IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само ЛЕВСКИ - София !

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AПЕЛ КЪМ РЪКОВОДСТВОТО НА ЛЕВСКИ ИСКАИТЕ ЧУЖД СЪДИЯ ЗА ВТОРИ;В ПРОТИВЕН СЛУЧАИ ПРОСТО НЕ СЕ ВИЖДА КОИ БЪЛГАРСКИ ЧЕРНОДРЕШКО,ЩЕ ДОПУСНЕ ДА ЗАГУБИ ЗВЕЗДНАТА СЕЛЕКЦИЯ НА СМЕШИЧ
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• ЧЕСТИТО НА ПРАСЕТАТА
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Браво Енчо, (нали не се сърдиш, че ти викам така, ама то от пусто родолюбие. Иначе знам, че си Енцо, хубаво име, брей как еврпейски звучи). Та браво Енчо, викам, за последния ти постинг. Впечетли ме и ти пиша червена точка, даже две. Първата е защото си чувал за Тича, а втората - за 09.09.1944г. Това показва известна образованост и дава надежди, че превъзпитателния процес може да се увенчае с успех. Трябва обаче сериозно до се поработи върху словесната култура, правописа, етитета... За бога Енчо, завърши най-сетне пустото основно образование. Не е чак толкова трудно, а и родителите ти вече толкова време чакат. Зарадвай ги! Запише се и на психоаналитик. Нали виждаш, от времето на Уди Алън насам във всеки американски филм ги има. Значи не е чак толкова страшно. Така ще се отърсиш от натрапчивото усещане, че когато викаш "Само ЦСКА" трябва да прибавиш и "Кур за Левски". Ще разкажеш на психоаналитика какъв кур е имало в твоето минало, къде се е случило, харесало ли ти е... Те психоаналитиците могат да пазят тайна.
        Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• Това че футбола в БГ се ражда във Варна и че ТИЧА е бил най-добрия отбор преди 09.09.1944г е съвсем вярно и точно и никой не го оспорва, но това че този клуб уволни тренера си след загуба у дома от Родопа! и безобразно слаба игра само допреди две седмици а днес бие уескито, това вече е повод за подигравка и ние няма начин да го пропуснем. Колкото до това че тука се опитвате да ми припишете всичките грехове и комплекси на света, само защото имам различно мнение и принципи от вашите, вЕрвайте ми все ми е тая, проблема си е ваш, говори за задръстеност и праволинейност. Интересно ми е друго само около 10% от хората който познавам и който няма значение дали са фенове на ЦСКА или уескито, подкрепят или се кефят на победите на другия отбор, а тук всичките говежди (та и некой наши) вкупом станаха големи родолюбци и нациоаналисти и незнам още кво. Аре стига тва е само една игра (за някой и добър бизнес)а не война между даржавите и май комплексарите излизате вие, впрочем всеки си има некви комплекси (малко сме перфекните) Аре със здраве и да пеете КУР ЗА УЕСКИ оле оле оле! А и Дунди е шофьор але але.

Коментар

• Благодаря на всички, които осъзнават, че плюенето на любимите отбори на другия си е чиста проба интелектуална импотентност и говори за ниско качество на духа. Когато играе български отбор в международни срещи, мое дълбоко убеждение е, че трябва да сме първо българи, а после левскари или цесекари.
            Колкото до мачовете от вътрешното ни първенство, не желая да се радвам на загубите на ЦСКА, а на победите на Левски. С това смятам да сложа точка на темата загубата на Левски от Черно Море. Не желая да припомням загуби на ЦСКА срещу български отбори като че ли в това има нещо свръхестествено. При положение, че в школите на ЦСКА и Левски има толкова кадри на провинциалните отбори, много моля нека да ги уважаваме. Апропо, именно във Варна се заражда българския футбол. Черно море е отбор-гранд за българските мащаби, дал много футболисти и на ЦСКА и на Левски. Да паднеш от тях не е срамно и естествено трябва да извлечех поуките от пердаха.
            Императоре, стига с тази упоритост в твърденията, че сте побеждавали Барселона и вие. Ето аз не твърдя, че Левски е побеждавал Ливълпул. Това не прави победите на любимите ни отбори по-малко ценни. С Барселона сте се срещали официално веднъж и ви победи и в двата мача. Нас също ни отстрани, но успяхме да победим в единия мач Барселона с Кройф и Неескенс. Велика победа, но тя не ни прави по-велики от ЦСКА и аз не го твърдя. Затова, моля те няма нужда да измисляш победа и на ЦСКА над Барса. Ливърпул ви е достатъчен. Остави Барса на нас )

Коментар

• _/\_

Коментар

• Привържениците на ЦСКА можи би трябва да си спомнят, китното българско градче Чирпан, преди да говорят за победата на Черно море.
                Между привържениците на ЦСКА има много хора, които уважавам, въпреки че напоследък често се питам защо ...
                Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• някъде ПО-ДОЛУ има една тема, където феновете на червените могат да се самонавиват един друг колко са велики и какво ли още не
                  ТОВА Е ТЕМА ЗА

ЛЕВСКИ СОФИЯ
                  ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Aquarius, ако прочетеш постингите ми от преди десетина дни ще разбереш колко се радвах тогава на победата над Удинезе... както бих се радвал, ако биете и Шалке. Направи ми впечатление, че и други фенове на ЦСКА, пишещи във форума поздравяваха отбора на Левски и се радваха като мен. Така че недей да твърдиш, че ние не се радваме на вашите успехи и ги отричаме...
                    А иначе си признавам, че Черно море - Левски 3:2 ме зарадва искрено
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• FUCK CSKA!!!

