Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Според експерти НЛО могат да се движат при натоварване от 3000 Же.Най-добрите човешки самолети при 17 Же.Ясно е,че щом не са човешки са от извънземни. Трети вариант няма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А аз, съм виждал И НЛО, И имам свои си доказателства за съществуването на Бог. Обаче, не съм видял нито едно доказателство, че тези НЛО са непременно на извънземни: Хвърчат си едни неща, и - толкова.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Прочети "Облог" на Паскал. Паскал е математик, не е аятолах. Той ще ти даде насоки.Last edited by Vergil1975; 19.01.2025, 09:38.
Коментар
-
Досега не съм видял доказателства за съществуването на бог. За разлика от тези за извънземните.
Коментар
-
Досега не съм видял доказателства за съществуването на бог. За разлика от тези за извънземните.
Коментар
-
Vergil1975, зарежи тези доказателства за извънземни, че и нахални и ги представят като някакви грозни същества. Обратното е - колкото по напреднала е дадена цивилизация, толкова по красиви стават хората и. Никакви извънзевни няма, има ментърджии. Духовната същност на всеки един човек е безсмъртна, също е съвкупност от същностите на живялите преди него, негови роднини. Всяко едно ромбче от шишарката е връзката с духовната същност на един живял човек, така се гради интелект по божие подобие. Не може да има извънземни, ако се вземе решение че тази цивилизация няма да израстне просто ще бъдем изключени на ментално ниво - без разсъдък и когато се почисти планетата ще се посее друга цивилизация. Ние сме от тези които изкарват около 4 -5 хиляди години.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975. няма извънземни цивилизации, не съществуват просто. Има Бог, който е само информационно съществуващ, всяка човешка душа прехвърля информация към него. Ако искаш си го представи като свръх интелект, който създава Светове, Вселени които са много. Ние не сме развита цивилизация, по близо сме до цивилизационния зародиш отколкото до развита или такава която предстои да се развие. В нашето устройство няма нищо общо с дигиталните техонологии, те са много ниско технологично ниво. Ако експеримента продължи само след 1000 години няма да има нито един електронен процесор, ще има оптични и съвсем други технологии.
- 1 like
Коментар
-
Vergil1975. няма извънземни цивилизации, не съществуват просто. Има Бог, който е само информационно съществуващ, всяка човешка душа прехвърля информация към него. Ако искаш си го представи като свръх интелект, който създава Светове, Вселени които са много. Ние не сме развита цивилизация, по близо сме до цивилизационния зародиш отколкото до развита или такава която предстои да се развие. В нашето устройство няма нищо общо с дигиталните техонологии, те са много ниско технологично ниво. Ако експеримента продължи само след 1000 години няма да има нито един електронен процесор, ще има оптични и съвсем други технологии.Last edited by supertrader; 18.01.2025, 22:36.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Дума да няма, смях ба поразия. И, разбира се, извънземни, накъде без тях.
...а, без трева и гъби, пробва ли?
Даже ще направя едно предположение,че последните случаи на безследно изчезнали деца може и да са свързани с НЛО. Особено като видях как НЛО влачи под себе си една пума.
Но както казва Барба...:"Науката не потвърждава съществуването на извънземни ".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеЕй сега следих д колата едното НЛО,движеше се в посока Родопите и се спусна ниско долу .Но близо до него не се приближих.
Ама както казва старшината майтапа е голям.
...а, без трева и гъби, пробва ли?Last edited by Pyramid; 19.01.2025, 08:19.
- 1 like
Коментар
-
Vergil1975, между другото има дронове с подмилиметрови радари, които виждат на някакво прилично разстояние, китайците продават. Може и нашите военни да са се снабдили и да ги вдигат в небето, защото на старите не може да се разчита за малки обекти. Харчи се народната пара за глупости, но войната принуждава хората да си дават парите за такива неща. Ако имаш солидната сума и ти може да си ги купиш, продават всичко за пари.D.Y.F-091066
Коментар
-
Объркал си темата
Коментар
Коментар