Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време. Да си повдигнем самочувствието.
...А пропищяването на уредчето, е междузвездното намигване:
СПОКО, наблюдаваме ви, всичко върви по план. Няма проблеми.
...и там, успокойте и приласкайте Вергилча, да не се тревожи. Няма да ви нападаме. Даже ще ви помогнем по пътя към звездите.
ААСЛИЛУЙЯЯЯ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКакто винаги си прав
Затова още не могат да разшифроват буквите в пещерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе е достатъчно. Трябва да има и aliens-detection !препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...Или изводи за това, кой език е по-мощен информационно и предава повече информация с по-малко букви.
Затова още не могат да разшифроват буквите в пещерите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]търси камера с моушън детекшън
Коментар
-
mirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време. Да си повдигнем самочувствието.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Днес уредчето пищя още 2 пъти. Сглобявахме мебели в съседната стая и само го чух, но не видях нищо. Най-близкия GSM беше на 5-6 метра, така че GSM-ите отпадат като първопричина за смущения. Утре ще поработя по опитната постановка. Освен уредчетата ще трябва и захранване на всички + камера + пак захранване. Тези, които са на батерии не стават. Трябва да са с вградени акумулатори и да ги оставя включени към USB зареждачка. С камерата може да е проблем. Имам GoPro, но тя прегрява много бързо. Имам и разни други, включително и на DJI, но все още не знам коя ще ми свърши работа.
Има и друг проблем - как после се търсят 2 секунди запис сред файлове от цялото денонощие? Ще трябва да измисля нещо.
търси камера с моушън детекшънпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Днес уредчето пищя още 2 пъти. Сглобявахме мебели в съседната стая и само го чух, но не видях нищо. Най-близкия GSM беше на 5-6 метра, така че GSM-ите отпадат като първопричина за смущения. Утре ще поработя по опитната постановка. Освен уредчетата ще трябва и захранване на всички + камера + пак захранване. Тези, които са на батерии не стават. Трябва да са с вградени акумулатори и да ги оставя включени към USB зареждачка. С камерата може да е проблем. Имам GoPro, но тя прегрява много бързо. Имам и разни други, включително и на DJI, но все още не знам коя ще ми свърши работа.
Има и друг проблем - как после се търсят 2 секунди запис сред файлове от цялото денонощие? Ще трябва да измисля нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами явно ни смятат за аборигени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеОстави устройството влючено един часовник до него и една WEB камера да ги снима непрекъснато и компютър да записва. Става и да ползваш и охранителна камера ако имаш инсталирана, дори не ти трябва часовник Така ще можеш да върнеш и да видиш какво е било максималното показание и по кое време се е случило. Като понатрупаш наблюдения ще е ясно дали стойностите на облъчването са еднакви/близки дали има определена периодичност и т.н. Това че имаш и други уреди е добре можеш да сравняваш показания от различните уреди и да отхвърлиш евентуални грешки/фалшиви показания които са неизменен спътник при подобни измервания.
Дерзай на времето така едни колеги са открилиреликтовото излъчване :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПогледнах, за да си припомня, статиите за "реликтовото излъчване" във Википедиа:- на български: "Реликтово излъчване", 55 реда, 4 131 символа
- на руски: "Реликтовое излучение", 246 реда, 47 880 символа
- на френски: "Fond diffus cosmologique", 619 реда, 104 641 символа
- на английски: "Cosmic microwave background", 542 реда, 88 521 символа
така че извънземните да не ви "смятат за аборигени"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениереликтовото излъчване :-)- на български: "Реликтово излъчване", 55 реда, 4 131 символа
- на руски: "Реликтовое излучение", 246 реда, 47 880 символа
- на френски: "Fond diffus cosmologique", 619 реда, 104 641 символа
- на английски: "Cosmic microwave background", 542 реда, 88 521 символа
така че извънземните да не ви "смятат за аборигени"
Last edited by barbaron; 24.01.2025, 15:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, виж сега, не знаем какво е това, не смятат че си заслужава да контактуват с нас, може да са си направили извода че ще ги излъжем и няма смисъл да си губят времето. Единственно е ясно че не контактуват.
Коментар
Коментар