IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Искрено ли? Потвърди и спирам с тежките дразги.
    Аз НИКОГА не лъжа.Каквото мисля, това и казвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишка
      Що не дойдеш в лицето ми да ми кажеш, че съм мишка?Що си не разкриеш самоличността, ами си анонимен бе боклук. Мен половината форум ме знае кой съм,ти си анонимен плъх, който църка.
      Отрепка долна.Ела бе боклук и лично ми кажи ,че съм мишка.

Коментар

що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишка
        Виж, истината е че,.подобно отношение лично на мен, НЕ МИ допада. Ама да.ме.обиждат - дваж. Ще видим как ще ми отговори сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ок.Извинявам се.
          Искрено ли? Потвърди и спирам с тежките дразги.

Коментар

Тъпчо, можеш да съдиш хората САМО ЗА ДЕЙСТВИЯ. Това, кой какво иска, е единствено емоционално. А, аз го предпочитам, защото,
            1. ЕС НЕ Е Онзи, към който се стремяхме И НИ ВРЕДИ отдавна и ПЕРМАНЕНТНО.
            2. НАТО се превърна в агресивен блок, и ни вкарва във война. АЗ ВОЙНА НЕ ИСКАМ.
            Аз знам че, в момента, излизане от НАТО и ЕС е опасно за страната ни, затова, не настоявам. Други действия, също не съм предприемал. Правя ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, да предотвратя загубата на българския лев и националния ни суверенитет. Ако ТОВА е "предателство" значи аз не знам кой съм.
            Та, така. Извини се, и получаваш мир. Докажи ДЕЙСТВИЯ, и получаваш мир. Иначе, мир няма, т.к. ТИ пожела това И ТИ предприе действия и ме обиди публично и многократно, като нападаш доброто ми име. ТОЧКА.

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Тъпчо, можеш да съдиш хората САМО ЗА ДЕЙСТВИЯ. Това, кой какво иска, е единствено емоционално. А, аз го предпочитам, защото,
              Аз знам че, в момента, излизане от НАТО и ЕС е опасно за страната ни, затова, не настоявам. Други действия, също не съм предприемал. Правя ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, да предотвратя загубата на българския лев и националния ни суверенитет. Ако ТОВА е "предателство" значи аз не знам кой съм.
              Та, така. Извини се, и получаваш мир. Докажи ДЕЙСТВИЯ, и получаваш мир. Иначе, мир няма, т.к. ТИ пожела това И ТИ предприе действия и ме обиди публично и многократно, като нападаш доброто ми име. ТОЧКА.
              Ок.Извинявам се.

Коментар

Казал съм ти-всеки, който иска България да излезе от ЕС и НАТО и да се присъедини към Русия с някакъв съюз е национален предател.
                Ти сам каза, че искаш това.

Коментар

Аз за извънземните съм чакал 58 години, и още мога да почакам. Ти докажИ, че съм "национален предател" или се извини.
                  Казал съм ти-всеки, който иска България да излезе от ЕС и НАТО и да се присъедини към Русия с някакъв съюз е национален предател.
                  Ти сам каза, че искаш това.

Коментар

Като се изясни времето ще представя доказателства .Как да ги гледам като ги няма при облачно време?
                    Аз за извънземните съм чакал 58 години, и още мога да почакам. Ти докажИ, че съм "национален предател" или се извини.

