IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Умря циганката, която те хвали, и затова започна сам да се хвалиш. Интересно защо свестните хора си мислят други неща за тебе ...
    Надали има и един човек във форума да го харесва тоя.Озлобен дъртак, който си избива комплексите във форума. Анонимен естествено.

Коментар

• Selena2024, завиждам ти, не за това че си в Испания а за детското което си спасила. Никой от тях не е лош, но като се разделят на лагери хората така се получава. За това че се налага да си в Испания, искрени ..съжалявам.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ни съм на парите ни на кг на матейко. Прекалено честен и справедлив съм да съм тежък милионер. Нямам и качества на тъпча хората - прекалено демократичен съм. Имам само убийствен черен хумор и критика - умея да им показвам на въздухарите откъде изгрява слънцето
        Умря циганката, която те хвали, и затова започна сам да се хвалиш. Интересно защо свестните хора си мислят други неща за тебе ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ботльо е опасна скрита баракуда … пърдон … лимонка. Внимавай като му подаваш ръка да не ти отхапе неко пръст. И ботльо и матейко са от подобен калибър. Ратко, пинокчо и ти сте пичове. Мирето, като изключим когнитивния дисонанс не е лош, ама не носи на майтап иначе той обича да хапе ама него като го захапят не му харесва.
          Ни съм на парите ни на кг на матейко. Прекалено честен и справедлив съм да съм тежък милионер. Нямам и качества на тъпча хората - прекалено демократичен съм. Имам само убийствен черен хумор и критика - умея да им показвам на въздухарите откъде изгрява слънцето
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

по-лекичко ще го хапеш
            Вие днеска сте го изяли бе, канибали ниедни. Може ли така? Горкото другарче. Сега и барби сте почнали, ей, така ще си останете самички и ще ви е скучно.

Коментар

Ботльо е опасна скрита баракуда … пърдон … лимонка. Внимавай като му подаваш ръка да не ти отхапе неко пръст. И ботльо и матейко са от подобен калибър. Ратко, пинокчо и ти сте пичове. Мирето, като изключим когнитивния дисонанс не е лош, ама не носи на майтап иначе той обича да хапе ама него като го захапят не му харесва.
              по-лекичко ще го хапеш
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Там има тежки неравновесия и аз отказвам да съм виновен за всичките.
                Кой та кара? Глей спектакъл/сеир и толко. Лека от мене.

Коментар

Там има тежки неравновесия и аз отказвам да съм виновен за всичките.

Коментар

Аз едно време с Ботя, в нещо конфликтувах. Вече се чудя, дали не съм грешал. Бивал съм и гадно копеле, Ама започвам да оценявам преценката му. Може пък, да не съм бил винаги прав.

Коментар

Изпреварил си ме. Прочее ратко денс в руската тема е изписал цели шест страстни изречения. Немея от толко дълго творчество.
                      Съмъ кат'акула брЪз.

Коментар

- Хлъц!
                        Изпреварил си ме. Прочее ратко днес в руската тема е изписал цели шест страстни изречения. Немея от толко дълго творчество.
                        Last edited by Selena2024; Вчера, 23:13.

Коментар

Пак го удари на див цинизъм, ботльо.
                          Аз едно време с Ботя, в нещо конфликтувах. Вече се чудя, дали не съм грешал. Бивал съм и гадно копеле, Ама започвам да оценявам преценката му. Може пък, да не съм бил винаги прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама, ти сега пирамидчо уважаваш ли го?
                            - Хлъц!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишка
                              Пак го удари на див цинизъм, ботльо.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Какъв човек си?Извиних се и с това приключва въпроса.Няма да тръгна да се обяснявам като ученичка. Щом съм го казал, значи го мисля.
                                Повече няма да коментирам тоя въпрос.
                                ама, ти сега пирамидчо уважаваш ли го?
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X