IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    Ясно е защо тая тема предизвиква такава ожесточена реакция. Защото става въпрос за потенциално ужасни последици ,които е невъзможно да се предотвратят затова реакцията при някои е пълно отрицание или присмех.Които са насочени към човека, който представя тая информация. Ама не вестоносеца е виновен за лошите новини.
    Дали действително ще има нападение на извънземни аз няма как да знам. Но е напълно възможен сценарий. И подробно съм написал защо съм стигнал до такъв извод. Но разбирам, че никой не иска да си представи такъв сценарий и затова се реагира с обиди и подигравки към човека, който го съобщава.Аз пък най-малко го искам.
    Затова повече няма да публикувам по тая тема щото заравянето на главата в пясъка е най-добрият вариант за някои хора.
    Човек - потенциално опасни последици винаги има и ние отдавна сме свикнали да живеем с тях. Да ти изредя ли:
    1. Падане на земята на метеорит като този, който е избил динозаврите.
    2. Епидемия от вирус, който ще унищожи човечеството
    3. Избухване на Трета Световна Ядрена Война
    4. Преобръщане на полюсите, съпроводено с големи катаклизми
    5. Избухване на някой супервулкан, който също е в състояние да унищожи живота
    6. Мощно изригване на слънцето, което да издуха атмосферата или най-малкото да отвори огромна озонова дупка
    7. Мощно земетресение, последвано от мощно цунами с ранг на потоп
    .............. има и още много ......
    99. Извънземна инвазия

Сложил съм я на 99-то място, защото тя е с най-ниска вероятност

Коментар

Ами като обвиняваш някого в лъжа и имаш възможност да докажеш ,че лъже ,но не го направиш,признак на какво е това?
      И то хайде старшинката е беден човек, ама ти като си милионер не ти е никакъв проблем да изпратиш някого да ги снима тия НЛО,да анализираш записите и публично да ме осмееш като разбереш, че става въпрос за дронове,кули,балони или каквото и да е сътворено от човека.
      Човек - не разбра ли, че аз не вярвам в светещи и мигащи лампички. Ти си човека, който е обзет от тази психоза или дори фобия. Мене обаче не ме интересува. И пак не знам защо го повтаряш пак, и пак. Аз нямам зор да доказвам каквото и да било, че да идвам в Пазарджик. Ти си човека със зор, ама не си мръдваш пръста да ги идентифицираш. При това положение вярваме ти, че има светещи лампички, но не ти вярваме, че са извънземни НЛО.

ПП: Иначе има начин в пълна тъмница да се направи качествена и неразмазана снимка. Закрепваш фотоапарата на статив, за да не мърда, даваш на максимално увеличение, изключваш автофокуса, за да не размазва, даваш на ръка фокус на безкрайност, изключваш автоматичната снимка, даваш блендата на максимум, и после пробваш с големи експозиии 10s, 20s, 30s и така нататък докато получиш качествена снимка в близък план.

Коментар

Ясно е защо тая тема предизвиква такава ожесточена реакция. Защото става въпрос за потенциално ужасни последици ,които е невъзможно да се предотвратят затова реакцията при някои е пълно отрицание или присмех.Които са насочени към човека, който представя тая информация. Ама не вестоносеца е виновен за лошите новини.
        Дали действително ще има нападение на извънземни аз няма как да знам. Но е напълно възможен сценарий. И подробно съм написал защо съм стигнал до такъв извод. Но разбирам, че никой не иска да си представи такъв сценарий и затова се реагира с обиди и подигравки към човека, който го съобщава.
        Потенциално възможните неща, далеч не винаги, се реализират. Ако - така или иначе, нещо е непредотвратимо, защо да си хабим непродуктивно все по-малко оставащия ни живот ? Да речем, представяме си този сценарий. И? Ами, ако не се осъществи? Напразно ли сме се страхували? А, ако се осъществи но, не сме имали възможност да повлияе- какво, пак ли напразно сме се притеснява ли?

Коментар

Написа един куп безсмислени неща.Казах,че няма да публикувам повече, така че се кротни.
          Когато не си в състояние да осмислиш нещо, има 2 (ДВА) основни пътя:
          1.Прилагаш някакво усилие, обучават се, развиваш се, изграждаш капацитет и накрая разбираш и
          ​​​​​2.Не се издигаш, Не се напрягаш, Не израстваш, Обявяваш нещата за " безсмислени" и приключват дотам. И си оставаш невежа.

