If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще споделите ли какво да очаква клетата моя меча душа по кои акции да налита ? В смисъл какво очаквате за борсовотобпредставяне на моя тип, прибдопускане, че се интересувам за акции на компании, пренебрегвайки както имотите така и имотните и други дялови фондове
Мога да споделя на лично съобщение, за да не манипулирам отговорите на потенциалните участници от същата порода
Ама нищо не казваш за борсата. От твоя тип бих очаквал стабилна и консервативна инвестиционна стратегията.
Попълних и теста за борсата, но не ми показа резултат.
Любопитно ми е за резултатите, кой психо-тип какво попълва.
Ще споделите ли какво да очаква клетата моя меча душа по кои акции да налита ? В смисъл какво очаквате за борсовото представяне на моя тип, при допускане, че се интересувам за акции на компании, пренебрегвайки както имотите така и имотните и други дялови фондове
Бе и аз барабар Петко с мъжете си направих този тест.Не знам дали резултата е добър или лош,ама ми стана интересно и открих някои черти,за които не се бях замислял
[ATTACH=CONFIG]n3760431[/ATTACH]
Аз си направих предния път и вече забравих какъв тип съм.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Здравейт малки, големи и още-по-големи инвеститори и спекуланти. Отварям тази тема, с цел да проверя определени модели и парадигми, и ще съм признателен на всички, които окажат съдействие в полза на каузата.
За целта е необходимо да знаете психологическия си тип и да попълните кратък, анонимен въпросник, относно инвестиционното си поведение: Psychotype and Investment Style
Тези от вас, които не знаят типа си и все пак желаят да участват в проучването, могат да се определят с теста на сайта: www.16personalities.com
Благодаря предварително на всички отзовали се!
моя меча милост INTP-T
след малко ще отметна другия тест
не е грешка, матеев събира анализира ситематизира подрежда и извежда изводи, къде верни къде грешни но може да коригира ако се усети.
Аз обаче съм мечка с раздвоена личност. Защото Сега съм бик междувпрочем
Бе и аз барабар Петко с мъжете си направих този тест.Не знам дали резултата е добър или лош,ама ми стана интересно и открих някои черти,за които не се бях замислял
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Попълних си максимално честно отговорите, защото исках истината и ми беше любопитно какво ще покаже. Не съм чел останалите видове профили, така че си нямам никаква представа АРХИТЕКТ добро ли е или е лошо. Просто съм си такъв, за добро или за лошо на хората около мене и на хората, с които комуникирам.
Тук няма добро и лошо. Всеки тип си има определени отличителни качества (за добро или лошо на околните). Накратко казано, всеки от типовете има предимства в конкретен контекст и по-трудно се вписва в друг. С попълването на анкетата ми помагате да верифицирам няколко работни теории и модели за борсовото поведение и инвестиционните мотиви на типчетата. Необходима ми е достатъчно представителна извадка, за да минимизирам грешките, внесени от неточността на тестовете и благодарение на форума съм близо до постигане на целта.
Коментар