IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Беля си докарах с тоя телескоп. Първо ще ми е проблем сглобяването,второ доста трудно ще го фокусирам,щото имам друг телескоп и доста се мъча, докато го фокусирам върху НЛО.
    Сега каквото и да стане ще ме бъзикат.
    Първо пробвай по обекти през деня. Например някое птиче на върха на някое далечно дърво на 1-2 километра. След това не пипай фокуса и през нощта той ще се окаже почти верен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В Тиндър има доста застаряващи мадами.

Един таксиметров шофьор преди 3 г. ги описа като големи боклуци, само за секс мислели, мързеливи, вирели краката. Искаше аз да му търся булка и да го запознавам. И каза, че и на мъж няма да откаже, стига да го бива.

Беше съвсем сериозен и не го каза по просташки начин.
      Ами действай.Докато търсиш съпруга нищо не ти пречи да задоволяваш загорели лелки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Стига обижда на възраст де. Ептем се разпищоли. Това докато бълнувате за деца българановците, другите култури ви гледат сеира. Аз излазям.
        Е то и аз съм дърт.След три месеца правя 50.Ти си някъде моя възраст.Така че не е обидно.По-добре с жени над 40 плюс вместо с млади, които могат да искат и сериозна връзка.
        И аз говоря за секс, не за деца.Две деца стигат,ще чакам внуци.
        Last edited by mirodes; 15.05.2025, 15:36.

Коментар

А снимай нещо де. Само приказки за иванча дет викаше баба ми.
          Беля си докарах с тоя телескоп. Първо ще ми е проблем сглобяването,второ доста трудно ще го фокусирам,щото имам друг телескоп и доста се мъча, докато го фокусирам върху НЛО.
          Сега каквото и да стане ще ме бъзикат.

Коментар

Млади не ща.По-добре дърти като Селенка.За какво са ми млади,само проблеми с тях.
            Стига обижда на възраст де. Ептем се разпищоли. Това докато бълнувате за деца българановците, другите култури ви гледат сеира. Аз излазям.

Коментар

Млади не ща.По-добре дърти като Селенка.За какво са ми млади,само проблеми с тях.
              В Тиндър има доста застаряващи мадами.

Един таксиметров шофьор преди 3 г. ги описа като големи боклуци, само за секс мислели, мързеливи, вирели краката. Искаше аз да му търся булка и да го запознавам. И каза, че и на мъж няма да откаже, стига да го бива.

Беше съвсем сериозен и не го каза по просташки начин.

Коментар

Искаш,не искаш,нямам намерение да го спирам.Мома,която не иска да я щипят да не се хваща на хорото.
                А снимай нещо де. Само приказки за иванча дет викаше баба ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преди години имаше вестник НЛО и аз съм превеждал за него от английски език.

А ти като имаш свободно време и хубава кола, защо не ходиш до Пловдив на лов за млади мацки. И после на хотел,

Коментар

Определено.
                    Искаш,не искаш,нямам намерение да го спирам.Мома,която не иска да я щипят да не се хваща на хорото.

Коментар

Прочетох и се убеждавам ,че се касае за хора,които въпреки всичките доказателства, които представих по отношение на НЛО,включително множество видеоклипове, пак твърдят,че такова нещо не съществува.
                      Преди години имаше вестник НЛО и аз съм превеждал за него от английски език.

А ти като имаш свободно време и хубава кола, защо не ходиш до Пловдив на лов за млади мацки. И после на хотел,

Коментар

Сигурна ли си,че искаш да спра с пичия мохабед?
                        Определено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          А ти прочете ли какво е това когнитивен дисонанс?

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81
                          Прочетох и се убеждавам ,че се касае за хора,които въпреки всичките доказателства, които представих по отношение на НЛО,включително множество видеоклипове, пак твърдят,че такова нещо не съществува.

Коментар

Когнитивен дисонанс нямам. .....
                            А ти прочете ли какво е това когнитивен дисонанс?

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81

Коментар

Ааааа, не. Защитавам те само ако спреш със сексистките подмятания. Иначе гледам сеир. И не ги подценявай “дъртаците”.
                              Сигурна ли си,че искаш да спра с пичия мохабед?

Коментар

И що си мислиш,че ми пука от някакви мишоци?Аз от най-големите боклуци не съм се уплашил,та от някакви изкукали дъртаци ще ми дреме.Който иска война ще я получи.
                                И е нормално да ме защитаваш като виждаш,че съм един от малкото мъжкари във форума. При мен няма лъжи, измислици и представяне за такъв какъвто не съм.
                                Ааааа, не. Защитавам те само ако спреш със сексистките подмятания. Иначе гледам сеир. И не ги подценявай “дъртаците”.

Коментар

Working...
                                X