Доколкото наблюдавам в БГ се почита и печели мн от черното тото, никои не влага в държавни институции
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тото, печалби, джакпот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Видя се, че царят е гол след двата поредни тиража с еднакви цифри:-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Видя се, че царят е гол след двата поредни тиража с еднакви цифри:-)))I dream
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеМисля, че в последно време, хората изгарещи тото много намаляха. А, за спечелили в последните години не съм чула дори. Дали заради скъпите фишове или хората са увеличили своето присъствие в интернет по- скоко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеНе е точно за тото 2, но и аз да попитам нещо за печалбите от хазарт. Гледам едно клипче в тубата където човека твърди следното:
Печалби от игри със залагания /онлайн залагания/ не се облагат с данък. Това така ли е? И да разширя въпроса, това важи ли за компании които са регистрирани в ЕС и компании които са регистрирани в Азия и Америка?
- 1 like
Коментар
-
Не е точно за тото 2, но и аз да попитам нещо за печалбите от хазарт. Гледам едно клипче в тубата където човека твърди следното:
Печалби от игри със залагания /онлайн залагания/ не се облагат с данък. Това така ли е? И да разширя въпроса, това важи ли за компании които са регистрирани в ЕС и компании които са регистрирани в Азия и Америка?Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
Забелязали ли сте, че когато започнат да се активират темите за хазарта (отчасти койна) комай сме се насадили в застой или криза !?
Без препроръка естественоLast edited by precakanoto; 10.11.2022, 11:44.
- 1 like
Коментар
-
Оставете нагласените игри на шиши и вижте, какво става по света - с фиш за $ 2 латинос е спечелил $ 2,04 млрд
Жител на щата Калифорния в САЩ спечели джакпота в американската лотария "Пауърбол", след като при последните 40 тегления никой не успя да познае печелившата комбинация и наградата набъбна до рекордните 2,04 милиарда долара, предаде Ройтерс.
Притежателят на печелившия билет от два долара и четири цента може да избира между това да получи наведнъж сумата от 997,6 милиона долара или да получи цялата сума, разделена на вноски, които ще му бъдат изплащани в продължение на 29 години.
Вероятността да се паднат всичките шест числа в тегленето е била едно към 292,2 милиона.
Предишният рекорд за джакпот в играта "Пауърбол" бе поставен през 2016 г., когато трима притежатели на билети от Калифорния, Флорида и Тенеси си поделиха голямата награда от 1,59 милиарда долара.
Според американски медии днешният джакпот от 2,04 млрд. долара представлява световен рекорд за подобна лотарийна игра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнениеОт твоите уста в божиите уши!
Вчерашния джакпот от 7 милиона на 6 от 49 го изпуснах.
Това беше първото ми участие на него, но ще продължа до падането му. Пускам обикновен фиш за 2 лева и нещо.
Много рядко играя тото, само когато е с голям джакпот, ей така, без особени надежди, но за проверка на Госпожата Удача, а и да не ми се разсърди, па, и да ми прави въртели въобще
Та затова въпросът ме интересува от любопитство и наистина като умствено упражнение, а не защото мисля, че наистина ще ми потрябва.
Коментар
Коментар