...Е, да обясняваме ли видимия ти избор?

Коментар

• Ясно е защо тая тема предизвиква такава ожесточена реакция. Защото става въпрос за потенциално ужасни последици ,които е невъзможно да се предотвратят затова реакцията при някои е пълно отрицание или присмех.Които са насочени към човека, който представя тая информация. Ама не вестоносеца е виновен за лошите новини.
            Дали действително ще има нападение на извънземни аз няма как да знам. Но е напълно възможен сценарий. И подробно съм написал защо съм стигнал до такъв извод. Но разбирам, че никой не иска да си представи такъв сценарий и затова се реагира с обиди и подигравки към човека, който го съобщава.Аз пък най-малко го искам.
            Затова повече няма да публикувам по тая тема щото заравянето на главата в пясъка е най-добрият вариант за някои хора.
            Last edited by mirodes; 14.02.2025, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Чувал ли си за едно явление, наречено сонолуминесценция? А, да си чувал че, смесването на поне два насочени мощни потока ултразвук, модулирани с ниска честота, може да породи в точката на пресичане нещо като местна тонколона (място, откъдето звукът да се пора да "от нищото")? А, знаеш ли че, ВСИЧКИ случаи на пожари в автомобили (в т.ч.И електрички), СА СНРЕАЛНИ, ЗЕМНИ ПРИЧИНИ? А, знаеш ли дефиницията за информация ("СВЕДЕНИЯ, КОИТО СА НОВИ")? Защо тогава, да сме така добри, са вярваме на нещо, което ни предоставят без факти зад него? А защо повтаряше куп недоказани и недоказуеми дивотии за един "беден човек" в мое лице?
              Абе странен човек си: Хем искаш уважение, хем се държиш като 13,5. Време е да се определиш, мисля.
              Написа един куп безсмислени неща.Казах,че няма да публикувам повече, така че се кротни.

Коментар

Пиша в тая тема единствено да ви отговоря на обидите. От няколко дни не съм публикувал нищо ново .А има доста нови неща ,които научих.
                Така че съм си изпълнил обещаниото.Като не искате да получите знания и информация няма никакъв проблем.
                "Знания". ЛЕЛЕ !?! И те са от вида
                Ама един публикувал клип в Интернет. Да, там нищл със сигурност не мо е да се определи, ама са Знания. Аз ви го казвам, Мирослав Десов.

Коментар

Ами като обвиняваш някого в лъжа и имаш възможност да докажеш ,че лъже ,но не го направиш,признак на какво е това?
                  И то хайде старшинката е беден човек, ама ти като си милионер не ти е никакъв проблем да изпратиш някого да ги снима тия НЛО,да анализираш записите и публично да ме осмееш като разбереш, че става въпрос за дронове,кули,балони или каквото и да е сътворено от човека.
                  Чувал ли си за едно явление, наречено сонолуминесценция? А, да си чувал че, смесването на поне два насочени мощни потока ултразвук, модулирани с ниска честота, може да породи в точката на пресичане нещо като местна тонколона (място, откъдето звукът да се пора да "от нищото")? А, знаеш ли че, ВСИЧКИ случаи на пожари в автомобили (в т.ч.И електрички), СА СНРЕАЛНИ, ЗЕМНИ ПРИЧИНИ? А, знаеш ли дефиницията за информация ("СВЕДЕНИЯ, КОИТО СА НОВИ")? Защо тогава, да сме така добри, са вярваме на нещо, което ни предоставят без факти зад него? А защо повтаряше куп недоказани и недоказуеми дивотии за един "беден човек" в мое лице?
                  Абе странен човек си: Хем искаш уважение, хем се държиш като 13,5. Време е да се определиш, мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ти си човека, който сипи обиди и подигравки. Ние просто си казваме мнението за дадения клип, и ако то не съвпада с твоето, приемаш го като обида и веднага се нахвърляш да обиждаш и да се подиграваш.

ПП: Това "Спирам да публикувам в тая тема" го виждам за стотен път. Това, че напускаш темата - също. Извод - не отправяй закани, ако не си готов да ги спазваш.
                    Пиша в тая тема единствено да ви отговоря на обидите. От няколко дни не съм публикувал нищо ново .А има доста нови неща ,които научих.
                    Така че съм си изпълнил обещаниото.Като не искате да получите знания и информация няма никакъв проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

А трябва ли нещо да ни го казваш за стотен път?
                      Да не би случайно да си мислиш, че форума е пълен с олигофрени?
                      Я се поогледай малко има ли някой друг от форума, който като папагал да повтаря едно и също нещо по 100 пъти?

