IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само ЛЕВСКИ - София !

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, съсел, какво сте го налапали тоя Смолян, голяма мъка ви е май, че и филиалчето си Родопа не можете да биете без садийска помощ, а?
    Наз от Черно море не ни е страх, от вас тоже - като гледаш днешните мачове на двата отбора, кой има по-голям шанс в дербито, а?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 6te razberete za6to dnes stana taka v Varna,kogato
      svar6i ma4a 4erno More-cska/svinete/

Levski Champion i dogodina v Championskata liga,
      a 4ervenite svine v Smolian,Petri4 i Gorno Nanadilni6te...
      Na 2 April 4orbarite 6te gi e sram da se pokajat,za6tototo
      6te gi zastigne ''Siniata Lavina''

Bii 4orbata po glavata bii,bii.....

Коментар

• Според мене уески подцениха моряците... а те проумяваха много добре, че сините не са толкова страшни, колкото ги правят журналята и резултатът видяхме го.

Коментар

• Императора

Не съм се изгубил, бачкам си по малко. Просто не остава време.

Коментар

• Айде още малко.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Абе, много напират и май ще изравнят скоро...
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Леле че сте смешници. Това ви чака вече - ще ни разсмивате с изявите си тук и в Германия

Коментар

• Де се загуби, Справедливецов? :-)

Коментар

• Levski

Levski No. 1
                    Няма какво да се обсъжда, след като ТАКСУН е закупил 100% от акциите на Левски, то ясно е, че е номер 1.

Коментар

• Костело - аре да видим как ще се представите с Шалке и тосле да говорим... Досега не срещнахте нито един квалитетен отбор - бихте Динамо (Букурещ) с щастлив гол в 93-тата минута и ги изкарахте евроколос (на същото това Динамо в контрола през зимата ние му сложихме петарка) Олимпик дойде в София с юношите, защото се бяха класирали вече, после ви се падна, разбира се, най-големият слабак Артмедия, които току-що си бяха продали шестте най-добри играчи, и през целият период на зимната подготовка трупаха само загуби и за мачът в София не можаха дори да попълнят групата, а дойдоха с 15 души (за кофчегът на мъртвецът, за бутилка спирт не знам :-) ), сега Удине обявиха, че единствената им цел е да оцелеят в собственото си първенство и тоже оставиха у дома най-добрите си играчи... абе за какво говорим...
                      Инак не знам какво е състоянието на Шалке сега - ако са в някаква криза може пък да ги изненадате изотзадзе - Мъри да се посъветва с Гонзо - той има опит от Анадола в това отношение - нали знаете - за един е.ан осем не.бани дават... :-)

Коментар

• Е, Ради, признавам че ме убеди.
                        Ние цесекарите сме хем интелигентни, хем доброжелателни

Оставам обаче на позицията си относно европейските успехи на ЦСКА на фона на този 1/4 финал сега, победата над Ливърпул насред Англия (пресния европейски шампион) и факта, че Левски досега не срещнаха силен отбор в турнира.
                        Шалке, явно, е друга категория.
                        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                          Костело, не четеш внимателно. Неслучайно сравних Байер тогава с Шалке сега.
                          очевидно горното не е адресирано до мен, но понеже твърдението е невярно, ще взема отношение.
                          да си припомним времето тогава.
                          с аспирините играхме мачовете си (симпатизирам на цска и си позволявам 1-во лице) на 15 и 29 септември, съответно там и тук.
                          до първия ни мач в бундеслигата се играха 4 кръга, от които шалке направи 2 победи и 2 равенства, а байер 1 победа, 1 равенство и 2 загуби. впрочем последният мач преди 15/09 бе между байер и шалке и завърши 1:1 (игра се на 10/09)
                          очевидно до първия ни мач шалке се представя по-добре от байер.
                          иронията е, че аспирините около датите на нашите мачове се представят в бундеслигата толкова добре колкото и шалке. имам предвид немските кръгове 4-8, включително (съответно от 10/09 до 01/10), когато шалке постигат 2 победи и 3 равенства, а байер 2 победи, 2 равенства и 1 загуба (все пак от вердер).
                          извод - общо взето към тогава силите между двата отбора са изравнени.
                          да обсъдим и сега.
                          за последните 5 кръга шалке постигнаха 5 победи, докато байер 2 победи, 1 равенство и 2 загуби. впрочем една от загубите е при гостуването им на шалке, където вкараха 4, а получиха 7 гола (страхотна резултатност - от 21-ви кръг на 11/02/2006г.).
                          очевидно сега шалке играят по-силно от аспирините.
                          последното сравнение, което пищещият под ник "22" предполага е между единия сега и другия тогава. доколко е смислено такова сравнение е съмнително, та се чудя кое да сторя, да сконтирам резултатите на тогавашния байер или да дисконтирам тези на шалке към тогава - с +-2 седмици :-). при данните, които цитирах по-горе ще оставя това дълбокосъдържателно упражнение всеки сам да си го прави.
                          за мен е ясно, че шалке са силен отбор, играещ значително по-интересен и резултатен футбол от байер, а шансовете на отбора от подуене определям като незначителни.
                          от все сърце им желая успех, а ако го постигнат (дори и частичен), няма да припявам, че това нищо не струва, щото нали знаете, то тия немци не са гранд като ония дето ги бихме тогава. просто инак ще простея като людете, които правят думичките "говеда" и "чорбари" съдържателни и изразителни.
                          избягвам да правя подобни коментари по борсови позиции - там подобни съждения са ми безразлични, важно е аз как си правя парите.
                          в тази тема обаче съм финансово неангажиран, та затова си позволих горното многословие.

Коментар

• 28.09.2005 Шалке 04 2:2 Милан
                            19.10.2005 Фенербахче 3:3 Шалке 04
                            01.11.2005 Шалке 04 2:0 Фенербахче
                            23.11.2005 Шалке 04 3:0 ПСВ Айндховен
                            06.12.2005 Милан 3:2 Шалке 04
                            15.02.2006 Шалке 04 2:1 Еспаньол
                            23.02.2006 Еспаньол 0:3 Шалке 04
                            09.03.2006 Палермо 1:0 Шалке 04
                            16.03.2006 Шалке 04 3:0 Палермо

Коментар

• А пък защо не и по-напред :-)

Коментар

• Нека бъдем реалисти!

За успехите на ЦСКА знаем всички, но в повечето случаи привържениците на Левски се опитват да ги омаловажават.

От друга страна като привърженик на ЦСКА не искам да омаловажавам успехите на Левски и им желая искрено успех в турнира.

Истина е че отборите, които оостанаха в турнира на УЕФА не са футболни гиганти и затова още повече ще им стискам палци и дано да успеят да минат и този кръг.

Коментар

Working...
                                X