Доколкото наблюдавам в БГ се почита и печели мн от черното тото, никои не влага в държавни институции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тото, печалби, джакпот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Видя се, че царят е гол след двата поредни тиража с еднакви цифри:-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Видя се, че царят е гол след двата поредни тиража с еднакви цифри:-)))I dream
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеМисля, че в последно време, хората изгарещи тото много намаляха. А, за спечелили в последните години не съм чула дори. Дали заради скъпите фишове или хората са увеличили своето присъствие в интернет по- скоко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеНе е точно за тото 2, но и аз да попитам нещо за печалбите от хазарт. Гледам едно клипче в тубата където човека твърди следното:
Печалби от игри със залагания /онлайн залагания/ не се облагат с данък. Това така ли е? И да разширя въпроса, това важи ли за компании които са регистрирани в ЕС и компании които са регистрирани в Азия и Америка?
- 1 like
Коментар
-
Не е точно за тото 2, но и аз да попитам нещо за печалбите от хазарт. Гледам едно клипче в тубата където човека твърди следното:
Печалби от игри със залагания /онлайн залагания/ не се облагат с данък. Това така ли е? И да разширя въпроса, това важи ли за компании които са регистрирани в ЕС и компании които са регистрирани в Азия и Америка?Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Забелязали ли сте, че когато започнат да се активират темите за хазарта (отчасти койна) комай сме се насадили в застой или криза !?
Без препроръка естественоLast edited by precakanoto; 10.11.2022, 10:44.
- 1 like
Коментар
-
Оставете нагласените игри на шиши и вижте, какво става по света - с фиш за $ 2 латинос е спечелил $ 2,04 млрд
Жител на щата Калифорния в САЩ спечели джакпота в американската лотария "Пауърбол", след като при последните 40 тегления никой не успя да познае печелившата комбинация и наградата набъбна до рекордните 2,04 милиарда долара, предаде Ройтерс.
Притежателят на печелившия билет от два долара и четири цента може да избира между това да получи наведнъж сумата от 997,6 милиона долара или да получи цялата сума, разделена на вноски, които ще му бъдат изплащани в продължение на 29 години.
Вероятността да се паднат всичките шест числа в тегленето е била едно към 292,2 милиона.
Предишният рекорд за джакпот в играта "Пауърбол" бе поставен през 2016 г., когато трима притежатели на билети от Калифорния, Флорида и Тенеси си поделиха голямата награда от 1,59 милиарда долара.
Според американски медии днешният джакпот от 2,04 млрд. долара представлява световен рекорд за подобна лотарийна игра.
Коментар
-
Бреей, не съм си проверил фиша от вчерашното теглене...
Току-виж съм мельонер вече!
А?
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнениеАко два часовника показват едно и също време, вероятността и двата да са верни е голяма.
Ако показват с разлика една минута, също е голяма, но по-малка от горната.
Ако показват с разлика 5 минути, не може да се каже кой от двата е по-верен и, съответно, не може да се каже, че някой от тях е верен.
От друга страна, ако показват с разлика няколко часа, доста вероятно е да се твърди, че само единият от тях не е верен.
Вкусна задача за мислене!
Вкусна ми е с логическото изследване на това, колко максимално информация може да се извлече от такава ситуация с някаква или с максимална изходна неопределеност.
Може би тя е повече от областта на многозначната логика.
(Класическата двузначна логика стъпва на две единствено възможни твърдения-операции – да/не, верно/неверно. Това се основава на дуалността на мислене/работа на мозъка – даже на най-ниско биоелектрично ниво.
Многозначната има повече; например една от тризначните има и положение "може би" или "частично верно")
Са... ако увеличим бройката сравнявани часовници, можем да дойдем до по-определени изводи и по-близо до физикалната и емоционална дуалност на мисленето на човешкия апарат.
Може и да се проследи логиката на това, как се увеличава определеността с увеличаване на бройката наблюдавани обекти, в случая – часовници.
Коментар
Коментар