If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчерашния джакпот от 7 милиона на 6 от 49 го изпуснах.
Това беше първото ми участие на него, но ще продължа до падането му. Пускам обикновен фиш за 2 лева и нещо.
Много рядко играя тото, само когато е с голям джакпот, ей така, без особени надежди, но за проверка на Госпожата Удача, а и да не ми се разсърди, па, и да ми прави въртели въобще
Та затова въпросът ме интересува от любопитство и наистина като умствено упражнение, а не защото мисля, че наистина ще ми потрябва.
И аз веднъж изпуснах шестица, щото бях хванал петица. И я държах до момента, в който се оказа че, точно този път, съм пропуснал да пусна фиша. Иначе, четворки, тройки, комбинации от тото джокер, много.
От години не съм пускал фишове е ми е някак по-леко и не ми пука вече.
Нарочно избирам по-общо име на темата, за да е подходящо за различни въпроси.
Конкретно: отдавна си мисля, като абстрактно поставена задача или умствен експеримент, възможно ли е човек да вземе печалба от Тото-то, като остане съвсем анонимен?
Подвариант: Какво трябва/не трябва да направиш, за да останеш максимално анонимен?
пусни фиш първо
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
И защо ти е да останеш анонимен? Сегашната схема на изплащане на джакпот е на месечни вноски, ще минат години докато го вземеш целият.
... Печалба „Джакпот“ се изплаща както следва: т. 1. сума в размер на до 200 000 лева, се изплаща в срок от 45 дни от деня, следващ този на провеждане на тиража, в който е определена печалбата, по реда на чл. 40, ал. 4; т. 2. сума в размер разликата между определената печалба „Джакпот“ и платената сума по т. 1, се изплаща на равни месечни вноски, за период не по-дълъг от четиринадесет календарни години, считано от месеца следващ този на изплащане на сумата по т. 1. Една месечна вноска е в размер на не по-малко от 20 000 лева, с изключение на последната дължима месечна вноска, представляваща остатък за изплащане...
Хараламе, вземи първо джакпота, после мисли другото
От твоите уста в божиите уши!
Вчерашния джакпот от 7 милиона на 6 от 49 го изпуснах.
Това беше първото ми участие на него, но ще продължа до падането му. Пускам обикновен фиш за 2 лева и нещо.
Много рядко играя тото, само когато е с голям джакпот, ей така, без особени надежди, но за проверка на Госпожата Удача, а и да не ми се разсърди, па, и да ми прави въртели въобще
Та затова въпросът ме интересува от любопитство и наистина като умствено упражнение, а не защото мисля, че наистина ще ми потрябва.
Конкретно: отдавна си мисля, като абстрактно поставена задача или умствен експеримент, възможно ли е човек да вземе печалба от Тото-то, като остане съвсем анонимен?
Подвариант: Какво трябва/не трябва да направиш, за да останеш максимално анонимен?
Хараламе, вземи първо джакпота, после мисли другото
Коментар