Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Редно е да ти върне подаръка. Но това означава, че са се обезмислили безсънните му нощи в търсене на UFO. Другият вариант е, жена му често да страда от мигрена вечер
сега като се замислям
доста светлини блуждаят и над младост
...матейко дали се сеща
може да ми прати и някой дрон, че ме е страх да ги доближавам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Редно е да ти върне подаръка. Но това означава, че са се обезмислили безсънните му нощи в търсене на UFO. Другият вариант е, жена му често да страда от мигрена вечер
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКаква стана тя? Купих един телескоп и темата умря ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и аз се надявах да разбулим загадката
а сега, ни телескоп, ни загадка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеКаква стана тя? Купих един телескоп и темата умря ...
а сега, ни телескоп, ни загадка
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4276729[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Май само не се сещаш да си зададеш въпроса какво е метър и какво секунда. Има ли други единици за измерване на разстояние и време? А на позиция? Колко са били релевантни по времето на пирамидите и колко днес? Кварталната нумероложка питай вместо ИИ. И тя ще се сети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...и така, снимките показват разни земни по произход неща, който (произход) обаче, е някак трудно да се признае и сега, юнакът от Пазарджик, геройски се крие и чака да забравим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То всичко е Божа работа.
В последно време той се беше закрепил. Но все се притеснява. Млад е и трябва да се пребори с болестта.
- 1 like
Коментар
Коментар