Коментар

Среднопретеглено - да, до баналност. ЗА МОЯТА нормалност. За твоите страхове...ами борИ се с тях, не може и не бива ТЕ да формират живота ти. Да св криеш по дупки не бива, не отива на "мъж". Друго е да доставите доказателства за "национален.предател" ...ама и там НЕ СЕ СПРАВЯШ. Схващаш ли? Приказки за "ай-кю 135", понеже си ходил са се излагаш по телевизията, и да речем така, дълбоко НЕсправяне с нещо, за което разправяшв, бил си "професионалист". Има лесно, прочее: засичане си срок, напр.1 седмица. СЪБИРАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА, И МЛЪКВАМ АЗ. И СЕ ИЗВИНЯВАМ. ИЛИ, АКО НЕ СЪБЕРЕШ, СЕ ИЗВИНЯВАШ ТИ И ПАК МЛЪКВАМ, НЯМА ДА ТЕ ГАВРЯ ЗВЕРСКИ ПО МИНИМАЛНИ ПОВОДИ.
                      Ама да оставяме нещата неприключени, не бива. Дай ми знак, ако приемаш предизвикатвлството.Ако не го приемаш, аз ще разбера и тормозът продължава. Справедливо е.
                      Като се изясни времето ще представя доказателства .Как да ги гледам като ги няма при облачно време?

Коментар

матейко си купи мишката за некви 200-300€. Аз колко таквиз "велики плямпала" съм "купил" и за 10лв сигурен съм че на матейко му е едва ли не ежедневие
                        Купил е на куков ден. Казал съм му ако иска веднага ще му го пратя тоя телескоп .За чий ми е на мен.Ти ако беше поне щеше да си го мушиш в гъза.
                        Той сам изяви желание да ми го купи, нито съм го молил, нито пък ми е притрябвал тоя телескоп .
                        И факта, че ми е дал телескоп не означава, че ще му мълча.Аз да не съм отрепка като теб.
                        Last edited by mirodes; Днес, 19:16.

Коментар

Абе ти нормален ли си?Аз банкет ще давам ако това не са НЛО.Да не мислиш,че се радвам ,че около дома ми има НЛО с неясни намерения.
                          Признавам си,че ме е страх и то не за мен, а за децата ми.Знам ли ги как ще реагират.
                          Нищо и на никой не искам да доказвам.Дори и да ги снимам какво от това,да не би да ми донесе някакви дивиденти?Това не е някое изобретение, от което може да имаш печалба.
                          Среднопретеглено - да, до баналност. ЗА МОЯТА нормалност. За твоите страхове...ами борИ се с тях, не може и не бива ТЕ да формират живота ти. Да св криеш по дупки не бива, не отива на "мъж". Друго е да доставите доказателства за "национален.предател" ...ама и там НЕ СЕ СПРАВЯШ. Схващаш ли? Приказки за "ай-кю 135", понеже си ходил са се излагаш по телевизията, и да речем така, дълбоко НЕсправяне с нещо, за което разправяшв, бил си "професионалист". Има лесно, прочее: засичане си срок, напр.1 седмица. СЪБИРАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА, И МЛЪКВАМ АЗ. И СЕ ИЗВИНЯВАМ. ИЛИ, АКО НЕ СЪБЕРЕШ, СЕ ИЗВИНЯВАШ ТИ И ПАК МЛЪКВАМ, НЯМА ДА ТЕ ГАВРЯ ЗВЕРСКИ ПО МИНИМАЛНИ ПОВОДИ.
                          Ама да оставяме нещата неприключени, не бива. Дай ми знак, ако приемаш предизвикатвлството.Ако не го приемаш, аз ще разбера и тормозът продължава. Справедливо е.

Коментар

цял форум видя къф си ве НЕБЛАГОДАРНИК. Подаряват ти илачи, телескопи ти ПЛЮЕШ и псуваш. Срещу ФАКТИТЕ и господ мълчи, е не и полюцай
                            Цървул-НИКОГА не съм написал и една лоша дума срещу Радко, а срещу Матеев нищо не съм казал напоследък.
                            Виж такива като теб нямам проблем да ги псувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Достойна за уважение постъпка! Такива неща не се случват всеки ден. Впечатлен съм много!
                              матейко си купи мишката за некви 200-300€. Аз колко таквиз "велики плямпала" съм "купил" и за 10лв сигурен съм че на матейко му е едва ли не ежедневие
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Моята част от сделката я изпълних.
                                Достойна за уважение постъпка! Такива неща не се случват всеки ден. Впечатлен съм много!

Коментар

Working...
                                X