IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

цял форум видя къф си ве НЕБЛАГОДАРНИК. Подаряват ти илачи, телескопи ти ПЛЮЕШ и псуваш. Срещу ФАКТИТЕ и господ мълчи, е не и полюцай
    Цървул-НИКОГА не съм написал и една лоша дума срещу Радко, а срещу Матеев нищо не съм казал напоследък.
    Виж такива като теб нямам проблем да ги псувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Достойна за уважение постъпка! Такива неща не се случват всеки ден. Впечатлен съм много!
      матейко си купи мишката за некви 200-300€. Аз колко таквиз "велики плямпала" съм "купил" и за 10лв сигурен съм че на матейко му е едва ли не ежедневие
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Моята част от сделката я изпълних.
        Достойна за уважение постъпка! Такива неща не се случват всеки ден. Впечатлен съм много!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Малоумнико-ако искаш може да ме пробваш дали съм бъзлив.Нали като видят, че някой ги проучва може да реагират.Един път едното НЛО беше слязло по-ниско и аз тръгнах с колата да го видя отблизо и то се насочи към мен и аз бързо обърнах и влязох в града и не ме последва.Така че лесно е да се правиш на смел отстрани.
          цял форум видя къф си ве НЕБЛАГОДАРНИК. Подаряват ти илачи, телескопи ти ПЛЮЕШ и псуваш. Срещу ФАКТИТЕ и господ мълчи, е не и полюцай
          Last edited by bota156; Вчера, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ама ти по бъзлив от тиквата излезе. Ако не ги гледаш те няма да съществуват!?!?!?! Ако не знаеш всичко ще ти е точно. Абе и най-големия глупак не може да устои на изкушението на знанието
            Малоумнико-ако искаш може да ме пробваш дали съм бъзлив.Нали като видят, че някой ги проучва може да реагират.Един път едното НЛО беше слязло по-ниско и аз тръгнах с колата да го видя отблизо и то се насочи към мен и аз бързо обърнах и влязох в града и не ме последва.Така че лесно е да се правиш на смел отстрани.

Коментар

Абе ти нормален ли си?Аз банкет ще давам ако това не са НЛО.Да не мислиш,че се радвам ,че около дома ми има НЛО с неясни намерения.
              Признавам си,че ме е страх и то не за мен, а за децата ми.Знам ли ги как ще реагират.
              Нищо и на никой не искам да доказвам.Дори и да ги снимам какво от това,да не би да ми донесе някакви дивиденти?Това не е някое изобретение, от което може да имаш печалба.
              ама ти по бъзлив от тиквата излезе. Ако не ги гледаш те няма да съществуват!?!?!?! Ако не знаеш всичко ще ти е точно. Абе и най-големия глупак не може да устои на изкушението на знанието

Коментар

Уважението го имаш, но не знам защо се бавиш. Имахме сделка - аз да доставя оборудване, за да може ти да провериш що за светлини са тези, които висят всяка нощ. Моята част от сделката я изпълних. Нещо повече - не ти пратих моя телескоп, а ти дадох пари да купиш много по-модерен и много по-висококачествен от моя. Така че на мене съвестта ми е чиста. Аз си удържах на думата.

Сега остава ти да изпълниш твоята част от сделката. И както виждаш в очакване съм не само аз, а и още няколко човека.

А това кой на кого какво е казвал в миналото, в настоящето или в бъдещето - това не сме го обвързвали в сделка. Ако ти си недоволен, че нещо съм те обидил, да ти припомня ли какви люти обиди си сипал и ти по мой адрес?
                Казах ви,че при облачно време не се появяват.Така че като се махнат облаците най-вероятно пак ще се появят и ще ги видя.

