Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В Тиндър има доста застаряващи мадами.
Един таксиметров шофьор преди 3 г. ги описа като големи боклуци, само за секс мислели, мързеливи, вирели краката. Искаше аз да му търся булка и да го запознавам. И каза, че и на мъж няма да откаже, стига да го бива.
Беше съвсем сериозен и не го каза по просташки начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Стига обижда на възраст де. Ептем се разпищоли. Това докато бълнувате за деца българановците, другите култури ви гледат сеира. Аз излазям.
И аз говоря за секс, не за деца.Две деца стигат,ще чакам внуци.Last edited by mirodes; 15.05.2025, 15:36.
Коментар
-
А снимай нещо де. Само приказки за иванча дет викаше баба ми.
Сега каквото и да стане ще ме бъзикат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Млади не ща.По-добре дърти като Селенка.За какво са ми млади,само проблеми с тях.
Коментар
-
Млади не ща.По-добре дърти като Селенка.За какво са ми млади,само проблеми с тях.
Един таксиметров шофьор преди 3 г. ги описа като големи боклуци, само за секс мислели, мързеливи, вирели краката. Искаше аз да му търся булка и да го запознавам. И каза, че и на мъж няма да откаже, стига да го бива.
Беше съвсем сериозен и не го каза по просташки начин.
Коментар
-
Искаш,не искаш,нямам намерение да го спирам.Мома,която не иска да я щипят да не се хваща на хорото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди години имаше вестник НЛО и аз съм превеждал за него от английски език.
А ти като имаш свободно време и хубава кола, защо не ходиш до Пловдив на лов за млади мацки. И после на хотел,
Коментар
-
Определено.
- 1 like
Коментар
-
Прочетох и се убеждавам ,че се касае за хора,които въпреки всичките доказателства, които представих по отношение на НЛО,включително множество видеоклипове, пак твърдят,че такова нещо не съществува.
А ти като имаш свободно време и хубава кола, защо не ходиш до Пловдив на лов за млади мацки. И после на хотел,
- 1 like
Коментар
-
Сигурна ли си,че искаш да спра с пичия мохабед?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеА ти прочете ли какво е това когнитивен дисонанс?
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКогнитивен дисонанс нямам. .....
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81
Коментар
-
Ааааа, не. Защитавам те само ако спреш със сексистките подмятания. Иначе гледам сеир. И не ги подценявай “дъртаците”.
Коментар
-
И що си мислиш,че ми пука от някакви мишоци?Аз от най-големите боклуци не съм се уплашил,та от някакви изкукали дъртаци ще ми дреме.Който иска война ще я получи.
И е нормално да ме защитаваш като виждаш,че съм един от малкото мъжкари във форума. При мен няма лъжи, измислици и представяне за такъв какъвто не съм.
- 1 like
Коментар
Коментар