IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не мога да разбера прости ли сте та не виждате какво се случва?Има ХИЛЯДИ заснети НЛО.Както на снимки,така и на видео.
    И пак майтап ви се струва и викате "Такова животно нема".
    Има бе. Има. Ама много се товариш. Дай по-полека, да не счупиш някой шарнир.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      mirodes, имат прожектори за холограми. Може би опитват да попречат Тръмп да всъпи в длъжност. Военно положение и идват на власт в сащ.
      Напротив
      Колкото повече наблюдавам тръмп, путин и тази тема,
      толкова повече се убеждавам, че путин и тръмп са извънземни
      и са дошли, за да направят рестарт на симулацията и създадат Империята на квантите".

Даже и във форума има вече извънземни, за да ни завербуват
      и ни превърнат в "полезни идиоти".

Имам подозрения с кого ще започнат и ще гледам да съм в добри отношения с него.
      Щели да плащат добре в биткойни, а аз имам нужда, заради внучетата.

Коментар

Не мога да разбера прости ли сте та не виждате какво се случва?Има ХИЛЯДИ заснети НЛО.Както на снимки,така и на видео.
        Напротив - всички сме съгласни, че има истински НЛО-та. Може би само в 0.1% от всички небесни цветомузики, но да, има истински сериозни НЛО-та, за които дори можем с основание да започнем да подозираме, че произхода им не е земен. Дотук добре, но защо трябва да си въобразяваме, че мисията на НЛО-тата е да ни изтребят. Според мене е точно обратното - мисията им е да ни наблюдават и от време на време дори да ни помагат да поумнеем малко и най-важното - да ни помагат да не се самоунищожим.

Коментар

• Ето къде сме днес. Два от най-глупавите филми са "реалността" ни. За да се осъществи най-зловещата антиутопия над елементарните мозъци.

Click image for larger version

Name:	1317789.jpg
Views:	4
Size:	2.8 КБ
ID:	4235802

ID:	4235803

ID:	4235804

ID:	4235805

Коментар

Няма да се учудя ако се обяви и всеобща мобилизация.
            https://vm.tiktok.com/ZNew2pfpp/
            Е ДА ДЕ. Всеобща мобилизация. Глобално правителство. Адженда 2030. Оруел. Лъжи, измислици, манипулации, измама. Психоатаки. Всичко точно по план. Точно навреме. За да се изпълнят АДЖЕНДИТЕ. Нечии ЗЕМНИ, злокобни, дългогодишни планове. На които "извънземните" идват точно, ама точно навреме, за да помогнат да се случат. Само чакам видеата как хората падат покосени от "извънземните лъчи на смъртта" докато си ходят по улицата .Може да ползват и видеата от ковидизмамата от китай.NPC-тата вече не ги помнят. Пак ще повярват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Управлява този, който извади най-голямата тояга ...
              Ако извънземните извадят по-голяма тояга от нас, ами разбира се, че ще ни управляват ...

Не мисля обаче, че идват да ни избият. Защо им е да го правят това. Ако са напреднали много технически, то със сигурност на много високо ниво ще им е и морала. По-скоро съм склонен да си мсиля, че идват да ни помогнат. Например да спрат войната в Украйна и въобще всички видове войни, и да играят ролята на нещо като омиротворители.
              Според мен, ако са толкова развити, те биха могли да предвидят накъде отиват нещата и или да ни изолират, или да ни игнорират...или да ни използват за своеобразен вид развъдник на нещо като серум срещу галактическа глупост. Проблем е че, лошият пример също е пример и би могъл да стане и заразителен та, след като вземат серума (отвлекат десетина или двадесет Вергилчовци), или ще ни оставят да се самоизбием (като те документират всичко, за назидание) или - ако оцелеем - може да почешат ряпата, дали да ни допуснат до следващото ниво на играта.
              ...А биха могли и да не се особено мъчат с прогнози, а просто, да са организирали галактически залагания, като на боеве с петли. И да наддават. Хазартът и той е забавление.
              Last edited by Pyramid; Днес, 00:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ще има обща мобилизация в тикток. Кадиров ще раздава позлатени лазерни саби на доброволците. Дано спасите Земята че хич не ми се живее на Марс.

Внимавай обаче, че като се съберат много лековерни и уплашени орица на едно място, неизбежно идва някой скамер да им прибере парите.

