Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
хората преди 5000г с една пръчка са определили диаметъра на земята. наш полюцай въпреки че му даде телескоп определя на оЧо кат неандерталците или кроманьонците бяха.
Селенке мъжете не разбираме от намеци. Аз да му го кажа ПРАВО КУМЕ В ОЧИ ако че ще ме напсува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не съществува начин на око да се определи височината и отдалечеността на даден обект, особенно ако е нощем и особенно ако е светеща точка..
Селенке мъжете не разбираме от намеци. Аз да му го кажа ПРАВО КУМЕ В ОЧИ ако че ще ме напсува.Last edited by bota156; 16.05.2025, 20:16.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз съм го снимал.С телефон.Картината е неясна,ама се вижда, че става въпрос за летящ обект, даже за три ,които се въртят.Има подобни клипове и в Интернет.
Last edited by Mateev; 16.05.2025, 20:27.
Коментар
-
На 200 метра над Земята ли е Старлинк?И движи ли се близо до Земята?
1. Приблизително на 340 km - основно стари сателити или тестови сателити
2. Приблизително на 550 km - основната част от мрежата
3. Приблизително на 1200 km - резервирано за бъдещо развитие на мрежата
Сателитите се движат спрямо земната повърхност. Орбиталната им скорост е 27 000 km/h, като с такава скорост правят една обиколка на земята за 95 минути.
С този телескоп лесно може да се види сателит на StarLink, но трудно се фокусира и трудно се задържа в центъра на екрана, защото се движи с голяма скорост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНа око.Някой път слизат и на под 100 метра.
Коментар
-
На 200 метра над Земята ли е Старлинк?И движи ли се близо до Земята?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
- Тате, кое е по-далече от земята? Луната или Куенка (забутано градче от калибъра на Каспичан)?
-Абе, сине, ти си абдал! Луната виждаш ли я? Ей я там свети, а Куенка дали я виждаш? Естествено, че Куенка е по-далече!Last edited by Selena2024; 16.05.2025, 20:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Адски ми е интересно как определяш разстоянието до Земята без дори да знаеш размерите.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Starlink.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
1. Регистрирашш си акаунт в YouTube.
2. Качваш клипа
3. Публикуваш линка тука на форума
https://support.google.com/youtube/a...form%3DDesktop
Пратих ти го на Месинджър, качи го ти.Last edited by mirodes; 16.05.2025, 17:06.
Коментар
-
Пратих на Матеев клип с НЛО-о ако може да го публикува,щото на мен няма опция да качвам клипове.
2. Качваш клипа
3. Публикуваш линка тука на форума
https://support.google.com/youtube/a...form%3DDesktop
Last edited by Mateev; 16.05.2025, 17:00.
Коментар
Коментар