Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Със сигурност наблюдават всичко. Щото са много НЛО,разположени на различна височина и са заобиколили целия Пазарджик. Като военни наблюдатели са.
Коментар
-
Венера е една.Аз наблюдавам няколко НЛО всяка вечер. И то само в северния край на Пазарджик. Около целият град са десетки.
Изобщо не става въпрос за Венера.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
НЕ Е НЛО, поне видяното от мен. Той не знам, дали познава звездното небе но, на prima vista, предполагам някоя от звездите, като Бетелгойзе, на рамото на Орион.
- 1 like
Коментар
-
НЕ Е НЛО, поне видяното от мен. Той не знам, дали познава звездното небе но, на prima vista, предполагам някоя от звездите, като Бетелгойзе, на рамото на Орион.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ето как изглежда Венера, снимана с телескоп от земята. Точката на Миро е със същия цвят и същата структура. И като добавим това, че при облачно време не се появява, вероятността това да е Венера нараства почти до 100%.
Чакаме да видим дали телескопа ще покаже същата картинка.
Изобщо не става въпрос за Венера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
миркоз а ти като ги виждаш
те дали те виждат
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
миркоз а ти като ги виждаш
те дали те виждат
- 1 like
Коментар
-
Много се мърда, клати и т.н. Нека видим, когато телескопът е поставен на монтировката (статива) и образът НЕ танцува, както тук, на клипа. Пак се е постарал Вергилчо, ала се иска още.
Чакаме да видим дали телескопа ще покаже същата картинка.
- 1 like
Коментар
-
Гледах клипа. Става въпрос не за летящи обекти, а за светещи обекти на фона на чернилката на нощта. Има разлика. Два от обектите са на нивото на уличните лампи, така че отпадат. Третия е интересен - той е по-високо и с по-различен цвят и освен това се забелязва някаква структура (цвета не е равномерен в цялото кръгче). Точно този третия е интересно да го видим увеличен с телескопа.
Коментар
-
Аз вече написах по долу:
Става въпрос не за летящи обекти, а за светещи обекти на фона на чернилката на нощта. Има разлика. Два от обектите са на нивото на уличните лампи, така че отпадат. Третия е интересен - той е по-високо и с по-различен цвят и освен това се забелязва някаква структура (цвета не е равномерен в цялото кръгче). Точно този третия е интересно да го видим увеличен с телескопа.
Разстоянието до точката не може да се определи. Може да е на 2 метра или на 200 000 километра. Височината над земята също не може да се определи. Необходим е теодолит, който да измери ъгъла спрямо равнината на земята.
Ако всеки ден се появява на различно място, то това е Венера. Тя е планетата с най-голяма яркост и тя лесно може да се види с човешко око, обикновено сутрин или вечер. Вижда се само при ясно небе. В облачно време не се вижда.
надявам се вече няма съмнения какво са това
препоръка е
Коментар
-
И кога съм казал, че ги закриват?Просто при облачно време не се появяват.
те дали те виждатпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеСветлина виждам аз. Давайте интерпретациите.
Става въпрос не за летящи обекти, а за светещи обекти на фона на чернилката на нощта. Има разлика. Два от обектите са на нивото на уличните лампи, така че отпадат. Третия е интересен - той е по-високо и с по-различен цвят и освен това се забелязва някаква структура (цвета не е равномерен в цялото кръгче). Точно този третия е интересно да го видим увеличен с телескопа.
Разстоянието до точката не може да се определи. Може да е на 2 метра или на 200 000 километра. Височината над земята също не може да се определи. Необходим е теодолит, който да измери ъгъла спрямо равнината на земята.
Ако всеки ден се появява на различно място, то това е Венера. Тя е планетата с най-голяма яркост и тя лесно може да се види с човешко око, обикновено сутрин или вечер. Вижда се само при ясно небе. В облачно време не се вижда.Last edited by Mateev; 16.05.2025, 20:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Интересно облаците дето са на 5-10км как го закриват като е на 200м !?!?!?!?
Коментар
Коментар