Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Last edited by Pyramid; 12.01.2025, 12:55.
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Недей обижда жена си …
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Имам чувството, че споря с жена си ....
Още веднъж - най-добрия телескоп не е в състояние да ги види тези кораби, планети, градове и т.н. Как тогава са ги видели твоите тик-токъри?
И не са ги видяли тиктокърите,а екипи от учени, които разчитат данните от телескопа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сигурно "случайно"имаше изслушване в Конгреса на бивши служители на различни ведомства относно НЛО и извънземните. Които потвърдиха, че става въпрос за извънземна технология.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Напротив-вярвам в науката, технологиите,математиката.И изобщо не са партенки.При положение, че има ХИЛЯДИ заснети НЛО,включително и заснети извънземни, тая информация за открити изкуствени светлини на други планети и приближаваши кораби към Земята си е напълно достоверна Щото все пак отнякъде са дошли на Земята.
Не вярвам в Бог,божества,задгробен живот, прераждане, зодии,предсказания,щото противоречат на науката. Но съществуването на извънземен живот и идването на извънземни на Земята не противоречи на науката.
Още веднъж - най-добрия телескоп не е в състояние да ги види тези кораби, планети, градове и т.н. Как тогава са ги видели твоите тик-токъри?Last edited by Mateev; 12.01.2025, 12:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тука вече напълно ме загуби като поддръжник и ме накара да се съмнявам в психическото ти здраве. Как така няма да вярваш на науката, на технологиите и на математиката, а ще вярваш на някакви партенки из интернет? Били много на брой - ха-ха ... Една лъжа дори и един милион пъти да я повториш, пак си остава лъжа и нищо повече.
Не вярвам в Бог,божества,задгробен живот, прераждане, зодии,предсказания,щото противоречат на науката. Но съществуването на извънземен живот и идването на извънземни на Земята не противоречи на науката.Last edited by mirodes; 12.01.2025, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Хм. Ю тюбъри търсещи аудитория и лайкове понеже им плащат на бройка следващи ги юзъри??? Та те баба си ще продадат за кинти.
Не ми е достатъчно сериозно.
В “структурата”, в която си работил е нормално да има следствена тайна. Просто по НПК е така.
Коментар
-
Снимат отдавна екзопланети непосредствено:
https://ru.wikipedia.org/wiki/Very_Large_Telescope
В 2004 году ОБТ получил одни из первых инфракрасных изображений экзопланет GQ Волка b и 2M1207 b[8Last edited by Кисимов; 12.01.2025, 12:46.
- 1 like
Коментар
-
Лъжа са на куков ден.Няма как толкова сериозна информация да циркулира в пространството и НИКОЙ да не я опровергае.
А прекалено много се доверяваш на ИИ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЛъжа са на куков ден.Няма как толкова сериозна информация да циркулира в пространството и НИКОЙ да не я опровергае.
А прекалено много се доверяваш на ИИ.
показани от ИИ в репликата на Матеев,
би трябвало да е "малко" по-скромен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТук си правСега нещата са много по-сериозни
И ентропията, и глупостта са се увеличили оттогава
Ентропията и глупостта имат интересна връзка. Глупостта, подобно на ентропията, има тенденция да се увеличава. Това означава, че без външна намеса или въвеждане на нова информация, нивото на глупост в дадена система нараства.
Глупостта винаги увеличава ентропията, водейки до разруха и отслабване на света.
- 1 like
Коментар
-
Източници са ютубъри,които се занимават с темата и имат контакт със съответните запознати хора.Официално естествено нищо не е съобщено.
https://vm.tiktok.com/ZNeKuSDCa/
Мислиш ли,че някой ще си измисля, че нещо подобно е съобщено в Конгреса на САЩ. Работил съм в структура,където имаше секретност и мога да ти кажа,че някои неща се знаеха неофициално, въпреки че публично не се огласяваха. Така че изобщо не ме учудва,че е изтекла информация от Конгреса въпреки че няма публично такава.
Не ми е достатъчно сериозно.
В “структурата”, в която си работил е нормално да има следствена тайна. Просто по НПК е така.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИзточници са ютубъри,които се занимават с темата и имат контакт със съответните запознати хора.Официално естествено нищо не е съобщено.
Доскоро знаех, че има един вид индивиди, които вярват на приказките за Буда, Христос, Мохамед и т.п.
Други си мислят, че са Цезар, Наполеон, Петър 1ви и т.п.
Разбрах, че има и такива, които вярват в ТИК-ТОК и/или са били отвличани от извънземни
Разбрах също, че трябва да се увеличи броя на психиатрите по света
- 1 like
Коментар
Коментар