Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЯвно с телескопа от дома ми няма да видя нищо съществено.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е егати и мъчението-първо да фиксираш точка в нощното небе,после да нагласиш камера на окуляра.
И с кой окуляр все пак гледаш? Бих забравил за 4мм-овия ако има такъв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТочно такова е поведението на планетите. Освен че земята се върти се движат и самите планети. В резултат на това по небосклона ние виждаме точки, която правят един много сложен маршрут със завои, наклонени линии и т.н.
Неслучайно древните гърци са ги нарекли ПЛАНЕТИ. Това означава блуждаещи, странници, пътешественици.
Вярвайте в каквото щете,аз знам какво виждам.
Явно с телескопа от дома ми няма да видя нищо съществено, остава варианта максимално да се приближа и да ги разгледам било с бинокъл,било с телескопа.Last edited by mirodes; 21.05.2025, 12:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
И аз не го разбирам. Приставката просто фиксира камерата на телефон пред окуляра. Фасулски просто е.
Всъщност кой от двата окуляра ползваш?
Това е егати и мъчението-първо да фиксираш точка в нощното небе,после да нагласиш камера на окуляра.
На теория е лесно,на практика не.
За беля и крачетата на телескопа се огъват, щото явно закрепващите механизми не са качествени.Last edited by mirodes; 21.05.2025, 12:14.
Коментар
-
Казах ти 10 пъти,че пробвах ,но не можах да направя.Как да ти го обясня на разбираем език?
Всъщност кой от двата окуляра ползваш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТочно такова е поведението на планетите. Освен че земята се върти се движат и самите планети. В резултат на това по небосклона ние виждаме точки, която правят един много сложен маршрут със завои, наклонени линии и т.н.
Неслучайно древните гърци са ги нарекли ПЛАНЕТИ. Това означава блуждаещи, странници, пътешественици.
- 1 like
Коментар
-
"Празни приказки на един празен човек "за теб е написана.
...А, че си дебил, знаем отдавна.
- 1 like
Коментар
-
Казах ти-това НЛО през зимата имаше маршрут, който започваше в 20.40 ч от мястото, където бе снощи като слизаше ниско ,отиваше до Пазарджик и оттам се насочваше към Родопите. И сега най-вероятно прави същото, но по-късно през нощта.
Неслучайно древните гърци са ги нарекли ПЛАНЕТИ. Това означава блуждаещи, странници, пътешественици.Last edited by Mateev; 21.05.2025, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Изцяло осветени са планетите или крушките. Ако е земен летящ обект или НЛО, щяха да светят само някакви габарити, а останлото е корпус, който трябваше да го видиш.
Няма как едно НЛО да е стъклено и да свети по цялата си площ.
Коментар
-
Какви словесни тиради,бе дебил?Ясно написах какво съм видял-тяло с кръгла форма,което е изцяло осветено и не могат да се видят подробности. Какво точно не разбра?
Няма как едно НЛО да е стъклено и да свети по цялата си площ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
Опааа... Нещата отиват към подарък дрон с камера.
И аз не бих отказал такъв подарък.Last edited by mirodes; 21.05.2025, 09:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ние с теб на живо сме срещали неясно какви обекти. Затова, че може да съществуват, не ни е нито странно, нито за пръв път. Скептични сме по друга линия, и ти даже го снабди с апаратура нещо да документира. Вместо това, обаче, наблюдаваме стандартното поведение и словесни тиради вероятно, защото или време не му е стигнало, или го затруднява техниката. За жалост, грамотност да предадеш на човек се случва тогава и само тогава, когаго И той се старае.
Коментар
-
Никаква планета не е,щото съм го виждал да слиза ниско и да прави обиколка близо до града,след което се насочва към Родопите.
100 процента е НЛО,но за съжаление не се вижда ясно дори и с телескопа, щото е нощно време и виждам очертания с бяла светлина.
Най-добре ще се види ако се снима с дрон отблизо, но лично аз не се наемам да рискувам подобно нещо.
И аз не бих отказал такъв подарък.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар