IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Несериозно....
    Не може човек без инструменти да определи позицията и височината на точка в небето.

Как сега да ти вярваме, като тука отново ни пробутваш поредната си измислица?
    Казах ти-прати ми мощна камера, ще ги снимам и ще ти я върна със записа.
    А и няма никакво значение на каква височина са.Няма да ги стрелям, та да ме интересува височината им.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ходих с колата до едно съседно и оттам прецених ,че са позиционирани в полето извън селото. Височината естествено я определям приблизително. Какво значение има на каква височина са.Казвам го,за да ти докажа,че там няма абсолютно нищо, а само голо поле.
      Несериозно....
      Не може човек без инструменти да определи позицията и височината на точка в небето.

Как сега да ти вярваме, като тука отново ни пробутваш поредната си измислица?

Коментар

И как разбра къде се намират и на каква височина?
        Ходих с колата до едно съседно и оттам прецених ,че са позиционирани в полето извън селото. Височината естествено я определям приблизително. Какво значение има на каква височина са.Казвам го,за да ти докажа,че там няма абсолютно нищо, а само голо поле.

Коментар

Не съм чул досега някой да е ходил и да ги е обследвал подробно. А и те не са над Пазарджик, а над полето близо до околните села.През нощта кой се разхожда на къра. А и едно е да се разхождаш, друго да ги снимаш и гледаш с бинокъл.
          И как разбра къде се намират и на каква височина?

Коментар

Отново нелогично разсъждение. Колко жителя на Пазарджик до момента са отвлечени или убити, щото да те е страх нощем да се разхождаш свободно където и да било по територията на града и околностите? От какво те е страх - от тъмното ли?
            Не съм чул досега някой да е ходил и да ги е обследвал подробно. А и те не са над Пазарджик, а над полето близо до околните села.През нощта кой се разхожда на къра. А и едно е да се разхождаш, друго да ги снимаш и гледаш с бинокъл.
            Като толкова смяташ,че не са НЛО прати ми някоя мощна камера, аз ще ги снимам и ще ти я върна.Аз не съм като теб чичко Паричко и нямам излишни пари за скъпа камера.
            Last edited by mirodes; 29.04.2025, 08:27.

Коментар

Много добре знам къде са НЛО-а и знам,че там няма нищо. Висят над полето на поне 300-400 метра.В тия райони няма нито сгради,нито кули,само поле и над него небе.
              Как определи къде са на картата и как им измери височината? Или отново имаме болно въображение?

Правил ли си триизмерно пеленгиране с инструменти за измерване на точни ъгли (напр. теодолит)?

Коментар

Аз знам какво виждам,пък който смелчага не вярва да дойде на място и да ме опровергае.
                Днес ще си купя по-мощен бинокъл и се надявам да ги разгледам по-подробно.Но естествено няма да се приближа-пак казвам ако някой е много смел да отиде и отблизо да ги изследва.То на приказки е много лесно да се правиш на много смел.Ако влезеш в клетката на лъвовете не си смел,а глупав.
                Едно е да премине кола по пътя,друго някой да спре и да започне да ги снима или гледа отблизо с бинокъл. Веднага ще го видят и каква ще им е реакцията не се знае.
                Отново нелогично разсъждение. Колко жителя на Пазарджик до момента са отвлечени или убити, щото да те е страх нощем да се разхождаш свободно където и да било по територията на града и околностите? От какво те е страх - от тъмното ли?

Коментар

Ще ти предложа друго - инсталирай си програма КОМПАС на GSM-a. След това с него определи линията между тебе и НЛО-то и я нарисувай на картата. След това се премести с няколко километра настрани и направи същото - нарисувай на картата линия. Там, където се пресичат двете линии, там виси НЛО-то. След това върви през деня да разгледаш какво има там и сам ще разбереш какво е това, което свети.

Не изключвам да е МТО кула за измерване на скоростта на вятъра. Правят се такива и се оставят 1-2 години с цел да се съберат данни дали мястото е подходящо за слагане на ветрогенератор.
                  Много добре знам къде са НЛО-а и знам,че там няма нищо. Висят над полето на поне 300-400 метра.В тия райони няма нито сгради,нито кули,само поле и над него небе.

Коментар

Аз знам какво виждам,пък който смелчага не вярва да дойде на място и да ме опровергае.
                    Днес ще си купя по-мощен бинокъл и се надявам да ги разгледам по-подробно.Но естествено няма да се приближа-пак казвам ако някой е много смел да отиде и отблизо да ги изследва.То на приказки е много лесно да се правиш на много смел.Ако влезеш в клетката на лъвовете не си смел,а глупав.
                    Ще ти предложа друго - инсталирай си програма КОМПАС на GSM-a. След това с него определи линията между тебе и НЛО-то и я нарисувай на картата. След това се премести с няколко километра настрани и направи същото - нарисувай на картата линия. Там, където се пресичат двете линии, там виси НЛО-то. След това върви през деня да разгледаш какво има там и сам ще разбереш какво е това, което свети.

Не изключвам да е МТО кула за измерване на скоростта на вятъра. Правят се такива и се оставят 1-2 години с цел да се съберат данни дали мястото е подходящо за слагане на ветрогенератор.
                    Last edited by Mateev; 29.04.2025, 08:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev
                      Не съм го измислил аз. Сам казваш, че те е страх да отидеш с колата си да провериш. Ако беше отишъл, досега щеше вече да знаеш дали е кран или антена или нещо друго. Щеше и снимка да имаш, и клип и всичко както си му е реда. Ти обаче си си въобразил, че виждаш нещо велико, и сега се сърдиш, че във форума не ти вярваме на болното въображение. Дадох ти и линк къде ще ти повярват на приказките, но ти и там не ходиш.

Единственото, което правиш, е да киснеш в тази тема, и да обиждаш всеки, който реши да ти даде някакъв разумен съвет.
                      Едно е да премине кола по пътя,друго някой да спре и да започне да ги снима или гледа отблизо с бинокъл. Веднага ще го видят и каква ще им е реакцията не се знае.
                      Last edited by mirodes; 29.04.2025, 08:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Той го е страх да отиде с колата си да провери, защото според вестник Пазарджишки мъки всяка нощ НЛО-тата избиват по 1000 жителя на Пазарджик, случайно минали с колата си покрай тях.

https://dpb-pazardjik.org/
                        +10. Щели да го ядат суров. А бе ужас нак'ъф.

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/1QGL6rnZsc/

Коментар

И в момента наблюдавам две НЛО,които просветват в бяло,синьо и червено. Преди 15 минути ги нямаше.Ама според дебилите НЛО не съществуват И защо, ами защото са дебили.
                            Представям си извънземния генерал, който е събрал на оперативка подчинените си извънземни, как им заповядва;

По света има 150 454 населени места с ранг на град, и искам по едно НЛО на всеки един, и само в Пазарджик НЛО-тата трябва да са повече от едно, защото там има един опасен фатмак. И най-важното - включете фаровете на дълги светлини и пуснете мигачите, за да могат всички да ви видят и да се насерат от страх.
                            Last edited by Mateev; 28.04.2025, 21:19.

Коментар

• И в момента наблюдавам две НЛО,които просветват в бяло,синьо и червено. Преди 15 минути ги нямаше.Ама според дебилите НЛО не съществуват И защо, ами защото са дебили.

Коментар

Много сложно обясняваш. Той човека все още не е научил що е това пиксел и има ли той почва у нас.
                                Абе майната им на пикселите, с устата на Вергилчо глаголи Истината.

Коментар

Working...
                                X