Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеА ти прочете ли какво е това когнитивен дисонанс?
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКогнитивен дисонанс нямам. .....
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ааааа, не. Защитавам те само ако спреш със сексистките подмятания. Иначе гледам сеир. И не ги подценявай “дъртаците”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И що си мислиш,че ми пука от някакви мишоци?Аз от най-големите боклуци не съм се уплашил,та от някакви изкукали дъртаци ще ми дреме.Който иска война ще я получи.
И е нормално да ме защитаваш като виждаш,че съм един от малкото мъжкари във форума. При мен няма лъжи, измислици и представяне за такъв какъвто не съм.
- 1 like
Коментар
-
Айде пак с твоите глупости. Абе, джанъм, мисли, бре мирчо, мисли малко употребявай я таз глава по предназначение. И аз та защитавам. Спирам. Да си те пържат баракудите.
И е нормално да ме защитаваш като виждаш,че съм един от малкото мъжкари във форума. При мен няма лъжи, измислици и представяне за такъв какъвто не съм.Last edited by mirodes; 15.05.2025, 11:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеАбе тая готина тема не беше ли за зяпането в небето? Матеев дори дари оптика. Що всички сте се вторачили в пода?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Когнитивен дисонанс нямам. Ако искам да изчукам някоя мадама директно й го казвам. Ти ако искаш да се изтряскаш с някой мъж твърдиш обратното. Не беше ли това когнитивен дисонанс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ни съм на парите ни на кг на матейко. Прекалено честен и справедлив съм да съм тежък милионер. Нямам и качества на тъпча хората - прекалено демократичен съм. Имам само убийствен черен хумор и критика - умея да им показвам на въздухарите откъде изгрява слънцето
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ботльо е опасна скрита баракуда … пърдон … лимонка. Внимавай като му подаваш ръка да не ти отхапе неко пръст. И ботльо и матейко са от подобен калибър. Ратко, пинокчо и ти сте пичове. Мирето, като изключим когнитивния дисонанс не е лош, ама не носи на майтап иначе той обича да хапе ама него като го захапят не му харесва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама, ти сега пирамидчо уважаваш ли го?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Умря циганката, която те хвали, и затова започна сам да се хвалиш. Интересно защо свестните хора си мислят други неща за тебе ...
- 1 like
Коментар
Коментар