IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Добре де, няма проблеми. Давай снимки да ги обсъждаме.
    Допускам че, ако има нарушени комуникации между полукълбата на главния мозък, би могло да НЕ се формира в мозъка 1 (един) общ образ от 1 (един) обект , видян през двете очи. Нещо както, чувам, се получавало при пиянство, от алкохола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Предлагам да се успокоиш. Едва ли е нещо лично.
      Е кога съм казал,че е лично към мен?Просто са като наблюдателни постове около града.Дано с телескопа ги видя детайлно.

Коментар

Докато е облачно няма да има снимки. Оная вечер се появиха , ама не бях подготвен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Със сигурност наблюдават всичко. Щото са много НЛО,разположени на различна височина и са заобиколили целия Пазарджик. Като военни наблюдатели са.
          Предлагам да се успокоиш. Едва ли е нещо лично.

Коментар

Венера е една.Аз наблюдавам няколко НЛО всяка вечер. И то само в северния край на Пазарджик. Около целият град са десетки.
            Изобщо не става въпрос за Венера.

Коментар

НЕ Е НЛО, поне видяното от мен. Той не знам, дали познава звездното небе но, на prima vista, предполагам някоя от звездите, като Бетелгойзе, на рамото на Орион.
              Доста такива "НЛО"-та могат да се видят на нощното небе.

Коментар

НЕ Е НЛО, поне видяното от мен. Той не знам, дали познава звездното небе но, на prima vista, предполагам някоя от звездите, като Бетелгойзе, на рамото на Орион.
                Виждал съм го да се движи и да слиза ниско долу.Даже имаше определена траектория, по която винаги почваше да се движи в 20.40 ч.Каква звезда ти се привижда?

Коментар

Ето как изглежда Венера, снимана с телескоп от земята. Точката на Миро е със същия цвят и същата структура. И като добавим това, че при облачно време не се появява, вероятността това да е Венера нараства почти до 100%.

Чакаме да видим дали телескопа ще покаже същата картинка.

Венера е една.Аз наблюдавам няколко НЛО всяка вечер. И то само в северния край на Пазарджик. Около целият град са десетки.
                  Изобщо не става въпрос за Венера.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

миркоз а ти като ги виждаш
                    те дали те виждат
                    Със сигурност наблюдават всичко. Щото са много НЛО,разположени на различна височина и са заобиколили целия Пазарджик. Като военни наблюдатели са.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

те дали те виждат

Коментар

Много се мърда, клати и т.н. Нека видим, когато телескопът е поставен на монтировката (статива) и образът НЕ танцува, както тук, на клипа. Пак се е постарал Вергилчо, ала се иска още.
                        Ето как изглежда Венера, снимана с телескоп от земята. Точката на Миро е със същия цвят и същата структура. И като добавим това, че при облачно време не се появява, вероятността това да е Венера нараства почти до 100%.

Чакаме да видим дали телескопа ще покаже същата картинка.

Коментар

Гледах клипа. Става въпрос не за летящи обекти, а за светещи обекти на фона на чернилката на нощта. Има разлика. Два от обектите са на нивото на уличните лампи, така че отпадат. Третия е интересен - той е по-високо и с по-различен цвят и освен това се забелязва някаква структура (цвета не е равномерен в цялото кръгче). Точно този третия е интересно да го видим увеличен с телескопа.
                          Много се мърда, клати и т.н. Нека видим, когато телескопът е поставен на монтировката (статива) и образът НЕ танцува, както тук, на клипа. Пак се е постарал Вергилчо, ала се иска още.

Коментар

Аз вече написах по долу:
                            Става въпрос не за летящи обекти, а за светещи обекти на фона на чернилката на нощта. Има разлика. Два от обектите са на нивото на уличните лампи, така че отпадат. Третия е интересен - той е по-високо и с по-различен цвят и освен това се забелязва някаква структура (цвета не е равномерен в цялото кръгче). Точно този третия е интересно да го видим увеличен с телескопа.

Разстоянието до точката не може да се определи. Може да е на 2 метра или на 200 000 километра. Височината над земята също не може да се определи. Необходим е теодолит, който да измери ъгъла спрямо равнината на земята.

Ако всеки ден се появява на различно място, то това е Венера. Тя е планетата с най-голяма яркост и тя лесно може да се види с човешко око, обикновено сутрин или вечер. Вижда се само при ясно небе. В облачно време не се вижда.
                            хареса ми как си кръстил клипа
                            надявам се вече няма съмнения какво са това
                            препоръка е

Коментар

И кога съм казал, че ги закриват?Просто при облачно време не се появяват.
                              те дали те виждат
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                                Светлина виждам аз. Давайте интерпретациите.
                                Аз вече написах по долу:
                                Става въпрос не за летящи обекти, а за светещи обекти на фона на чернилката на нощта. Има разлика. Два от обектите са на нивото на уличните лампи, така че отпадат. Третия е интересен - той е по-високо и с по-различен цвят и освен това се забелязва някаква структура (цвета не е равномерен в цялото кръгче). Точно този третия е интересно да го видим увеличен с телескопа.

Разстоянието до точката не може да се определи. Може да е на 2 метра или на 200 000 километра. Височината над земята също не може да се определи. Необходим е теодолит, който да измери ъгъла спрямо равнината на земята.

Ако всеки ден се появява на различно място, то това е Венера. Тя е планетата с най-голяма яркост и тя лесно може да се види с човешко око, обикновено сутрин или вечер. Вижда се само при ясно небе. В облачно време не се вижда.
                                Last edited by Mateev; 16.05.2025, 20:37.

Коментар

Working...
                                X