IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Айде пак с твоите глупости. Абе, джанъм, мисли, бре мирчо, мисли малко употребявай я таз глава по предназначение. И аз та защитавам. Спирам. Да си те пържат баракудите.
    И що си мислиш,че ми пука от някакви мишоци?Аз от най-големите боклуци не съм се уплашил,та от някакви изкукали дъртаци ще ми дреме.Който иска война ще я получи.
    И е нормално да ме защитаваш като виждаш,че съм един от малкото мъжкари във форума. При мен няма лъжи, измислици и представяне за такъв какъвто не съм.
    Last edited by mirodes; 15.05.2025, 11:55.

Коментар

• 1966г. Деца в Англия си представят какъв ще бъде живота през 2000г.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
        Абе тая готина тема не беше ли за зяпането в небето? Матеев дори дари оптика. Що всички сте се вторачили в пода?
        Чекаме ги НЛОтата. Трай ся.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Когнитивен дисонанс нямам. Ако искам да изчукам някоя мадама директно й го казвам. Ти ако искаш да се изтряскаш с някой мъж твърдиш обратното. Не беше ли това когнитивен дисонанс?
          Айде пак с твоите глупости. Абе, джанъм, мисли, бре мирчо, мисли малко употребявай я таз глава по предназначение. И аз та защитавам. Спирам. Да си те пържат баракудите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ни съм на парите ни на кг на матейко. Прекалено честен и справедлив съм да съм тежък милионер. Нямам и качества на тъпча хората - прекалено демократичен съм. Имам само убийствен черен хумор и критика - умея да им показвам на въздухарите откъде изгрява слънцето
            И мозък, и мозък

Коментар

• Абе тая готина тема не беше ли за зяпането в небето? Матеев дори дари оптика. Що всички сте се вторачили в пода?

Коментар

Ботльо е опасна скрита баракуда … пърдон … лимонка. Внимавай като му подаваш ръка да не ти отхапе неко пръст. И ботльо и матейко са от подобен калибър. Ратко, пинокчо и ти сте пичове. Мирето, като изключим когнитивния дисонанс не е лош, ама не носи на майтап иначе той обича да хапе ама него като го захапят не му харесва.
                Когнитивен дисонанс нямам. Ако искам да изчукам някоя мадама директно й го казвам. Ти ако искаш да се изтряскаш с някой мъж твърдиш обратното. Не беше ли това когнитивен дисонанс?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама, ти сега пирамидчо уважаваш ли го?
                  Важното е,че теб те уважавам най-много в тоя форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Умря циганката, която те хвали, и затова започна сам да се хвалиш. Интересно защо свестните хора си мислят други неща за тебе ...
                    Надали има и един човек във форума да го харесва тоя.Озлобен дъртак, който си избива комплексите във форума. Анонимен естествено.

Коментар

• Selena2024, завиждам ти, не за това че си в Испания а за детското което си спасила. Никой от тях не е лош, но като се разделят на лагери хората така се получава. За това че се налага да си в Испания, искрени ..съжалявам.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ни съм на парите ни на кг на матейко. Прекалено честен и справедлив съм да съм тежък милионер. Нямам и качества на тъпча хората - прекалено демократичен съм. Имам само убийствен черен хумор и критика - умея да им показвам на въздухарите откъде изгрява слънцето
                        Умря циганката, която те хвали, и затова започна сам да се хвалиш. Интересно защо свестните хора си мислят други неща за тебе ...

Коментар

Ботльо е опасна скрита баракуда … пърдон … лимонка. Внимавай като му подаваш ръка да не ти отхапе неко пръст. И ботльо и матейко са от подобен калибър. Ратко, пинокчо и ти сте пичове. Мирето, като изключим когнитивния дисонанс не е лош, ама не носи на майтап иначе той обича да хапе ама него като го захапят не му харесва.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

по-лекичко ще го хапеш
                            Вие днеска сте го изяли бе, канибали ниедни. Може ли така? Горкото другарче. Сега и барби сте почнали, ей, така ще си останете самички и ще ви е скучно.

Коментар

по-лекичко ще го хапеш
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Там има тежки неравновесия и аз отказвам да съм виновен за всичките.
                                Кой та кара? Глей спектакъл/сеир и толко. Лека от мене.

Коментар

Working...
                                X