създават безкрайни некорелирани с реалността пространства, из които да обитават относително безопасно големи множества неразвити съзнания. Докато се развият или завършат съществуването си. Това биха казали извънземните. Вервайте ми ;

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Мацето си направи каналче и мераклиите да получат потвърждение, че са "умни", хукнаха натам. Точно както Вергилчо- да се докарва пред нас, че бил участвал в "стани богат" и да разправя за някакъв митичен ай-кю 135, понеже видиш ли (надява се, че) ние ще се впечатлим. Сега, за другите освен мен лично, не се обзалагам. Знам само че, тестовете са по-скоро индикативни, по подбрани специално въпросници, вместо комплексно и задълбочено съревнование извън простото запомняне на факти. Изненада: То НЕ Е "интелект", ами само памет. Как борави човек с околния свят, не се мери на килограм.
              Дреме ми ти от какво се впечатляваш.Ти си същият като Матеев и Барби-заядливи старчета.Точно пък вас ще тръгна да впечатлявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                6 самых странных признаков того, что вы умны, согласно ученым

Тъй като обсъждахме нискоинтелигентните хора, които вярват в разни конспирации, за баланс на темата пускам и един клип, в който има информация как да разпознаем високоинтелигентните хора. Описваните признаци са много странни и всеки може сам да си ги провери за себе си, но има и един признак (третия), при който веднага отдалеко може да се види кой е интелигентен и кой - не. Тоест това няма как да го скриете.

Признакът е много интересен - безименния пръст при умните хора е по-дълъг от показалеца. Явно това е свързано с някаква генетична предопределеност, но е факт, че има много силна корелация между дължината на този пръст и интелигентността на дадения човек.

Та погледнете си безименния пръст ....
                Мацето си направи каналче и мераклиите да получат потвърждение, че са "умни", хукнаха натам. Точно както Вергилчо- да се докарва пред нас, че бил участвал в "стани богат" и да разправя за някакъв митичен ай-кю 135, понеже видиш ли (надява се, че) ние ще се впечатлим. Сега, за другите освен мен лично, не се обзалагам. Знам само че, тестовете са по-скоро индикативни, по подбрани специално въпросници, вместо комплексно и задълбочено съревнование извън простото запомняне на факти. Изненада: То НЕ Е "интелект", ами само памет. Как борави човек с околния свят, не се мери на килограм.

Коментар

• 6 самых странных признаков того, что вы умны, согласно ученым

Тъй като обсъждахме нискоинтелигентните хора, които вярват в разни конспирации, за баланс на темата пускам и един клип, в който има информация как да разпознаем високоинтелигентните хора. Описваните признаци са много странни и всеки може сам да си ги провери за себе си, но има и един признак (третия), при който веднага отдалеко може да се види кой е интелигентен и кой - не. Тоест това няма как да го скриете.

Признакът е много интересен - безименния пръст при умните хора е по-дълъг от показалеца. Явно това е свързано с някаква генетична предопределеност, но е факт, че има много силна корелация между дължината на този пръст и интелигентността на дадения човек.

Та погледнете си безименния пръст ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                    Моля, моля, Мирето изразява силно вътрешно убеждение. В процесуалното право това не е лъжа, а вътрешната истина на даден човек. Има разлика.
                    И правото оправдава ли вътрешната истина? Например вътрешната истина на един крадец или убиец?

Има си заведения за ексцентрични вътрешни истини, и това са психиатричните клиники. Там вече наистина признават всяка една вътрешна истина.

В обществото обаче лъжеца си е лъжец, независимо дали е негова вътрешна истина или не.

Коментар

Ба, то аз, ти четири поколения надоле сме си баш селяни в добрия смисъл на думата.

Войната я почна Путя. Провокираха го и се върза и се набута в як почти извънземен (по темата все пак) капан. Те и у бугарско се пробваха с “цветни революции” ама ганю на таквиз глупости не кълве. Ганю е мъдър и се опитаха нататък по разлома на “цивилизациите” за техните си цели. И горките украинци клъвнаха кукичката. Резултат: голяма каша.
                      Ето, още една "вътрешна истина". Твоята. Моята е че, ако Зеля се беше осъзнал, когато подписаха договора за сътрудничество между Русия и ДНР/ЛНР и взаимопомощ от 20.02.2022, война нямаше да има. Да, ама не. И стана, каквото стана.

