IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Бях ученик, 7-ми/8-ми клас. Веднъж, срещу дома, от южната страна, гледаме с брат ми - някаква странна, червена светлина, на около 20 м.от земята и близо 300м от дома, в дъжда, свети, не мърда. Казахме си, НЛО е, наблюдаваме внимателно. Цяла нощ вися там. На сутринта, я нямаше. На следващата нощ - пак на същото място. Оказа се, (тъкмо стояха новата сграда на гимназията)- лампичката на стрелата на кулокрана.
    Няма го вече. Няма как да се объркам,щото висеше над полето а от терасата ми има пряк изглед.
    Нищо учудващо при положение, че в цял свят са активни, та в България да липсват.
    Така или иначе няма от какво да се притесняваме,докато не дойде големият кораб.То изобщо не се знае къде ще се позиционира дали близо до Земята или на друга планета или спътник. Така или иначе вече се следи постоянно.
    Тия НЛО на Земята надали имат оръжия. Но е голяма вероятността в идващият кораб да има бойни НЛО.
    Last edited by mirodes; 16.12.2024, 21:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Така е, но в същото време е претъпкан с дезинформация и с всякакви лъжи и измислици на шегаджии, търсещи своите 5 минути слава. Мрежа, в която всеки един олигофрен може да напише произволна простотия, не може да се счита за достоверен първоизточник на информация, дори и такава да се появява тук-там в 0.1% от случаите.
      Абсолютно вярно. Само дето, хората си март, просто, да бъдат излъгани красиво.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами то от теб си зависи да отсяваш зърното от плявата.
        Когато някой заяви, че контактува с извънземни с телепатия или е шарлатанин или куко.Но когато някой заснеме НЛО и публикува снимки и видео е съвсем друга история.Особено когато са професионално направени кадри.
        ...или е начинаещ визуален артист (художник, спец по специални ефекти и т.н.) Ама Вергилчо вярва.

Коментар

Не знам за Тик ток, но в момента на около километър-два над мен има НЛО. Естествено виждам само някакви светлини-основно бяла и по-малко синя и червена.Но виси поне от 1 час и леко се придвижва.
          Пичове и пички,работата е много ама много сериозна.
          Утре ще си купя телескоп.
          Бях ученик, 7-ми/8-ми клас. Веднъж, срещу дома, от южната страна, гледаме с брат ми - някаква странна, червена светлина, на около 20 м.от земята и близо 300м от дома, в дъжда, свети, не мърда. Казахме си, НЛО е, наблюдаваме внимателно. Цяла нощ вися там. На сутринта, я нямаше. На следващата нощ - пак на същото място. Оказа се, (тъкмо стояха новата сграда на гимназията)- лампичката на стрелата на кулокрана.

Коментар

• Тръмп по темата. "Правителството и военните знаят"
            И той знае.
            https://x.com/disclosetv/status/1868703713428455646
            Last edited by danetha; 16.12.2024, 21:02.

Коментар

• Коментар

Така е, но в същото време е претъпкан с дезинформация и с всякакви лъжи и измислици на шегаджии, търсещи своите 5 минути слава. Мрежа, в която всеки един олигофрен може да напише произволна простотия, не може да се счита за достоверен първоизточни на информация, дори и такава да се появява тук-там в 0.1% от случаите.
                Ами то от теб си зависи да отсяваш зърното от плявата.
                Когато някой заяви, че контактува с извънземни с телепатия или е шарлатанин или куко.Но когато някой заснеме НЛО и публикува снимки и видео е съвсем друга история.Особено когато са професионално направени кадри.
                Last edited by mirodes; 16.12.2024, 20:25.

Коментар

В Тик ток се разпространява информация от цял свят.Често каквато няма в медиите.
                  Така е, но в същото време е претъпкан с дезинформация и с всякакви лъжи и измислици на шегаджии, търсещи своите 5 минути слава. Мрежа, в която всеки един олигофрен може да напише произволна простотия, не може да се счита за достоверен първоизточник на информация, дори и такава да се появява тук-там в 0.1% от случаите.
                  Last edited by Mateev; 16.12.2024, 20:26.

Коментар

• mirodes, консумацията на храна е като за 3.5 милиарда, но населението било 8 милиарда. Значи гладуващите са се увеличили, не са - намаляха и има излишна храна която подаряват на африканците.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ами ти първи разкри пъкления им план и сега ще си отмастят.Ти какво мислеше,че ще се разминеш ли?
                      И гледай някой инфаркт да не получиш,че натам отива работата
                      За мен недей да береш грижа.Въпросът е,че вече са и в България .

Коментар

Не знам за Тик ток, но в момента на около километър-два над мен има НЛО. Естествено виждам само някакви светлини-основно бяла и по-малко синя и червена.Но виси поне от 1 час и леко се придвижва.

Ами ти първи разкри пъкления им план и сега ще си отмъстят.Ти какво мислеше,че ще се разминеш ли?
                        И гледай някой инфаркт да не получиш,че натам отива работата

Коментар

• Кой и защо финансира създаването на огледални бактерии, които могат да предизвикат глобална катастрофа
                          https://obektivno.bg/koj-i-zashto-fi...na-katastrofa/

Предупреждението идва от международна група от нобелови лауреати и други експерти, които поискаха незабавна забрана на научните експерименти, свързани със създаването на „огледални“ бактерии в лаборатории. Тези изкуствено създадени патогени могат да причинят „изключителни и безпрецедентни рискове“.

Научното изследване, публикувано на 12 декември от списание Science и Станфордския университет, е озаглавено „Технически доклад за огледалните бактерии: осъществимост и рискове“.

Дкладът описва техническата осъществимост на създаването на огледални бактерии и потенциално сериозните и широкообхватни рискове, които те могат да представляват за хората, животните, растенията и околната среда.

пп. мама им стара и извънземни !

Коментар

• 35 Unbelievable Alien and UFO SIGHTINGS Caught on Camera | Shocking Footage!

Специално за mirodes - подборка от най-впечатляващите и най-необяснимите появи на НЛО в последните години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Само кого питаш. Ами отговорът е "НИКОГА тик-ток не е бил официална и научна медия." Той е за забавление, като най-лесен начин за атакуване на неукрепналите интелекти и виждаме, че успява.
                              В Тик ток се разпространява информация от цял свят.Често каквато няма в медиите.

Коментар

Изглежда впечатляващо, но откога TikTok стана световна официална и научна медия?

Коментар

Working...
                                X