Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишка
Отрепка долна.Ела бе боклук и лично ми кажи ,че съм мишка.
Коментар
-
що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ок.Извинявам се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тъпчо, можеш да съдиш хората САМО ЗА ДЕЙСТВИЯ. Това, кой какво иска, е единствено емоционално. А, аз го предпочитам, защото,
1. ЕС НЕ Е Онзи, към който се стремяхме И НИ ВРЕДИ отдавна и ПЕРМАНЕНТНО.
2. НАТО се превърна в агресивен блок, и ни вкарва във война. АЗ ВОЙНА НЕ ИСКАМ.
Аз знам че, в момента, излизане от НАТО и ЕС е опасно за страната ни, затова, не настоявам. Други действия, също не съм предприемал. Правя ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, да предотвратя загубата на българския лев и националния ни суверенитет. Ако ТОВА е "предателство" значи аз не знам кой съм.
Та, така. Извини се, и получаваш мир. Докажи ДЕЙСТВИЯ, и получаваш мир. Иначе, мир няма, т.к. ТИ пожела това И ТИ предприе действия и ме обиди публично и многократно, като нападаш доброто ми име. ТОЧКА.
що се хабиш за лабораторна мишка. Онуй мое само да квичи докато си правят експерименти с него - матейко и радко го направиха и се забавляват на квиченето му. Направи го и ти ако искаш да се позабавляваш. Не мое да искаш човешко отношение от мишкаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Тъпчо, можеш да съдиш хората САМО ЗА ДЕЙСТВИЯ. Това, кой какво иска, е единствено емоционално. А, аз го предпочитам, защото,
Аз знам че, в момента, излизане от НАТО и ЕС е опасно за страната ни, затова, не настоявам. Други действия, също не съм предприемал. Правя ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, да предотвратя загубата на българския лев и националния ни суверенитет. Ако ТОВА е "предателство" значи аз не знам кой съм.
Та, така. Извини се, и получаваш мир. Докажи ДЕЙСТВИЯ, и получаваш мир. Иначе, мир няма, т.к. ТИ пожела това И ТИ предприе действия и ме обиди публично и многократно, като нападаш доброто ми име. ТОЧКА.
Коментар
-
Казал съм ти-всеки, който иска България да излезе от ЕС и НАТО и да се присъедини към Русия с някакъв съюз е национален предател.
Ти сам каза, че искаш това.
Коментар
-
Аз за извънземните съм чакал 58 години, и още мога да почакам. Ти докажИ, че съм "национален предател" или се извини.
Ти сам каза, че искаш това.
Коментар
-
Като се изясни времето ще представя доказателства .Как да ги гледам като ги няма при облачно време?
Коментар
-
Среднопретеглено - да, до баналност. ЗА МОЯТА нормалност. За твоите страхове...ами борИ се с тях, не може и не бива ТЕ да формират живота ти. Да св криеш по дупки не бива, не отива на "мъж". Друго е да доставите доказателства за "национален.предател" ...ама и там НЕ СЕ СПРАВЯШ. Схващаш ли? Приказки за "ай-кю 135", понеже си ходил са се излагаш по телевизията, и да речем така, дълбоко НЕсправяне с нещо, за което разправяшв, бил си "професионалист". Има лесно, прочее: засичане си срок, напр.1 седмица. СЪБИРАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА, И МЛЪКВАМ АЗ. И СЕ ИЗВИНЯВАМ. ИЛИ, АКО НЕ СЪБЕРЕШ, СЕ ИЗВИНЯВАШ ТИ И ПАК МЛЪКВАМ, НЯМА ДА ТЕ ГАВРЯ ЗВЕРСКИ ПО МИНИМАЛНИ ПОВОДИ.
Ама да оставяме нещата неприключени, не бива. Дай ми знак, ако приемаш предизвикатвлството.Ако не го приемаш, аз ще разбера и тормозът продължава. Справедливо е.
Коментар
-
матейко си купи мишката за некви 200-300€. Аз колко таквиз "велики плямпала" съм "купил" и за 10лв сигурен съм че на матейко му е едва ли не ежедневие
Той сам изяви желание да ми го купи, нито съм го молил, нито пък ми е притрябвал тоя телескоп .
И факта, че ми е дал телескоп не означава, че ще му мълча.Аз да не съм отрепка като теб.Last edited by mirodes; Днес, 19:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе ти нормален ли си?Аз банкет ще давам ако това не са НЛО.Да не мислиш,че се радвам ,че около дома ми има НЛО с неясни намерения.
Признавам си,че ме е страх и то не за мен, а за децата ми.Знам ли ги как ще реагират.
Нищо и на никой не искам да доказвам.Дори и да ги снимам какво от това,да не би да ми донесе някакви дивиденти?Това не е някое изобретение, от което може да имаш печалба.
Ама да оставяме нещата неприключени, не бива. Дай ми знак, ако приемаш предизвикатвлството.Ако не го приемаш, аз ще разбера и тормозът продължава. Справедливо е.
Коментар
-
цял форум видя къф си ве НЕБЛАГОДАРНИК. Подаряват ти илачи, телескопи ти ПЛЮЕШ и псуваш. Срещу ФАКТИТЕ и господ мълчи, е не и полюцай
Виж такива като теб нямам проблем да ги псувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Достойна за уважение постъпка! Такива неща не се случват всеки ден. Впечатлен съм много!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Моята част от сделката я изпълних.
- 1 like
Коментар
Коментар