Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това, което наблюдавахме в Русия през 1991-ва, не изключвам, и същото да е било. Беше абсолютно тъмно та, никакви форми не се виждаха но, ако светлините биха били разположени по сферичната повърхност навън и, когато се издигна нагоре, да се бе завъртяло около напречната си ос, за едното чудо, и съвсем същото би могло да бъде. Ама НИКАКЪВ звук, НИКАКЪВ полъх, НИКАКВИ човечета и др.твари нямаше. Никого немотвлякоха, едно "здрасти" не казаха. Гадове невъзпитани. Да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеДа разкажа и аз моята история.
Преди около 15 години, посред лято, пътуваме с колата аз, сина ми и съпругата ми. Жена ми кара, сина ми седи до нея, а аз с гипсиран крак полулежа на задната седалка. Около 19 часа, слънцето е на запад над хоризонта, ясен ден без нито едно облаче, а ние се движим в посока от юг на север в равнинна местност. Все още е много светло. Изведнъж сина ми възкликна " Гледайте, какво е това?"
Право пред нас, но вероятно много далече в небето стоеше неподвижно някаква сфера. Повърхността и беше с метален блясък като стомана или никел. Видими размери около 4-5 пъти по-малка от лунния диск - тоест трябва да погледнеш точно на там за да я видиш. По никакъв начин не мога да определя разстоянието до нея, но имах усещането че е поне на няколко километра от нас.
Сферата стоя неподвижно още около 20-30 секунди, а ние безмълвно я наблюдаваме. След това изведнъж започна да се смалява ( отдалечава) и след още 2 секунди изчезна. Отдалечаваше се от нас под известен ъгъл, така че докато се смаляваше се премести на около 10-15 градуса на запад и на горе.
Моментално ускорение и невероятна скорост, ако това въобще беше материален обект.
Едва ли други хора са видели това, но ние тримата в колата точно не сънувахме.
Доста време мина от тогава, но всичко помня до най-малкиата подробност,сякаш беше вчера.
Това е.Last edited by Pyramid; 27.03.2025, 12:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеДа разкажа и аз моята история.
Преди около 15 години, посред лято, пътуваме с колата аз, сина ми и съпругата ми. Жена ми кара, сина ми седи до нея, а аз с гипсиран крак полулежа на задната седалка. Около 19 часа, слънцето е на запад над хоризонта, ясен ден без нито едно облаче, а ние се движим в посока от юг на север в равнинна местност. Все още е много светло. Изведнъж сина ми възкликна " Гледайте, какво е това?"
Право пред нас, но вероятно много далече в небето стоеше неподвижно някаква сфера. Повърхността и беше с метален блясък като стомана или никел. Видими размери около 4-5 пъти по-малка от лунния диск - тоест трябва да погледнеш точно на там за да я видиш. По никакъв начин не мога да определя разстоянието до нея, но имах усещането че е поне на няколко километра от нас.
Сферата стоя неподвижно още около 20-30 секунди, а ние безмълвно я наблюдаваме. След това изведнъж започна да се смалява ( отдалечава) и след още 2 секунди изчезна. Отдалечаваше се от нас под известен ъгъл, така че докато се смаляваше се премести на около 10-15 градуса на запад и на горе.
Моментално ускорение и невероятна скорост, ако това въобще беше материален обект.
Доста време мина от тогава, но всичко помня до най-малкиата подробност,сякаш беше вчера.
Това е.
Сега обаче към днешна дата на какво да вярвам, след като сульо или пульо може да си направи майтап с ИИ клип?
Коментар
-
Да разкажа и аз моята история.
Това е.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Взрива е бил с мощност около 10-15 мегатона и има всички поразяващи фактори на един ядрен взрив, с изключение на радиацията и радиоактивното замърсяване. Следователно със сигурност не е било атомна бомба. Най-вероятната причина е избухването на комета на принципа на който избухва бойлер с прегряла пара. Това обяснява и защо никъде не са намерени никакви следи или парчета от метеорита, дори и най-дребните - ами защото водата и парата са се изпарили.
(5) Наличието на слабо, но забележимо радиоактивно замърсяване след експлозията в Тунгуска е емпиричен факт, потвърден от намирането на пикове на радиоактивност от 1908 г. в дървета, изсъхнали преди 1945 г. (т.е. преди годината, когато са започнали ядрените опити в атмосферата и са започнали изкуствените радионуклиди ...
https://arxiv.org/pdf/1302.6273
Забелязана е също и увеличена честото на мутациите сред боровете след въпросното събитие.
(4) Комплексен набор от сериозни екологични последици е разкрит в
района на експлозията.
Това са: първо, много бързо възстановяване на гората след
катастрофата и ускорен растеж на дървета, както млади, така и тези, които
оцелели след инцидента (Некрасов и Емелянов 1963; Емелянов и др. 1967);
и
второ, рязко повишена честота на мутации в местните борове (Plekhanov et
ал. 1968 г.; Драгавцев и др. 1975).
Открита е и рядка мутация сред
местните жители на региона, възникнали през 1910 г. в едно от най-близките селища
към епицентъра (Ричков 2000).
Фиг. 4.
Част от лиственица, оцеляла след катастрофата през 1908 г. Звъни след
1908 са забележимо по-широки от преди. Кредит: Виталий Ромейко, Москва,
Русия.
(5) Наличие на слабо, но забележимо радиоактивно замърсяване след
Тунгуската експлозия е емпиричен факт, потвърден от намирането на пикове на
радиоактивност от 1908 г. в дървета, които са изсъхнали преди 1945 г. (т.е. преди
годините, когато хората започнаха ядрени опити в атмосферата и изкуствени радионуклиди
започнаха да падат от небето...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ се наблюдава в цяла Европа?
Как така го виждат едновременно хора в Швеция, Украйна, Великобритания, Турция, Германия?
Опасни са невидимите извънземни, които вече са плъзнали по целия свят
https://www.tiktok.com/@666mancheste...35154186325281
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ок-дай ми снимки или линк към видео с такива следи. Възможно е и да е така. Не претендирам,че е 100 процента НЛО както на клипа с пумата.
Можеше и сам да попиташ Гугъл, но като малко дете чакаш мама да го направи вместо тебе.
https://www.google.com/search?sca_es...w=1566&bih=895
Достаточно открыть новости о запусках многоразовых ракет Фэлкон 9 в США. Как раз сегодня ночью такой запуск и состоялся. Водяной пар от работы двигателей многоразовой ступени замерзает в верхних слоях атмосферы при возвращении.
Last edited by Mateev; 25.03.2025, 13:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ето, че НЕ внимаваш: .КОГО ПЪТИ са снимали и показвали по ТВ такива следи. Учудващо е, защомчак сега се сети ти са питаш но, са, АКО внимаваше, досега да беше забелязал. ОТДЕЛНО че, това не е горивото на ракетата, а струята на газовете след разширение в соплата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това ли е първата изстреляна ракета досега в историята?Защо никога досега не се е наблюдавало подобно нещо?И защо се наблюдава само в определени държави, а не във всички от Европа?
Освен това ако е гориво от ракета то няма да има такава форма.
https://vm.tiktok.com/ZNdRUwBVF/
ДОПЪЛНИТЕЛНО РАЗЯСНЕНИЕ:
СПОРЕД ФИЗИКАТА,
ГАЗОВЕТЕ НЯМАТ ОПРЕДЕЛЕНА ФОРМАLast edited by Pyramid; 25.03.2025, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеОсвен това ако е гориво от ракета то няма да има такава форма.
Много си измисляш мой човек. Жал ми е за хората, които едно време си разпитвал.
- 1 like
Коментар
Коментар