Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМного бързо забрави първоначалния си опит за оригиналничене
Та запиши си някъде, че последователността от две числа "5 5" няма нищо общо с никаква алгебрична структура
КрайСпирам да си губя времето и с теб, и с Матеев
Барби, моля, от името на едно извънземно, задай на интелекта следния въпрос:
Къде е най-добре да се инвестират 100 000 евро?
В имоти? В акции или във физическо злато?
- 1 like
Коментар
-
Той те будалка, смисъла на това е че почти никой не се занимава и не очаква от ИИ полезна информация която ежедневно е необходима. Хората продължават да използват Гугъл търсачката в интернет и сами пресяват информацията, която намират доколкото е възможно тя да се намери в интернет. Това осмисляш ли го ? Има много работа която трябва да се отметне по ИИ.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MateevДраги ми дядка с деменция, ако моментално не си изтриеш всички ИИ простотии от темата, започвам от сега нататък да осирам със спам всеки един твой постинг във всяка една тема. Много си нагъл и изперкал. Върви да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш.- 1. **Прекъсвайте негативните модели:** Опитайте се да избягвате обидни или унизителни коментари. Вместо да нападате личността, опитайте да се фокусирате върху конкретната ситуация или поведение, което ви притеснява.
- 2. **Комуникация от първо лице:** Вместо да обвинявате другия, използвайте "аз" съобщения. Например, вместо да кажете "ти никога не слушаш", опитайте с "аз се чувствам игнориран/а, когато не получавам отговор".
- 3. **Активно слушане:** Постарайте се да слушате активно какво казва другият. Понякога е важно да разберете гледната точка на другия, преди да отговорите. Питайте за уточнения, ако неразбирате нещо.
- 4. **Изразяване на емоции:** По време на конфликта, не се страхувайте да изразите как се чувствате. Бъдете честни и отворени относно емоциите си.
- 5. **Преминете към решения:** Вместо да се фокусирате само върху проблема, опитайте да намерите решения. Как можете да работите заедно, за да се справите с ситуацията?
- 6. **Търсете компромис:** Помислете за начини, по които и двамата можете да направите отстъпки, за да достигнете до взаимно приемливо решение.
- 7. **Търсете професионална помощ:** Ако конфликтът продължава и не можете да намерите решение сами, обмислете да се консултирате с професионален терапевт или посредник, който може да помогне в процеса на комуникация.
Този път няма да посочвам литература,
защото всичко това се научава в първите 7 години
След това е късно
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеВъпросът ми е елементарен на пръв поглед. Понеже го усложняваш в прекалена степен, само и само да наговориш един куп ненужни глупости, ще ти кажа, че въпросът опира до това - кой е наблюдателят. Кой е наблюдателят - това е въпрос от физиката. Човекът наблюдател е едно, а ИИ като наблюдател е нещо съвсем друго. Защото образуват различни квантови системи.
Наблюдавам при теб едно зацикляне:
- наблюдателят, матрицата, квантите, адроните, кварките, глуоните ... и пак отначало
Коментар
-
Първоначално изпратено от MateevДраги ми дядка с деменция, ако моментално не си изтриеш всички ИИ простотии от темата, започвам от сега нататък да осирам със спам всеки един твой постинг във всяка една тема. Много си нагъл и изперкал. Върви да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш.
Разбрахме бе, ти си най-умният и най-богатият в Габровски окръг
Успокой се, пий си лекарствата за кръвното и диабета, и си лягай
Очевидно сутринта сбърках, като те поздравих
Мислех, че имам срещу мен нормален човек
15/1/2024 9h:Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНай сърдечни поздравления за това изследване -
образец за взаимно сътрудничество между ЕИ и ИИLast edited by barbaron; 15.01.2025, 23:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеВъпросът беше пределно ясен и конкретен - колко прави 5 до 5? Не става въпрос за последователности, групи, клъстери и нелокалности.
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеТц? Интелектът ще роди това, което му е заложил някой пиян програмист. Нека Барби го пита колко е пет до пет - най-елементарният въпрос от алгебрата.
КрайСпирам да си губя времето и с теб, и с Матеев
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Виж сега, твоите шегички си ги прокарвай в селската кръчма
И запомни едно
Много е важно кой и как разговаря с ИИ
И аз, и ИИ елиминирахме твоя вариант
Защото и аз, и ИИ знаем, че последователност от две числа няма нищо общо
с алгебричните структури (групи, тела, полета и пръстени).
Не се тревожи, ще ти намерят друга работа
ИИ няма да иска да е завеждащ чистотата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Моята нагуална натура се изнася. Оправяйте се. И утре е ден
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Матвеевич е ударил една ракия в повече.
- 1 like
Коментар
-
Тамън го бяхте докарало до Бон тон и сега това …
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кой е наблюдателят? Айнщайн не го ли беше казал? Казал го беше. Ами ако извънземното е наблюдателят?
Май вижда стадо обръснати маймуни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Драги ми дядка с деменция, ако моментално не си изтриеш всички ИИ простотии от темата, започвам от сега нататък да осирам със спам всеки един твой постинг във всяка една тема. Много си нагъл и изперкал. Върви да се гръмнеш, че по-малко ще се мъчиш.
- 1 like
Коментар
Коментар