Cska this and Cska that.....
                      The big red balloon will be exploded 2nd of april.Then you will start crying like bitches because of referee did this and did that...
                      And i dont care what you have done in the past.Fact is that Levski play in quarters for uefa and you have been out for a long time!
                      And please dont eat all of your fingers 2nd of april so that you can write your redicilous excuses after that loss in this forum.

ODES -buy target 130lv (till june)

CSKA STRONG SELL!!!

Коментар

• Акуариус - само искам да подчертая, че когато ЦСКА бие Аякс, този отбор няма загуба, дори в контролен мач от... две години и половина. За какво да говорим повече?
                        ЦСКА тоже е бил Барселона. По-долу някой спомена Ювентина - искам само да вметна, че този велик отбор е гостувал три пъти на ЦСКА и три пъти си е тръгвал победен.
                        Отделно левски няма нито една победа над действащ европейски шампион, а ЦСКА има колко? :-)

Между другото в моментът гледам Боримиров и Педерастко при Слави - то съмочувствието е хубаво нещо, ама тяхната работа си е чиста проба пърчене.
                        След като скромното отборче на Черно море ви сложи тройка, как ли ще постъпи с вас Шалке?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                          АЗ СЪЩО ВИ ЧЕСТИТЯ ПОБЕДАТА,ЗАЩОТО ДЕИСТВИТЕЛНО НАПРАВИХТЕ СТРАХОТЕН МАЧ.КОЛКОТО ДО НЕПОДИМИТЕ БОИЦИ АКО СЛУШАШ КАКВО ГОВОРИ МЪРИ,ЩЕ ВИДИШ,ЧЕ НИКОИ НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НЕПОДИМ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО И СЕ НАДЯВАМ ТАКА ДА ИГРАЕТЕ И СРЕЩУ ЗВЕЗДНАТА СЕЛЕКЦИЯ НА ПРАСЕТАТА
                          Нека точно по повод Мъри Стоилов да ти покажа една статия, тъй като авторът го е написал по-добре, отколкото аз ще го кажа:

Левски като бие резерви, е №1, като загуби, е ...случайно.

Че Левски загуби във Варна от Черно море, е факт. Факт е обаче и че някои хора не могат да свалят "сините очила" и само си търсят оправдания. След мача наставникът на "сините" Станимир Стоилов заяви: "Двата гола бяха пълна случайност!" То бива неуважение към съперника, ама чак пък толкова? Димитър Димитров-Херо и той "видял" напълно случайни попаденията на Мартин Христов и Петьо Костадинов. Защо не се потърси истината в ситуациите, в които изпълненията бяха блестящи и че вратарят на сините Георги Петков не знаеше къде се намира и в двете ситуации. Дори Слави Жеков се опита да го прехвърли, но нямаше късмет. Голът на Веско Вачев също бе наполовина на Петков и вместо да се замислим дали вратарят е във форма дори и за националния отбор, си търсим оправдания. "Сините очила" наистина ти дават твърде син пейзаж. Левски като бие осакатен състав на Артмедия и резерви на Удинезе, е №1, а като загуби от Черно море, е случайно. Не им прави чест. Черно море изхвърли Левски от турнира за Купата на Бъгария, приемете го, господа!
                          автор: ole-bg.com