Коментар

То, при него, той наистина е сигурен но, НЕ Е проверил всички градове, т.к.практически е невъзможно. Лъже "наполовина", ама с двойна сила.
                        Моля, моля, Мирето изразява силно вътрешно убеждение. В процесуалното право това не е лъжа, а вътрешната истина на даден човек. Има разлика.

Коментар

ПЕЧАТНА ГРЕШКА, ДУШАТА. Пиша аз "СелЕнка", ма тлф ме "редактирал". Изчервявам се заради него.
                          И ми е мъчно наистина за украинския народ. Войната я разпали оня наркоман.
                          Ба, то аз, ти четири поколения надоле сме си баш селяни в добрия смисъл на думата.

Войната я почна Путя. Провокираха го и се върза и се набута в як почти извънземен (по темата все пак) капан. Те и у бугарско се пробваха с “цветни революции” ама ганю на таквиз глупости не кълве. Ганю е мъдър и се опитаха нататък по разлома на “цивилизациите” за техните си цели. И горките украинци клъвнаха кукичката. Резултат: голяма каша.

Коментар

Тц. Тоше и аз си те обичам, но не ги виждам нещата през твоя поглед. По много причини. Като първа “селянка” ти казвам, че бъркаш.

Никой не обича агресорите и окупаторите. Морален победител при тези войни винаги е окупираният народ. От Виетнам останаха кадрите на деца ръсени с напалм от американските войници. От Газа останаха снимките на умиращи от глад деца под бомбите на израелците. От Украйна ще останат хилядите осакатени деца, и избитите деца от бомбардирани детски градини и болници. Няма разлика. Агресорът е агресор и окупаторът е окупатор.
                            ПЕЧАТНА ГРЕШКА, ДУШАТА. Пиша аз "СелЕнка", ма тлф ме "редактирал". Изчервявам се заради него.
                            И ми е мъчно наистина за украинския народ. Войната я разпали оня наркоман.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

А случайно да сте забелязали, че се намесвам само когато някой излъже? При това не само Миро или Барби, а и всеки един друг човек във форума. А ако наистина се случва често с Миро или Барби, това означава, че и двамата лъжат много често. Особенно Миро, който е със сбъркана логика, и всяко едно второ негово изречение е логическа лъжа.

Пример за две логически лъжи само в едно единствено изречение:
                              "Сигурен съм, че във всички български градове има НЛО".

Анализ:
                              "Всички" - това, означава, че е проверил всички градове. Да, ама всеки знае, че това е лъжа.
                              "Сигурен съм" - как може човек да е сигурен в нещо, след като това нещо е лъжа.
                              То, при него, той наистина е сигурен но, НЕ Е проверил всички градове, т.к.практически е невъзможно. Лъже "наполовина", ама с двойна сила.

Коментар

Селянка, мой човек си, ама ето как аз виждам нещата:
                                1. Отговорът на Русия е кратно по-сдържан, отколкото на Израел в Газа. Аз така го намирам.
                                2. Шмъркания лично съм го виждал НЕВЕДНЪЖ друсан, наблюдавах му поведението, достатъчно ми е. (Преминаха кратък курс за бор а с наркотиците през 2000-та.)
                                3. За адекватността на Зеля, си имам собствени критерии и той НЕ СЕ вписва в тях.
                                4. Не се обиждай, моля, ама защитата на народа му НЕ ВКЛЮЧВАШЕ разпалване на война имено от него и всичките безобразие, дето и сега ги твори. Войната също той може да я спре но...
                                5. Руснаците около теб, ги оставям настрани, т.к. нямам контакт с тях и не им знам отправните точки.
                                6. Униваха деца и то много, още и годи и ПРЕДИ СВО. Защо тогава не се вдигнахте тях да защитите?
                                Тц. Тоше и аз си те обичам, но не ги виждам нещата през твоя поглед. По много причини. Като първа “селянка” ти казвам, че бъркаш.

Никой не обича агресорите и окупаторите. Морален победител при тези войни винаги е окупираният народ. От Виетнам останаха кадрите на деца ръсени с напалм от американските войници. От Газа останаха снимките на умиращи от глад деца под бомбите на израелците. От Украйна ще останат хилядите осакатени деца, и избитите деца от бомбардирани детски градини и болници. Няма разлика. Агресорът е агресор и окупаторът е окупатор.
                                Last edited by Selena2024; 27.04.2025, 19:59.

Коментар

Working...
                                X