Първоначално изпратено от Jim
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само ЛЕВСКИ - София !
Collapse
Заключена.
X
X
-
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
-
Добре - поправям се, където ЦСКА - то (евробоеца) не се е класирал от 15-20 години и незнайно след колко години ще се класира...
А относно победата на митичния Анфийлд - тя е престижна да, но само толкова, за съжаление !!!
И аз бях за ЦСКА тогава, но един човек обърка тотално първия мач...
Много по-голям успех е 1:1 срещу Юве насред Торино, но и това е нищо след 1:3 в първия мач!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JimХей чорбари не се ли виждате колко сте смешни))
А Левски вече се класира там, където ЦСКА няма да се класира през следващите 20-30 години))))))))))))Докато Левски си играе в Европа ЦСКА ще си играе с Родопа
)))
Стига толкова злоба, че няма да видите вече Европа)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от 22Сега във Варна - скоро и в други градове.
Вчера надиграни по всички показатели във Варна. На 9 декември загуба от Литекс в Ловеч. На 18 септември равен с Берое в Стара Загора.
Уевски най-редовно се дъни в провинцията! Скоро ще му се случи и насред София. Има двама достойни кандидати за пукането на балона - ЦСКА и Шалке.
Коментар
-
Гледах Левски срещу Нафтекс и вчера срещу Черно море, лошото е, че без Мечо и Бардон едновремннно са доста зле. Не знам дали сте забелязали, но този сезон почти несе коментира във форма ли е Мечо или не. Миналата година се разчиташе само на него, докато тази година си поделят задачите по организацията на атаката между двамата и нещата седят по-добре. От оня канал питаха хората внедля, защо Нафтекс спря да играе през второто полувреме? Нафтекс не спря да играе, просто влезнаха двамата и играта на Левски тръгна.
Това си пролича и вчера срещу Черно море. На Бардон си му дойде тежичко сам. Мисля, че на Левски му трябва още един плеймейкър. И не знам доколко е удачно, ако има спад във формата на Ричард, дали изваждането му от игра ще оправи нещата ? Дали няма да задълбочи влошаването на формата му?Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TuoИскам да честитя победата на всички моряци, на всички варненци и да поздравя всички които дойдоха днес на стадиона! С играта си Черно Море доказа, че заслужава отново да се върне сред футболния елит, където именно е мястото на най-стария бъгларски футболен клуб. А левскарите малко да слязат на земята и да не се мислят за чак такива непобедими "евробойци".
МОРЕОЛЕ!
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Искам да честитя победата на всички моряци, на всички варненци и да поздравя всички които дойдоха днес на стадиона! С играта си Черно Море доказа, че заслужава отново да се върне сред футболния елит, където именно е мястото на най-стария бъгларски футболен клуб. А левскарите малко да слязат на земята и да не се мислят за чак такива непобедими "евробойци".
МОРЕОЛЕ!
Коментар
Коментар