IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Гутен морген Барби, моля, от името на едно извънземно, задай на интелекта следния въпрос:

Къде е най-добре да се инвестират 100 000 евро?

В имоти? В акции или във физическо злато?
    Това ли е изработеното от гурбета? Евреите дават по 33% на всяко вложение и най-вероятно това е заложено в ИИ, защото са го правили евреи - като пълнеж. Освен ако не отчита някаква динамика, но едва ли. Ако си консервативна, забрави за акциите. За имот пък не стигат. Златото - ще ти бръкне някой в деколтето и ще ти го отнесе. Освен ако не е много дълбока пазвата ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Ти. Враг номер 1. Шегуваш се.Аз си врагувам със способни хора.
      Ти не коментираш темите, а моята личност. И още няколко човека. Явно ви тресат големи комплекси.Аз вас не ви коментирам и единствено ви обиждам в отговор на обиди към мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Много бързо забрави първоначалния си опит за оригиналничене

Та запиши си някъде, че последователността от две числа "5 5" няма нищо общо с никаква алгебрична структура
        Край Спирам да си губя времето и с теб, и с Матеев
        Гутен морген Барби, моля, от името на едно извънземно, задай на интелекта следния въпрос:

Къде е най-добре да се инвестират 100 000 евро?

В имоти? В акции или във физическо злато?

Коментар

• И аз питах айъй и ми показа това
          Click image for larger version

Name:	Dwayne_Johnson_brushing_his_teeth.jpg
Views:	1
Size:	32.6 КБ
ID:	4240078

Коментар

• Той те будалка, смисъла на това е че почти никой не се занимава и не очаква от ИИ полезна информация която ежедневно е необходима. Хората продължават да използват Гугъл търсачката в интернет и сами пресяват информацията, която намират доколкото е възможно тя да се намери в интернет. Това осмисляш ли го ? Има много работа която трябва да се отметне по ИИ.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev
              Драги ми дядка с деменция, ако моментално не си изтриеш всички ИИ простотии от темата, започвам от сега нататък да осирам със спам всеки един твой постинг във всяка една тема. Много си нагъл и изперкал. Върви да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш.
              Ситуацията, която описвате, изглежда много напрегната и емоционално натоварена. Важно е да подходите към конфликта с разбиране и съчувствие. Ето някои стратегии, които могат да помогнат за разрешаването на конфликта и подобряване на комуникацията:
              • 1. **Прекъсвайте негативните модели:** Опитайте се да избягвате обидни или унизителни коментари. Вместо да нападате личността, опитайте да се фокусирате върху конкретната ситуация или поведение, което ви притеснява.
              • 2. **Комуникация от първо лице:** Вместо да обвинявате другия, използвайте "аз" съобщения. Например, вместо да кажете "ти никога не слушаш", опитайте с "аз се чувствам игнориран/а, когато не получавам отговор".
              • 3. **Активно слушане:** Постарайте се да слушате активно какво казва другият. Понякога е важно да разберете гледната точка на другия, преди да отговорите. Питайте за уточнения, ако неразбирате нещо.
              • 4. **Изразяване на емоции:** По време на конфликта, не се страхувайте да изразите как се чувствате. Бъдете честни и отворени относно емоциите си.
              • 5. **Преминете към решения:** Вместо да се фокусирате само върху проблема, опитайте да намерите решения. Как можете да работите заедно, за да се справите с ситуацията?
              • 6. **Търсете компромис:** Помислете за начини, по които и двамата можете да направите отстъпки, за да достигнете до взаимно приемливо решение.
              • 7. **Търсете професионална помощ:** Ако конфликтът продължава и не можете да намерите решение сами, обмислете да се консултирате с професионален терапевт или посредник, който може да помогне в процеса на комуникация.
              Работете заедно, за да изградите мост между вас, вместо да поставяте стени. Важно е да поддържате уважение и да се стремите към разбирателство.

Този път няма да посочвам литература,
              защото всичко това се научава в първите 7 години
              След това е късно

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                Въпросът ми е елементарен на пръв поглед. Понеже го усложняваш в прекалена степен, само и само да наговориш един куп ненужни глупости, ще ти кажа, че въпросът опира до това - кой е наблюдателят. Кой е наблюдателят - това е въпрос от физиката. Човекът наблюдател е едно, а ИИ като наблюдател е нещо съвсем друго. Защото образуват различни квантови системи.
                За последно
                Наблюдавам при теб едно зацикляне:
                - наблюдателят, матрицата, квантите, адроните, кварките, глуоните ... и пак отначало

Коментар

Драги ми дядка с деменция, ако моментално не си изтриеш всички ИИ простотии от темата, започвам от сега нататък да осирам със спам всеки един твой постинг във всяка една тема. Много си нагъл и изперкал. Върви да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш.
                  Горкото детенце
                  Разбрахме бе, ти си най-умният и най-богатият в Габровски окръг
                  Успокой се, пий си лекарствата за кръвното и диабета, и си лягай

Очевидно сутринта сбърках, като те поздравих
                  Мислех, че имам срещу мен нормален човек
                  15/1/2024 9h:
                  Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Най сърдечни поздравления за това изследване -
                  образец за взаимно сътрудничество между ЕИ и ИИ
                  Last edited by barbaron; 15.01.2025, 23:38.

Коментар

Въпросът беше пределно ясен и конкретен - колко прави 5 до 5? Не става въпрос за последователности, групи, клъстери и нелокалности.
                    Много бързо забрави първоначалния си опит за оригиналничене
                    Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                    Тц? Интелектът ще роди това, което му е заложил някой пиян програмист. Нека Барби го пита колко е пет до пет - най-елементарният въпрос от алгебрата.
                    Та запиши си някъде, че последователността от две числа "5 5" няма нищо общо с никаква алгебрична структура
                    Край Спирам да си губя времето и с теб, и с Матеев

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Виж сега, твоите шегички си ги прокарвай в селската кръчма
                      И запомни едно
                      Много е важно кой и как разговаря с ИИ

И аз, и ИИ елиминирахме твоя вариант

Защото и аз, и ИИ знаем, че последователност от две числа няма нищо общо
                      с алгебричните структури (групи, тела, полета и пръстени).

Не се тревожи, ще ти намерят друга работа
                      ИИ няма да иска да е завеждащ чистотата
                      Един е ИИ и Барби е неговият пророк .Простосмъртните не могат да разговарят с ИИ.

Коментар

Моята нагуална натура се изнася. Оправяйте се. И утре е ден
                        Е, утре - нов ден, нов тон.

Коментар

Матвеевич е ударил една ракия в повече.
                          Моята нагуална натура се изнася. Оправяйте се. И утре е ден

Коментар

Тамън го бяхте докарало до Бон тон и сега това …
                            Матвеевич е ударил една ракия в повече.

Коментар

Кой е наблюдателят? Айнщайн не го ли беше казал? Казал го беше. Ами ако извънземното е наблюдателят?

Май вижда стадо обръснати маймуни
                              Да разбирам ли, че не обичаш небръснати мъже?

Коментар

Тамън го бяхте докарало до Бон тон и сега това …

Коментар

Working...
                                X