Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ни съм на парите ни на кг на матейко. Прекалено честен и справедлив съм да съм тежък милионер. Нямам и качества на тъпча хората - прекалено демократичен съм. Имам само убийствен черен хумор и критика - умея да им показвам на въздухарите откъде изгрява слънцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ботльо е опасна скрита баракуда … пърдон … лимонка. Внимавай като му подаваш ръка да не ти отхапе неко пръст. И ботльо и матейко са от подобен калибър. Ратко, пинокчо и ти сте пичове. Мирето, като изключим когнитивния дисонанс не е лош, ама не носи на майтап иначе той обича да хапе ама него като го захапят не му харесва.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по-лекичко ще го хапеш
- 1 like
Коментар
-
Ботльо е опасна скрита баракуда … пърдон … лимонка. Внимавай като му подаваш ръка да не ти отхапе неко пръст. И ботльо и матейко са от подобен калибър. Ратко, пинокчо и ти сте пичове. Мирето, като изключим когнитивния дисонанс не е лош, ама не носи на майтап иначе той обича да хапе ама него като го захапят не му харесва.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Там има тежки неравновесия и аз отказвам да съм виновен за всичките.
- 1 like
Коментар
-
Ботльо е опасна скрита баракуда … пърдон … лимонка. Внимавай като му подаваш ръка да не ти отхапе неко пръст. И ботльо и матейко са от подобен калибър. Ратко, пинокчо и ти сте пичове. Мирето, като изключим когнитивния дисонанс не е лош, ама не носи на майтап иначе той обича да хапе ама него като го захапят не му харесва.
Коментар
-
Аз едно време с Ботя, в нещо конфликтувах. Вече се чудя, дали не съм грешал. Бивал съм и гадно копеле, Ама започвам да оценявам преценката му. Може пък, да не съм бил винаги прав.
Коментар
-
Изпреварил си ме. Прочее ратко денс в руската тема е изписал цели шест страстни изречения. Немея от толко дълго творчество.
- 1 like
Коментар
-
- Хлъц!Last edited by Selena2024; Вчера, 23:13.
Коментар
-
Пак го удари на див цинизъм, ботльо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какъв човек си?Извиних се и с това приключва въпроса.Няма да тръгна да се обяснявам като ученичка. Щом съм го казал, значи го мисля.
Повече няма да коментирам тоя въпрос.препоръка е
Коментар
Коментар