Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не съм се отказал. Аз ако лесно се отказвах досега да не съм жив,щото лечението на болестите си го намирам сам,а не се доверявам на некадърните лекари.Написах ясно какво съм видял с телескопа-ярка светлина във формата на кръг.Невъзможно е да се определи за какъв обект става въпрос. В момента са на още по-голяма височина така че няма как да наблюдавам и евентуално заснема нещо по-конкретно.
Между другото това, което публикува Матеев го виждам и аз с телескопа. Той го тълкува като планета, аз по друг начин, така че всеки е в правото си да мисли каквото ще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Май бързо се отказваш. Има една супер книга - “Дзен или изкуството да поддържаш мотоциклет”.
Просто не си отделил достатъчно време за решаване на проблема.
Между другото това, което публикува Матеев го виждам и аз с телескопа. Той го тълкува като планета, аз по друг начин, така че всеки е в правото си да мисли каквото ще.
Коментар
-
Абе изоставихме ги книгите … много социални мрежи, много светлинки и бутончета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Дали не трябва повечко да се чете по темата , според теб? Геометрия, оптика, физика... И едва после, плоски земи, извънземни, "видени кораби от JWST които, си сменяли курса"...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Май бързо се отказваш. Има една супер книга - “Дзен или изкуството да поддържаш мотоциклет”.
- 1 like
Коментар
-
Не се справих. Доволен ли си?По-щастлив ли ще е живота ти ако злорадстваш?
- 1 like
Коментар
-
Не се справих. Доволен ли си?По-щастлив ли ще е живота ти ако злорадстваш?
Коментар
-
Идеята беше, да заснемеш и да публикуваш. Задни мисли не съм имал. После се ущипах, какво се е случило. Поздравления, добре се справи.
Коментар
-
Виж какво си написал "ТИ С ТВОЯ ТЕЛЕСКОП нищо не виждаш,приеми дара на Матеев ".Т.е аз съм писал, че имам телескоп.
И ти ме убеждаваше да приема телескопа от Матеев, сега ме упрекваш, че съм го взел.
Друг въпрос е,че това са наши взаимоотношения с Матеев, които по никакъв начин не те засягатз.Аз му предложих да му пратя телескопа,той отказа.Така че теб това не те засяга по никакъв начин.
В случая Матеев доказа, че не говори празни приказки и си изпълни обещанието.
Коментар
-
Т.е. ТИ, С ТВОЯ СИ ТЕЛЕСКОП "нищо не виждаш". Приеми дара на Матеев. НЕ те лъже.
И ти ме убеждаваше да приема телескопа от Матеев, сега ме упрекваш, че съм го взел.
Друг въпрос е,че това са наши взаимоотношения с Матеев, които по никакъв начин не те засягатз.Аз му предложих да му пратя телескопа,той отказа.Така че теб това не те засяга по никакъв начин.
В случая Матеев доказа, че не говори празни приказки и си изпълни обещанието.Last edited by X_Y; 16.06.2025, 13:38.
Коментар
-
Аз взех решението да приема телескопа и съм го направил ЕДИНСТВЕНО, за да наблюдавам НЛО.Щото и телескоп си имам и бинокъл, така че не ми трябваше още един телескоп.
И наблюдавах НЛО с него и честно описах какво съм видял,без да лъжа .От видяното не мога да направя категоричен извод дали е НЛО,нито пък,че не е.
Не виждам какъв е проблема. Явно целта ти е да интриганстваш.
И имах и тогава телескоп,като казах, че с него виждам само светлини и Матеев предложи да ми подари по-мощен телескоп. Това са си отношения между нас и теб не те засягат по никакъв начин.
Матеев предложи да ми закупи такъв телескоп, ти ме убеждаваше да го приема, а сега лъжеш,че едва ли не аз съм го искал тоя телескоп.
Така или иначе ще разнищя тоя случай, каквото и да ми струва, но за съжаление НЛО се качиха високо и всяко наблюдение е безполезно.Ако слязат по-надолу ще се приближа и ще ги наблюдавам от възможно най-близо.Last edited by X_Y; 16.06.2025, 13:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМомент: Аз мо е да си пиша каквото ща, нали така? Кой взема решенията при теб и защо се подават на натиск от някакъв...как ме нарече? Къде остана силата и независимостта ти, Мачо?
И наблюдавах НЛО с него и честно описах какво съм видял,без да лъжа .От видяното не мога да направя категоричен извод дали е НЛО,нито пък,че не е.
Не виждам какъв е проблема. Явно целта ти е да интриганстваш.
И имах и тогава телескоп,като казах, че с него виждам само светлини и Матеев предложи да ми подари по-мощен телескоп. Това са си отношения между нас и теб не те засягат по никакъв начин.
Матеев предложи да ми закупи такъв телескоп, ти ме убеждаваше да го приема, а сега лъжеш,че едва ли не аз съм го искал тоя телескоп.
Така или иначе ще разнищя тоя случай, каквото и да ми струва, но за съжаление НЛО се качиха високо и всяко наблюдение е безполезно.Ако слязат по-надолу ще се приближа и ще ги наблюдавам от възможно най-близо.Last edited by mirodes; 16.06.2025, 12:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВиж се какво си написал.И после разправяш,че съм правил уловки.Last edited by Pyramid; 16.06.2025, 12:30.
Коментар
Коментар