IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само ЛЕВСКИ - София !

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jim
    Добре - поправям се, където ЦСКА - то (евробоеца) не се е класирал от 15-20 години и незнайно след колко години ще се класира...
    А относно победата на митичния Анфийлд - тя е престижна да, но само толкова, за съжаление !!!
    И аз бях за ЦСКА тогава, но един човек обърка тотално първия мач...
    Много по-голям успех е 1:1 срещу Юве насред Торино, но и това е нищо след 1:3 в първия мач!
    1:1 е по-добре от победа с 1:0, така ли? И то срещу действащия Европейски шампион. Е по какви критерий е това??? То е ясно по какви: по комплексарските ви левскарски критерии... защо пък веднъж не се зарадвате на някоя наша победа, а постоянно ни обвинявате, че ние не сме се радвали на вашите...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Така по бива.Ама айде сега да не лъжеш и че си бил за ЦСКА с/у Ливърпул,а?При тая злоба по-долу с/у ЦСКА ти би викал за нас?Извинявай ама не ми се вярва.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Добре - поправям се, където ЦСКА - то (евробоеца) не се е класирал от 15-20 години и незнайно след колко години ще се класира...
        А относно победата на митичния Анфийлд - тя е престижна да, но само толкова, за съжаление !!!
        И аз бях за ЦСКА тогава, но един човек обърка тотално първия мач...
        Много по-голям успех е 1:1 срещу Юве насред Торино, но и това е нищо след 1:3 в първия мач!

Коментар

• Jim.Jimmy стига с тая злоба бе приятелю.Нали сте Левски-европейски.Стига с тая балканщина.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jim
            Хей чорбари не се ли виждате колко сте смешни ))
            А Левски вече се класира там, където ЦСКА няма да се класира през следващите 20-30 години ))))))))))))Докато Левски си играе в Европа ЦСКА ще си играе с Родопа )))
            Стига толкова злоба, че няма да видите вече Европа )))
            Jim, никога не казвай "никога", в случая "няма". Нали се сещаш, че преди година-две Н.Сираков беше казал, че ЦСКА няма да победят Ливърпул следващите 200 години. Всички видяхме какво стана и то на митичния Анфийлд.

Коментар

• Хей чорбари не се ли виждате колко сте смешни ))
              А Левски вече се класира там, където ЦСКА няма да се класира през следващите 20-30 години ))))))))))))
              Докато Левски си играе в Европа ЦСКА ще си играе с Родопа )))
              Стига толкова злоба, че няма да видите вече Европа )))

Коментар

• Честито отпадане на говедата от турнира за купата, видя се какво става като не са назобани, срещу тях не играят резервите или юношите и съдията свири нормално. Хайде сега само още две загуби от Шалкето и Армейците и отивате в трета глуха.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                  Първоначално изпратено от 22
                  Сега във Варна - скоро и в други градове.
                  В ПЕТРИЧ ИЛИ ЛОВЕЧ ИМАШ ПРЕДВИД
                  Говеждият балон се пука.
                  Вчера надиграни по всички показатели във Варна. На 9 декември загуба от Литекс в Ловеч. На 18 септември равен с Берое в Стара Загора.
                  Уевски най-редовно се дъни в провинцията! Скоро ще му се случи и насред София. Има двама достойни кандидати за пукането на балона - ЦСКА и Шалке.

Коментар

• Гледах Левски срещу Нафтекс и вчера срещу Черно море, лошото е, че без Мечо и Бардон едновремннно са доста зле. Не знам дали сте забелязали, но този сезон почти несе коментира във форма ли е Мечо или не. Миналата година се разчиташе само на него, докато тази година си поделят задачите по организацията на атаката между двамата и нещата седят по-добре. От оня канал питаха хората внедля, защо Нафтекс спря да играе през второто полувреме? Нафтекс не спря да играе, просто влезнаха двамата и играта на Левски тръгна.
                    Това си пролича и вчера срещу Черно море. На Бардон си му дойде тежичко сам. Мисля, че на Левски му трябва още един плеймейкър. И не знам доколко е удачно, ако има спад във формата на Ричард, дали изваждането му от игра ще оправи нещата ? Дали няма да задълбочи влошаването на формата му?
                    Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• 6te se vidim v Gelsenkirchen na 6 april.Neka da natro6im i nemzite

Коментар

• Първоначално изпратено от Tuo
                        Искам да честитя победата на всички моряци, на всички варненци и да поздравя всички които дойдоха днес на стадиона! С играта си Черно Море доказа, че заслужава отново да се върне сред футболния елит, където именно е мястото на най-стария бъгларски футболен клуб. А левскарите малко да слязат на земята и да не се мислят за чак такива непобедими "евробойци".

МОРЕОЛЕ!
                        АЗ СЪЩО ВИ ЧЕСТИТЯ ПОБЕДАТА,ЗАЩОТО ДЕИСТВИТЕЛНО НАПРАВИХТЕ СТРАХОТЕН МАЧ.КОЛКОТО ДО НЕПОДИМИТЕ БОИЦИ АКО СЛУШАШ КАКВО ГОВОРИ МЪРИ,ЩЕ ВИДИШ,ЧЕ НИКОИ НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НЕПОДИМ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО И СЕ НАДЯВАМ ТАКА ДА ИГРАЕТЕ И СРЕЩУ ЗВЕЗДНАТА СЕЛЕКЦИЯ НА ПРАСЕТАТА
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Леле че сте смешници. Това ви чака вече - ще ни разсмивате с изявите си тук и в Германия
                          ПО ДОБРЕ В ГЕРМАНИЯ ОТКОЛКОТО В ПРАГА,АБЕ Я ПО ДОБРЕ В ПИРОТ
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                            Сега във Варна - скоро и в други градове.
                            В ПЕТРИЧ ИЛИ ЛОВЕЧ ИМАШ ПРЕДВИД

Коментар

• Искам да честитя победата на всички моряци, на всички варненци и да поздравя всички които дойдоха днес на стадиона! С играта си Черно Море доказа, че заслужава отново да се върне сред футболния елит, където именно е мястото на най-стария бъгларски футболен клуб. А левскарите малко да слязат на земята и да не се мислят за чак такива непобедими "евробойци".

МОРЕОЛЕ!

Коментар

• Сега във Варна - скоро и в други градове.

Коментар

Working...
                                X