http://www.ole-bg.com/cgi-bin/news.pl?nid=4360&r=1&ot=1

Коментар

• [quote="Aquarius"]Факт е, че ЦСКА има повече победи от Левски над именити съпреници. Аз съм им се радвал, както и много други левскари. Дори като се замисля толкова колкото и на победите на Левски. Има левскари, които не се радват. Аз не ги разбирам. Това са комплекси. Не левскарски, а чисто човешки. Има и цесекари, като Енчо в този форум, които пък не се радват на победите на левски. и техните коплекси са от същото естество.
                            Това, което ме дразни, е че цесекарите упорито отказват да си спомнят някои наистина големи победи на Левски. Ако са искрени и се радвали, както твърдят, на победите на Левски като българи се питам как са могли да ги забравят. Не ми се иска да мисля, че може би тайничко съ съжалявали.
                            Как могат да забравят победата на Левски над Барселона! Та в Барселона играят тогава Кройф и Неескенс. Това е все едно да победиш Барселона на Роналдиньо днес. Защо говорят за победата на ЦСКА над Аякс, която била след като Аякс станали носители на КЕШ, а не отбелязват факта, че Кройф вече не играел за Аякс, а за Барселона. И българският отбор победил отбора на Кройф е Левски, а не ЦСКА. По какво се различава победения от Левски Аякс от победения то ЦСКА Аякс? По нищо или по-точно само с носителя на Златната обувка Руди Геелс, който играе срещу Левски. Защо цесекарите не отчитат престижността на отстраняването на Щутград при положение, че дотогава българските отбори падаха като зрели круши де що срещаха немски. ЦСКА не правеше изключение от тази практика. Или пък престижността от отстраняването на Глазгоу Рейнджърс, който винаги е и ще бъде европейски гранд.
                            Мога да изброявам още, но не знам мили цесекари дали тези отбори са достатъчно престижни за вас, дали въобще знаете за тези мачове или просто си пишете ей тъй за спорта. Интересно ми е да чуя смислен коментар - побеждавал ли е Левски престижен отбор или тази привилегия има само ЦСКА. Надявам се, че някои дежурни и твърдо диагностицирани мнения като това на Енчо силно ще ме подзабавляват в настъпващата вечер и ще направят сърцето ми щедро към човешката глупост.[/quo

Адмирации, за аргументирания отговор и балансираното поведение! Аз съм от ЦСКА, но съм се радвал като малко дете на победата на Левски над Удинезе. Даже на няколко пъти звънях по мобилния си телефон крайно развълнуван да съобщавам резултата на мои приятели които не бяха пред телевизорите, а на работа. Не разбирам само защо някои от участниците таят толкова злоба и омраза, независимо привърженици на кой от двата тима са.

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                              Първоначално изпратено от emos
                              Първоначално изпратено от 22
                              Сега във Варна - скоро и в други градове.
                              В ПЕТРИЧ ИЛИ ЛОВЕЧ ИМАШ ПРЕДВИД
                              Говеждият балон се пука.
                              Вчера надиграни по всички показатели във Варна. На 9 декември загуба от Литекс в Ловеч. На 18 септември равен с Берое в Стара Загора.
                              Уевски най-редовно се дъни в провинцията! Скоро ще му се случи и насред София. Има двама достойни кандидати за пукането на балона - ЦСКА и Шалке.
                              НЕ БЕ БАТЕ СВИНСКИЯТ МЕХУР СЕ СПУКА,МОЖЕ И ДА БИЕТЕ НА 2-РИ,АМА АКО СВИРИ ГЕНОВ СЪС СТРАНИЧНИ АМЕД И ВРАИКОВ ИНАЧЕ МОЖЕ ДА БИЕТЕ САМО ЦЕНТЪР.А ЗА ШАЛКЕ НЕ БЕРИ ГРИЖА ВИЕ ПРЕСКОЧЕТЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ В ПИРОТ ПЪК ТОГАВА ЩЕ ВИ МИСЛИМЕ

Коментар

• Факт е, че ЦСКА има повече победи от Левски над именити съпреници. Аз съм им се радвал, както и много други левскари. Дори като се замисля толкова колкото и на победите на Левски. Има левскари, които не се радват. Аз не ги разбирам. Това са комплекси. Не левскарски, а чисто човешки. Има и цесекари, като Енчо в този форум, които пък не се радват на победите на левски. и техните коплекси са от същото естество.
                                Това, което ме дразни, е че цесекарите упорито отказват да си спомнят някои наистина големи победи на Левски. Ако са искрени и се радвали, както твърдят, на победите на Левски като българи се питам как са могли да ги забравят. Не ми се иска да мисля, че може би тайничко съ съжалявали.
                                Как могат да забравят победата на Левски над Барселона! Та в Барселона играят тогава Кройф и Неескенс. Това е все едно да победиш Барселона на Роналдиньо днес. Защо говорят за победата на ЦСКА над Аякс, която била след като Аякс станали носители на КЕШ, а не отбелязват факта, че Кройф вече не играел за Аякс, а за Барселона. И българският отбор победил отбора на Кройф е Левски, а не ЦСКА. По какво се различава победения от Левски Аякс от победения то ЦСКА Аякс? По нищо или по-точно само с носителя на Златната обувка Руди Геелс, който играе срещу Левски. Защо цесекарите не отчитат престижността на отстраняването на Щутград при положение, че дотогава българските отбори падаха като зрели круши де що срещаха немски. ЦСКА не правеше изключение от тази практика. Или пък престижността от отстраняването на Глазгоу Рейнджърс, който винаги е и ще бъде европейски гранд.
                                Мога да изброявам още, но не знам мили цесекари дали тези отбори са достатъчно престижни за вас, дали въобще знаете за тези мачове или просто си пишете ей тъй за спорта. Интересно ми е да чуя смислен коментар - побеждавал ли е Левски престижен отбор или тази привилегия има само ЦСКА. Надявам се, че някои дежурни и твърдо диагностицирани мнения като това на Енчо силно ще ме подзабавляват в настъпващата вечер и ще направят сърцето ми щедро към човешката глупост.

Коментар

Working...
                                X