IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    mirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време . Да си повдигнем самочувствието.
    Човечеството се развива бързо, особено във военните дела, така че действително това може да ги притеснява.И може да са решили да ни унищожат, за да не сме заплаха за тях.Естествено само мога да предполагам какви са им намеренията, щото няма достатъчно информация. Даже има и няколко вида извънземни и на кои точно са тия НЛО в последно време не се знае.В каква връзка са помежду си различните видове също не е ясно.Като няма достатъчно информация само гадаем.

Коментар

mirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време . Да си повдигнем самочувствието.
      Вергилчо пропуска, че може НИЕ да сме преките наследници на извънземните, предвидливо хибридизирани с местната фауна, с цел оцеляване при тукашните условия. Така, на тези, от планетата им, дори не им св налага да пътуват между звездите. Донесли са и са посели за размножение както добрите си конкурентни свойства, така и Галактическото Зло, предавайки щафетата. Ето кое ме кара да съм спокоен: ЗА НАС СИ, ние сме местни, за тях - също сме свои, семката е дала плод, и той расте и се множи, докато те си спестяват труда да пренасят целия звезден катун. Те са по-големи габровци и от нас, тия. Дори от Матеев.
      ...А пропищяването на уредчето, е междузвездното намигване:
      СПОКО, наблюдаваме ви, всичко върви по план. Няма проблеми.

...и там, успокойте и приласкайте Вергилча, да не се тревожи. Няма да ви нападаме. Даже ще ви помогнем по пътя към звездите.
      ААСЛИЛУЙЯЯЯ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Както винаги си прав
        Затова още не могат да разшифроват буквите в пещерите
        Ами да. Пусти аборигени, пап прецакаха добрите aliens

Коментар

Не е достатъчно. Трябва да има и aliens-detection !
          ми тя тая радиация и лъчения да не идват просто така в дома на матейко
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            ...Или изводи за това, кой език е по-мощен информационно и предава повече информация с по-малко букви.
            Както винаги си прав
            Затова още не могат да разшифроват буквите в пещерите

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              [/B]търси камера с моушън детекшън
              Не е достатъчно. Трябва да има и aliens-detection !

Коментар

• mirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време . Да си повдигнем самочувствието.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Днес уредчето пищя още 2 пъти. Сглобявахме мебели в съседната стая и само го чух, но не видях нищо. Най-близкия GSM беше на 5-6 метра, така че GSM-ите отпадат като първопричина за смущения. Утре ще поработя по опитната постановка. Освен уредчетата ще трябва и захранване на всички + камера + пак захранване. Тези, които са на батерии не стават. Трябва да са с вградени акумулатори и да ги оставя включени към USB зареждачка. С камерата може да е проблем. Имам GoPro, но тя прегрява много бързо. Имам и разни други, включително и на DJI, но все още не знам коя ще ми свърши работа.

Има и друг проблем - как после се търсят 2 секунди запис сред файлове от цялото денонощие? Ще трябва да измисля нещо.

търси камера с моушън детекшън
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Днес уредчето пищя още 2 пъти. Сглобявахме мебели в съседната стая и само го чух, но не видях нищо. Най-близкия GSM беше на 5-6 метра, така че GSM-ите отпадат като първопричина за смущения. Утре ще поработя по опитната постановка. Освен уредчетата ще трябва и захранване на всички + камера + пак захранване. Тези, които са на батерии не стават. Трябва да са с вградени акумулатори и да ги оставя включени към USB зареждачка. С камерата може да е проблем. Имам GoPro, но тя прегрява много бързо. Имам и разни други, включително и на DJI, но все още не знам коя ще ми свърши работа.

Има и друг проблем - как после се търсят 2 секунди запис сред файлове от цялото денонощие? Ще трябва да измисля нещо.
                    Все повече ск мисля че, ако е само.по време на зареждане, значи е вероятно да преминават някакви смущения по захранването.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами явно ни смятат за аборигени.
                      То и там е, според както се представиш. Виждаш някой особено развълнуван от мъниста и огледалцата - подаряваш му кутийка дрънкулки, и му завземаш Манхатън.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                        Остави устройството влючено един часовник до него и една WEB камера да ги снима непрекъснато и компютър да записва. Става и да ползваш и охранителна камера ако имаш инсталирана, дори не ти трябва часовник Така ще можеш да върнеш и да видиш какво е било максималното показание и по кое време се е случило. Като понатрупаш наблюдения ще е ясно дали стойностите на облъчването са еднакви/близки дали има определена периодичност и т.н. Това че имаш и други уреди е добре можеш да сравняваш показания от различните уреди и да отхвърлиш евентуални грешки/фалшиви показания които са неизменен спътник при подобни измервания.

Дерзай на времето така едни колеги са открилиреликтовото излъчване :-)

Коментар

Погледнах, за да си припомня, статиите за "реликтовото излъчване" във Википедиа:
                          • на български: "Реликтово излъчване", 55 реда, 4 131 символа
                          • на руски: "Реликтовое излучение", 246 реда, 47 880 символа
                          • на френски: "Fond diffus cosmologique", 619 реда, 104 641 символа
                          • на английски: "Cosmic microwave background", 542 реда, 88 521 символа
                          Вие си правете изводите какъв език да ползвате, за да се информирате,
                          така че извънземните да не ви "смятат за аборигени"
                          ...Или изводи за това, кой език е по-мощен информационно и предава повече информация с по-малко букви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
                            реликтовото излъчване :-)
                            Погледнах, за да си припомня, статиите за "реликтовото излъчване" във Википедиа:
                            • на български: "Реликтово излъчване", 55 реда, 4 131 символа
                            • на руски: "Реликтовое излучение", 246 реда, 47 880 символа
                            • на френски: "Fond diffus cosmologique", 619 реда, 104 641 символа
                            • на английски: "Cosmic microwave background", 542 реда, 88 521 символа
                            Вие си правете изводите какъв език да ползвате, за да се информирате,
                            така че извънземните да не ви "смятат за аборигени"

Last edited by barbaron; 24.01.2025, 15:24.

Коментар

mirodes, виж сега, не знаем какво е това, не смятат че си заслужава да контактуват с нас, може да са си направили извода че ще ги излъжем и няма смисъл да си губят времето. Единственно е ясно че не контактуват.
                              Ами явно ни смятат за аборигени.

Коментар

• mirodes, а може да са земни които се крият, направили са някакви неща...и така. Нападат другите, без те да знаят че са ги нападнали.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X