Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А на очен доктор ходи ли? Някои имат слухови халюцинации, други...
Даже хора, които живеят в други градове са ги виждали и там.Аз затова казах ,че най-вероятно ги има във всички български градове, но просто хората не се вглеждат в небето или ги мислят за звезди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
ВСЯКА НОЩ има с изключение на облачните. И не ги виждам ясно, а само светлини,които си личи,че са от някакъв летящ обект.
Коментар
-
Сега,напоследък, имаше ли снощи НЛО или не видя нищо, понеже гледаше с бинокъл?
Коментар
-
Като си толкова отворен давам ти координатите и отиваш отблизо да снимаш обекта, който излъчва тия светлини.По-скоро на един от обектите, който по мои изчисления е най-ниско разположен .
Естествено по-вероятно е нищо лошо да не се случи.Но то можеш и в клетката на лъва да влезеш и нищо да не се случи .Което не означава, че няма опасност .
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Че кой се смее? Страхът от вкаменяване си е съвсем истински - изпитвам го всяка сутрин преди да се разбудя съвсем и да си спомня че вкаменяването е временно, локално и нормално.
Не се препоръчва и вглеждането в НЛО, дори с бинокъл - описано е в до-библейския разказ за Медуза Горгона.
Естествено по-вероятно е нищо лошо да не се случи.Но то можеш и в клетката на лъва да влезеш и нищо да не се случи .Което не означава, че няма опасност .Last edited by mirodes; 01.05.2025, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ после някои се смеят, че не искам да се приближавам до НЛО.
Не се препоръчва и вглеждането в НЛО, дори с бинокъл - описано е в до-библейския разказ за Медуза Горгона.
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNdjU2L9f/
През 1991г в Сибир група руски войници сваля НЛО като от него излизат извънземни и превръщат в камък почти всички руски войници.
Това излиза от разсекретените файлове на ЦРУ..
Тая информация са я събрали американски шпиони и няма никаква причина да е недостоверна.По-скоро е от архивите на КГБ,до които са се добрали американците. Предполагам,че е от архивите на Митрохин-дългогодишен служител на КГБ,който е преснимал огромен брой секретни документи и после е избягал заедно с тях от Русия.
Случаят много напомня на библейският разказ за Содом и Гомор, където жената на Лот е превърната в камък,докато гледа как унищожават двата града.
И после някои се смеят, че не искам да се приближавам до НЛО.Last edited by mirodes; 01.05.2025, 17:56.
Коментар
-
8нам,че не лъже.Избъзиках се заради вашия случай.
Коментар
-
Дори с просто око се вижда,че тези обекти не са естествени. Аз съм сигурен ,че са НЛО, щото са над полето и то някои на голяма височина и там няма нищо освен небе.
Коментар
-
Т.е. ТИ, С ТВОЯ СИ ТЕЛЕСКОП "нищо не виждаш". Приеми дара на Матеев. НЕ те лъже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не съм такъв човек. Иначе и на мене ми е интересно какво все пак ще се види с по-добро оборудване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Писах на един профил във Facebook, ама не ми отговаря. Да не би да не съм уцелил профила ти?
Коментар
-
Абе ти можеш ли да четеш?Ясно написах с ТЕЛЕСКОП нищо не се вижда.По-точно се виждат светлини.
Коментар
-
Да не ме обвиниш после,че съм те завлякъл?
Коментар
Коментар