Коментар

Във форума някой написа, че си 160 кг.Не знам дали си с наднормено тегло,но ако е така, трябва ли някой да те обижда за външният ти вид?
                  Ако говориш с някакви хора на общи теми, най-малкото се изисква елементарно уважение.
                  Уважението го имаш, но не знам защо се бавиш. Имахме сделка - аз да доставя оборудване, за да може ти да провериш що за светлини са тези, които висят всяка нощ. Моята част от сделката я изпълних. Нещо повече - не ти пратих моя телескоп, а ти дадох пари да купиш много по-модерен и много по-висококачествен от моя. Така че на мене съвестта ми е чиста. Аз си удържах на думата.

Сега остава ти да изпълниш твоята част от сделката. И както виждаш в очакване съм не само аз, а и още няколко човека.

А това кой на кого какво е казвал в миналото, в настоящето или в бъдещето - това не сме го обвързвали в сделка. Ако ти си недоволен, че нещо съм те обидил, да ти припомня ли какви люти обиди си сипал и ти по мой адрес?
                  Last edited by Mateev; Вчера, 17:03.

Коментар

Ами така си е и аз това го приказвам от години. Ами това е моето мнение. За мене всички хора се раждат еднакво бедни и еднакво глупави. И след това започва израстване, възпитание, учене и т.н. цели 20 години. И в един момент човек трябва да започне да използва собствения си мозък, за да се опита да постигне нещо повече в този живот. Да, ама точно на този етап различните хора се справят различно. Някои хора използват главите си по предначначение, а други ги използват като закачалки за шапките си. И това е видимо от всички, така че няма как да кажеш на черното бяло или обратното.

Но това не е повод за обида. Това е истината и нищо повече. Хората не са еднакви във всеки един аспект (интелект, образование, постижения в живота, постижения в семейството и любовта, начичн на живот, продължителност на живота и т.н.). И в основата на всичко това е мозъка. Той прави живота ти такъв, какъвто го живееш. И ако на старини човек е недоволен от живота си, трябва да вини собствения си мозък, а не системата, държавата, властимащите, извънземните или ланшния сняг.
                    Във форума някой написа, че си 160 кг.Не знам дали си с наднормено тегло,но ако е така, трябва ли някой да те обижда за външният ти вид?
                    Ако говориш с някакви хора на общи теми, най-малкото се изисква елементарно уважение.
                    И за моето състояние никога не съм обвинявал някой друг. Просто така ми се разви живота бях на работа, която не беше високоплатена,имах възможност да отида да работя към структурите на ЕС,но се разболях тежко и нямаше как.Напуснах работата си също по здравословни причини.
                    Last edited by mirodes; Вчера, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Първо говориш за лузъри с празни джобове, после,че аз съм бил с празни джобове. Ясно е че определението ти за лузър е свързано с финансите и който е с празни джобове е лузър.
                      Ами така си е и аз това го приказвам от години. Ами това е моето мнение. За мене всички хора се раждат еднакво бедни и еднакво глупави. И след това започва израстване, възпитание, учене и т.н. цели 20 години. И в един момент човек трябва да започне да използва собствения си мозък, за да се опита да постигне нещо повече в този живот. Да, ама точно на този етап различните хора се справят различно. Някои хора използват главите си по предначначение, а други ги използват като закачалки за шапките си. И това е видимо от всички, така че няма как да кажеш на черното бяло или обратното.

Но това не е повод за обида. Това е истината и нищо повече. Хората не са еднакви във всеки един аспект (интелект, образование, постижения в живота, постижения в семейството и любовта, начичн на живот, продължителност на живота и т.н.). И в основата на всичко това е мозъка. Той прави живота ти такъв, какъвто го живееш. И ако на старини човек е недоволен от живота си, трябва да вини собствения си мозък, а не системата, държавата, властимащите, извънземните или ланшния сняг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Матрейко на мене ми каза нещо още по-грозно ако трябва да издребняваме. Сега не мисля, че ти е пратил телескопа с лоши намерения. Снимай барем звездното небе като се оправи времето. Много не носиш на майтап.
                        Ще го снимам, досега ги нямаше, щото беше облачно.Ще видя довечера дали да тук и утре ще ги снимам.