Също и за Пазарджик - няма смисъл 1000 пъти подред да ни каниш. Достатъчно е и един път, и ако никой не иска да дойде, ами съжалявам.

Знаеш ли какъв ти е проблема?
                      Ами ти си си въобразил, че всички сме ДЛЪЖНИ да ти вярваме. Ами няма как да стане тази работа. И аз съм публикувал клипове, и Pyramid и други хора. И никой от тях не е започвал да води война с обиди и подигравки, за да ПРИНУДИ някого да му вярва.

Коментар

Нищо не предлагам.Спирам да публикувам в тая тема.
                        Има много информация, която мога да споделя, но щом се приема с обиди и подигравки няма да го направя.
                        Ти си човека, който сипи обиди и подигравки. Ние просто си казваме мнението за дадения клип, и ако то не съвпада с твоето, приемаш го като обида и веднага се нахвърляш да обиждаш и да се подиграваш.

ПП: Това "Спирам да публикувам в тая тема" го виждам за стотен път. Това, че напускаш темата - също. Извод - не отправяй закани, ако не си готов да ги спазваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          И още един въпрос;
                          - КАКВО ТАКОВА ни предлагаш ти, Вергилчо, (ако се абстрахираме от обидните квалификации) тъй, щото приемайки го, да започнем да живеем по-добре, по-смислено, по-благородно?
                          Нищо не предлагам.Спирам да публикувам в тая тема.
                          Има много информация, която мога да споделя, но щом се приема с обиди и подигравки няма да го направя.

Коментар

За стотен път казвам-ако някой се съмнява в това, което виждам и снимам е напълно свободен да дойде до Пазаржик и сам да се увери.
                            И аз съм сигурен, че и над други градове в България има такива НЛО всяка нощ.Просто хората не гледат в небето или ако ги видят ги мислят за звезди.
                            Един приятел, на който показах НЛО е бил уикенда във Велинград и там ги е видял.
                            А трябва ли нещо да ни го казваш за стотен път?
                            Да не би случайно да си мислиш, че форума е пълен с олигофрени?
                            Я се поогледай малко има ли някой друг от форума, който като папагал да повтаря едно и също нещо по 100 пъти?

Също и за Пазарджик - няма смисъл 1000 пъти подред да ни каниш. Достатъчно е и един път, и ако никой не иска да дойде, ами съжалявам.

Знаеш ли какъв ти е проблема?
                            Ами ти си си въобразил, че всички сме ДЛЪЖНИ да ти вярваме. Ами няма как да стане тази работа. И аз съм публикувал клипове, и Pyramid и други хора. И никой от тях не е започвал да води война с обиди и подигравки, за да ПРИНУДИ някого да му вярва.

Коментар

Хахаха-ти явно не си снимал с телефон нощно време. И аз имам клипове на НЛО,които са размазани. Сигурно съм ги фалшифицирал?

Може да не си ги фалшифицирал, но щом са размазани, значи са безполезни. Никой няма да им повярва, така че дръж си ги у вас и им се радвай.

Всички клипове, които съм качил са 100 процента истински.

Това е твое мнение, но предполагам вече разбра, че ние може и да имаме друго мнение.

Няма да кача нещо, за което не съм сигурен.

Твоята сигурност е компрометирана, след като видяхме какво силно въображение имаш и как сам си вярваш, че въображението ти е доказателство.

За съжаление не ми позволява тук да кача клиповете ,които съм заснел, но по твоята логика са фалшиви.
                              Ако някой знае как нека каже как мога да ги кача тия клипове и снимки, за които мога да се закълна,че аз съм ги правил.
                              Ако са клипове, качи ги в YouTube и тука дай линк.
                              Ако са снимки, качи ги в Imgur.

Коментар

• И още един въпрос;
                                - КАКВО ТАКОВА ни предлагаш ти, Вергилчо, (ако се абстрахираме от обидните квалификации) тъй, щото приемайки го, да започнем да живеем по-добре, по-смислено, по-благородно?

Коментар

Working...
                                X