Първоначално изпратено от Хараламп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тото, печалби, джакпот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Ако разликата е няколко часа, по-вероятно е е да са точни и двата, но да са настроени по различна часова зона.
ПО СВОЕМУ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнениеОт друга страна, ако показват с разлика няколко часа, доста вероятно е да се твърди, че само единият от тях не е верен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнениеОт твоите уста в божиите уши!
Вчерашния джакпот от 7 милиона на 6 от 49 го изпуснах.
Това беше първото ми участие на него, но ще продължа до падането му. Пускам обикновен фиш за 2 лева и нещо.
Много рядко играя тото, само когато е с голям джакпот, ей така, без особени надежди, но за проверка на Госпожата Удача, а и да не ми се разсърди, па, и да ми прави въртели въобще
Та затова въпросът ме интересува от любопитство и наистина като умствено упражнение, а не защото мисля, че наистина ще ми потрябва.
От години не съм пускал фишове е ми е някак по-леко и не ми пука вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пусни фиш първо
Пуснах бе, господи, писал съм долу.
И за четвъртъшното теглене ще пусна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнениеНарочно избирам по-общо име на темата, за да е подходящо за различни въпроси.
Конкретно: отдавна си мисля, като абстрактно поставена задача или умствен експеримент, възможно ли е човек да вземе печалба от Тото-то, като остане съвсем анонимен?
Подвариант: Какво трябва/не трябва да направиш, за да останеш максимално анонимен?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеНай-точен е часовникът на съдията.
И това влиза в задачата, само че неявно, неказано
Коментар
-
Глейте сега. За да разберете академичния ми въпрос.
Днес, например, се замислих върху това:
Ако два часовника показват едно и също време, вероятността и двата да са верни е голяма.
Ако показват с разлика една минута, също е голяма, но по-малка от горната.
Ако показват с разлика 5 минути, не може да се каже кой от двата е по-верен и, съответно, не може да се каже, че някой от тях е верен.
От друга страна, ако показват с разлика няколко часа, доста вероятно е да се твърди, че само единият от тях не е верен.
Вкусна задача за мислене!
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеИ защо ти е да останеш анонимен?
Останалата гмеж, която ще ти се качи на главата, щом чуе за мельоните, оставям настрани.Last edited by Хараламп; 07.02.2022, 19:26.
Коментар
-
И защо ти е да останеш анонимен? Сегашната схема на изплащане на джакпот е на месечни вноски, ще минат години докато го вземеш целият.
... Печалба „Джакпот“ се изплаща както следва: т. 1. сума в размер на до 200 000 лева, се изплаща в срок от 45 дни от деня, следващ този на провеждане на тиража, в който е определена печалбата, по реда на чл. 40, ал. 4; т. 2. сума в размер разликата между определената печалба „Джакпот“ и платената сума по т. 1, се изплаща на равни месечни вноски, за период не по-дълъг от четиринадесет календарни години, считано от месеца следващ този на изплащане на сумата по т. 1. Една месечна вноска е в размер на не по-малко от 20 000 лева, с изключение на последната дължима месечна вноска, представляваща остатък за изплащане...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Хараламе, вземи първо джакпота, после мисли другото
Вчерашния джакпот от 7 милиона на 6 от 49 го изпуснах.
Това беше първото ми участие на него, но ще продължа до падането му. Пускам обикновен фиш за 2 лева и нещо.
Много рядко играя тото, само когато е с голям джакпот, ей така, без особени надежди, но за проверка на Госпожата Удача, а и да не ми се разсърди, па, и да ми прави въртели въобще
Та затова въпросът ме интересува от любопитство и наистина като умствено упражнение, а не защото мисля, че наистина ще ми потрябва.Last edited by Хараламп; 07.02.2022, 14:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнениеНарочно избирам по-общо име на темата, за да е подходящо за различни въпроси.
Конкретно: отдавна си мисля, като абстрактно поставена задача или умствен експеримент, възможно ли е човек да вземе печалба от Тото-то, като остане съвсем анонимен?
Подвариант: Какво трябва/не трябва да направиш, за да останеш максимално анонимен?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тото, печалби, джакпот
Нарочно избирам по-общо име на темата, за да е подходящо за различни въпроси.
Подвариант: Какво трябва/не трябва да направиш, за да останеш максимално анонимен?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар