Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какъв човек си?Извиних се и с това приключва въпроса.Няма да тръгна да се обяснявам като ученичка. Щом съм го казал, значи го мисля.
Повече няма да коментирам тоя въпрос.препоръка е
Коментар
-
Какъв човек си?Извиних се и с това приключва въпроса.Няма да тръгна да се обяснявам като ученичка. Щом съм го казал, значи го мисля.
Повече няма да коментирам тоя въпрос.
"ДА"="искрено",
друго = "НЕ". Такъв човек съм.
Както казва Маргарет Тачър,
...ТОВА са принципите ми. Ако не Ви харесва, имам и други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Моля те, потвърди: Искрено ли е. Дали лъжеш, сам ще преценя. Аз ПОТВЪРЖДАВАМ: НЕ МИ ХАРЕСВА да се гавря и ще спра с грубите гаври. Ако ли пък изнамериш МОИ ДЕЙСТВИЯ срещу страна и народ, ще може да ми натриеш носа.
Посочваш, слагаш доказателствата на масата и ще ми се наложи да мълча.
Е?
Повече няма да коментирам тоя въпрос.
Коментар
-
Аз НИКОГА не лъжа.Каквото мисля, това и казвам.
Посочваш, слагаш доказателствата на масата и ще ми се наложи да мълча.
Е?
Коментар
-
Искрено ли? Потвърди и спирам с тежките дразги.
Коментар
-
що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишка
Отрепка долна.Ела бе боклук и лично ми кажи ,че съм мишка.
Коментар
-
Коментар
-
Ок.Извинявам се.
Коментар
-
Тъпчо, можеш да съдиш хората САМО ЗА ДЕЙСТВИЯ. Това, кой какво иска, е единствено емоционално. А, аз го предпочитам, защото,
1. ЕС НЕ Е Онзи, към който се стремяхме И НИ ВРЕДИ отдавна и ПЕРМАНЕНТНО.
2. НАТО се превърна в агресивен блок, и ни вкарва във война. АЗ ВОЙНА НЕ ИСКАМ.
Аз знам че, в момента, излизане от НАТО и ЕС е опасно за страната ни, затова, не настоявам. Други действия, също не съм предприемал. Правя ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, да предотвратя загубата на българския лев и националния ни суверенитет. Ако ТОВА е "предателство" значи аз не знам кой съм.
Та, така. Извини се, и получаваш мир. Докажи ДЕЙСТВИЯ, и получаваш мир. Иначе, мир няма, т.к. ТИ пожела това И ТИ предприе действия и ме обиди публично и многократно, като нападаш доброто ми име. ТОЧКА.
що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишкаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Тъпчо, можеш да съдиш хората САМО ЗА ДЕЙСТВИЯ. Това, кой какво иска, е единствено емоционално. А, аз го предпочитам, защото,
Аз знам че, в момента, излизане от НАТО и ЕС е опасно за страната ни, затова, не настоявам. Други действия, също не съм предприемал. Правя ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, да предотвратя загубата на българския лев и националния ни суверенитет. Ако ТОВА е "предателство" значи аз не знам кой съм.
Та, така. Извини се, и получаваш мир. Докажи ДЕЙСТВИЯ, и получаваш мир. Иначе, мир няма, т.к. ТИ пожела това И ТИ предприе действия и ме обиди публично и многократно, като нападаш доброто ми име. ТОЧКА.
Коментар
-
Казал съм ти-всеки, който иска България да излезе от ЕС и НАТО и да се присъедини към Русия с някакъв съюз е национален предател.
Ти сам каза, че искаш това.
Коментар
-
Аз за извънземните съм чакал 58 години, и още мога да почакам. Ти докажИ, че съм "национален предател" или се извини.
Ти сам каза, че искаш това.
Коментар
Коментар