Коментар

Матейко каза, че съм бил лузър с празни джобове..
                          Е те това отново си е твоя измислица. Не съм казвал такова нещо по твой адрес (че си лузър). Ето копирам точния текст на това, което съм го казал:

Защо има винетки за автомобилите по пътищата? Ами за да има справедливост. Винетки си купуват само тези, които ги ползват тези пътища. Ако нямаш лека кола приятно ли щеше да ти е, ако имаше някакъв всеобщ данък пътища, който да го плащат дори и хората, които нямат коли?

Та така и сега - хората, които имат пари, и ги ползват интензивно в бизнеса например, за тях е важно дали тези пари са левчета или евро. Затова нека те да си вземат решение. Откъде накъде бедняци и лузъри с празни джобове ще вземат решение какво да си правят парите хората с пари?

Самият ти ако имаше някакъв бизнес, щеше да пееш друга песен. А сега какво - с празни джобове искаш да командваш и да се взема твоето мнение. Е няма как да стане това.

Коментар

Матейко каза, че съм бил лузър с празни джобове.А същевременно ми прави подарък скъп телескоп. Все едно съм някакъв просяк и съм просил за тоя телескоп. Та ако каже веднага му го пращам.Непокътнат.
                            Матрейко на мене ми каза нещо още по-грозно ако трябва да издребняваме. Сега не мисля, че ти е пратил телескопа с лоши намерения. Снимай барем звездното небе като се оправи времето. Много не носиш на майтап, а матейко той си е слон в стъклария ама на тая възраст няма особено да го изменим.

Вчера тука един испански матейко ми направи сериозно предложение по работа и пак по матейковски се държа. Ако плаща няма да му обръщам внимание на матейковщините.
                            Last edited by Selena2024; Вчера, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Боя се, нема какво (в смисъл, извунземно по произход) да заснеме. Иначе това, са прави подмятания...а, са не си дава сметка че, те са откровено глупави... Матеев го бил обидил, щял да връща телескопа...Да види какво е, да си има работа с олигарх. Абе ти заеми 1 (ЕДНО! ) НЛО, докажи неоспоримо,.пък после, атеев.да си бръмчи. Да, ама не, скоро след има от получава ето на пратката, снимки никакви, и един мармот, пуска чужди клипове с "НЛО"...
                              Абе ти нормален ли си?Аз банкет ще давам ако това не са НЛО.Да не мислиш,че се радвам ,че около дома ми има НЛО с неясни намерения.
                              Признавам си,че ме е страх и то не за мен, а за децата ми.Знам ли ги как ще реагират.
                              Нищо и на никой не искам да доказвам.Дори и да ги снимам какво от това,да не би да ми донесе някакви дивиденти?Това не е някое изобретение, от което може да имаш печалба.
                              Last edited by mirodes; Вчера, 16:08.

Коментар

Матейко каза, че съм бил лузър с празни джобове.А същевременно ми прави подарък скъп телескоп. Все едно съм някакъв просяк и съм просил за тоя телескоп. Та ако каже веднага му го пращам.Непокътнат.
                                Телескопа вече си е твой и няма връщане назад. Проблемът не е с него, а с тебе. Как така още не си го разопаковал? Как така не можеш да го сглобиш една седмица време. Как така над Пазарджик се спуснаха гъсти облаци, а над останалата част от страната пече слънце? Как така денонощно висиш във форума, а нямаш едни 10 минути да сглобиш телескопа и да публикуваш поне една тестова снимка на нещо далечно през деня?

Остави ме мене, ама не се ли усещаш, че въртиш на малкия си пръст една камара хора, които ти повярваха и ти възложиха някакви надежди?
                                Last edited by Mateev; Вчера, 16:05.

Коментар

Working...
                                X