IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Няма как на един дебил да му обясниш, че е дебил, особенно ако вярва в една камара конспирации. Затова е важно мнението на други хора, но според дебила всичките те са дебили, включително и учените по света. Представи си - цял свят, пълен с дебили, и сред тях се извисява един пазарджишки фатмак, който не е дебил и всичко знае, дори и това, което не го знаят учените.

Иначе не му се обиждам. Той Господ достатъчно го е наказал.
    Тъпако-като кажеш учените и си мислиш за много умен. Търсиш валидация в други мнения, не в собственото.
    И ако слушах "учените "досега да не съм жив.Но се излекувах въпреки тях.Естествено не отричам науката, а отричам знанията на някои "учени".

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Прекалено мрачно и малко едностранно: Да му обясниш има как и ти го.правиш. Всички други разбраха но, почти невъзможно е той да те разбере и момчето упорито доказва това.
      Най-интересното е, че той нито за секунда, нито дори и само за един миг не допуска, че някъде в разсъжденията си може и да не е прав.

Коментар

То и филмите са истински. Ефектите в тях - и те.
        Много сложно обясняваш. Той човека все още не е научил що е това пиксел и има ли той почва у нас.

Коментар

Няма как на един дебил да му обясниш, че е дебил. Затова е важно мнението на други хора, но според дебила всичките те са дебили, включително и учените по света.
          Прекалено мрачно и малко едностранно: Да му обясниш има как и ти го.правиш. Всички други разбраха но, почти невъзможно е той да те разбере и момчето упорито доказва това.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Точно така е при положение, че има видео, което е видно,че не е фалшификат. Ами дебили са.
            То и филмите са истински. Ефектите в тях - и те.

Коментар

Значи, който не ти вярва е "дебил", т.к. ТИ така мислиш?
              ИЗНЕНАДА!!!
              ‐ Нямаш квалификация за това.
              Няма как на един дебил да му обясниш, че е дебил, особенно ако вярва в една камара конспирации. Затова е важно мнението на други хора, но според дебила всичките те са дебили, включително и учените по света. Представи си - цял свят, пълен с дебили, и сред тях се извисява един пазарджишки фатмак, който не е дебил и всичко знае, дори и това, което не го знаят учените.

Иначе не му се обиждам. Той Господ достатъчно го е наказал.
              Last edited by Mateev; 28.04.2025, 20:17.

Коментар

ИЗНЕНАДА!!!
                Точно така е при положение, че има видео, което е видно,че не е фалшификат. Ами дебили са.

Коментар

Правилен отговор. Ама задачата беше лесна - като за Вергилчо, а той изглежда се провали. Ще дам още две още по-лесни задачи, ама недейте му взема удоволствието да докаже вече не IQ 130, a поне IQ 65.

Условие:
                  Има три сандъка:
                  • Единият съдържа само ябълки,
                  • Вторият само портокали,
                  • Третият — смес от ябълки и портокали.
                  На всеки сандък е сложен грешен етикет.

Може ли с вземането на само един плод от един от сандъците да се разбере какво има и в трите?.

Условие:

Има 8 еднакви на вид топки.
                  Една от тях е или по-лека, или по-тежка от останалите.
                  Може ли да се открие фалшивата топка само с двукратно използване на везна без деления (само "по-леко", "по-тежко" или "равно")?

съндъците са лесни

но тая работа с топките е още по-лесна
                  при мен по-провисналата е по-тежка
                  препоръка е

Коментар

Искаш ли да попитаме 100 човека кой е дебила?

Коментар

Споделил съм десетки клипове с НЛО и всеки се отхвърля като фалшив,моите наблюдения като халюцинации, така че защо да продължавам.То дори да снимам извънземни отблизо пак ще кажете, че са фалшиви клиповете.Както казва твоя идол ББ:"Акъл се набива на умен човек ,на прост човек х..й се набива".
                      Да ги оставим настрана моите наблюдения, щото не мога да кача заснетите клипове, но при положение ,че съм качил клипове със заснети НЛО и да се смята,че са фалшиви или дронове, това само дебил може да го твърди.
                      ИЗНЕНАДА!!!

Коментар

Ха-ха-ха - снимка на човек, обърнат с кръб към фотоапарата, при това нарочно е дребен, за да не се види нищо. Гениално Уотсън ...

Какво става - и тези задачки ли те затрудниха?
                        Значи съм прав - куца ти логическото мислене. Деца от началното училище се справят по-добре.
                        Написах от ДРУГИЯ ПРОФИЛ ама като си дебил не можеш да разбереш елементарен текст.
                        Сега пиша от другият ми профил.

Коментар

А моята снимка на другия профил е отпреди две седмици. Щото изобщо не ми пука кой какво мисли за мен.
                          Ха-ха-ха - снимка на човек, обърнат с кръб към фотоапарата, при това нарочно е дребен, за да не се види нищо. Гениално Уотсън ...

Какво става - и тези задачки ли те затрудниха?
                          Значи съм прав - куца ти логическото мислене. Деца от началното училище се справят по-добре.
                          Last edited by Mateev; 28.04.2025, 19:44.

Коментар

Ти постоянно търсиш валидация в други хора.Това показва тежки комплекси.Един уверен в себе си мъж не го интересува мнението на другите хора.
                            Даже си сложил снимка отпреди поне 30 години,щото те е срам как изглеждаш.А моята снимка на другия профил е отпреди две седмици. Щото изобщо не ми пука кой какво мисли за мен.

Коментар

Споделил съм десетки клипове с НЛО и всеки се отхвърля като фалшив,моите наблюдения като халюцинации, така че защо да продължавам.То дори да снимам извънземни отблизо пак ще кажете, че са фалшиви клиповете.Както казва твоя идол ББ:"Акъл се набива на умен човек ,на прост човек х..й се набива".
                              Да ги оставим настрана моите наблюдения, щото не мога да кача заснетите клипове, но при положение ,че съм качил клипове със заснети НЛО и да се смята,че са фалшиви или дронове, това само дебил може да го твърди.

Коментар

100 км. Лети общо час.
                                Правилен отговор. Ама задачата беше лесна - като за Вергилчо, а той изглежда се провали. Ще дам още две още по-лесни задачи, ама недейте му взема удоволствието да докаже вече не IQ 130, a поне IQ 65.

Условие:
                                Има три сандъка:
                                • Единият съдържа само ябълки,
                                • Вторият само портокали,
                                • Третият — смес от ябълки и портокали.
                                На всеки сандък е сложен грешен етикет.

Може ли с вземането на само един плод от един от сандъците да се разбере какво има и в трите?.

Условие:

Има 8 еднакви на вид топки.
                                Една от тях е или по-лека, или по-тежка от останалите.
                                Може ли да се открие фалшивата топка само с двукратно използване на везна без деления (само "по-леко", "по-тежко" или "равно")?

Коментар

Working...
                                X