Коментар

• mirodes, имат прожектори за холограми. Може би опитват да попречат Тръмп да всъпи в длъжност. Военно положение и идват на власт в сащ.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Ще има обща мобилизация в тикток. Кадиров ще раздава позлатени лазерни саби на доброволците. Дано спасите Земята че хич не ми се живее на Марс.

Внимавай обаче, че като се съберат много лековерни и уплашени орица на едно място, неизбежно идва някой скамер да им прибере парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ако извънземните извадят по-голяма тояга от нас, ами разбира се, че ще ни управляват ...

Не мисля обаче, че идват да ни избият. Защо им е да го правят това. Ако са напреднали много технически, то със сигурност на много високо ниво ще им е и морала. По-скоро съм склонен да си мсиля, че идват да ни помогнат. Например да спрат войната в Украйна и въобще всички видове войни, и да играят ролята на нещо като омиротворители.
                      Дано да е така,но тази активност на НЛО и то особено над военни бази много ми прилича на разузнаване преди инвазия.
                      Така или иначе нещата ще се ръководят от САЩ и очаквам в скоро време да излязат с официално изявление.
                      https://vm.tiktok.com/ZNew2pfpp/
                      Last edited by mirodes; Вчера, 22:49.

Коментар

При положение, че съм видял СТОТИЦИ снимки и видеа на НЛО от цял свят и аз самият всяка вечер виждам няколко НЛО на няколко километра от дома ми покрай които премина хеликоптер явно да ги снима какви повече доказателства от това. Подобно заравяне на главата в пясъка като щраус ми е непонятно.
                        И как си го представяш това глобално правителство-Китай,Индия и Русия доброволно ще се съгласят да ги управляват?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Като кажат ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, че трябва да имаме глобално правителство, не трябва да ядем месо и не трябва да караме коли, ще признаеш ли, че са измислици?
                          При положение, че съм видял СТОТИЦИ снимки и видеа на НЛО от цял свят и аз самият всяка вечер виждам няколко НЛО на няколко километра от дома ми покрай които премина хеликоптер явно да ги снима какви повече доказателства от това. Подобно заравяне на главата в пясъка като щраус ми е непонятно.
                          И как си го представяш това глобално правителство-Китай,Индия и Русия доброволно ще се съгласят да ги управляват?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Не те ли е страх, че може да те отвлекат? Имало невидими !

От теб съм чувал, че с някакъв телескоп виждали извънземните.
                            Намерих един телескоп, викат му NASA's James Webb Space Telescope (JWST),
                            https://webbtelescope.org/images

Там има много снимки на летящи чинии и извънземни.

Вече само там ще гледам, не на тик-так-тое https://poki.com/fr/g/tic-tac-toe-3
                            Точно тоя телескоп е открил изкуствени светлини на 6 планети и че обект с изкуствен произход пътува към Земята.
                            Данните от него се разчитат от различни екипи.Единият европейски е разчел изкуствените светлини,другият американо-канадски е видял тоя обект, който се движи към Земята.
                            Естествено тия данни ги няма в уеб страницата,но са запознали Конгреса на САЩ.
                            Last edited by mirodes; Вчера, 21:47.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNew2rQYX/
                              https://vm.tiktok.com/ZNew2UTPb/
                              Небостъргач нямат,но имат база на Луната под повърхността.
                              А при положение, че има хиляди снимани и видяни НЛО в последните дни само дебил може да отрича съществуването им.
                              И аз показах снимка на НЛО,което виждам в последните 10 дни всяка вечер. Има още няколко на около 5-6 км от него.
                              Не те ли е страх, че може да те отвлекат? Имало невидими !

От теб съм чувал, че с някакъв телескоп виждали извънземните.
                              Намерих един телескоп, викат му NASA's James Webb Space Telescope (JWST),
                              https://webbtelescope.org/images

Там има много снимки на летящи чинии и извънземни.

Вече само там ще гледам, не на тик-так-тое https://poki.com/fr/g/tic-tac-toe-3

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNew2MyWf/
                                Заявено е ОФИЦИАЛНО в Конгреса на САЩ. Наистина не е в Думата, но щом е заявено в Конгреса това не са слухове или измислици.
                                Като кажат ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, че трябва да имаме глобално правителство, не трябва да ядем месо и не трябва да караме коли, ще признаеш ли, че са измислици?

Коментар

Working...
                                X