Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиции, борси и психо-типчета
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Няма да е на испански,нали?!Last edited by Selena; 16.05.2021, 18:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Когато стане готов материал ще постна линк с източника, за да се ползва от всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
А, защо на лични?!На мен,а предполагам и на други ,също ще ни е интересно...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това теб може и да те заинтересува. От натрупания опит и практика смятам да подготвя материал за най-честите грешки на българските фирми и българските предприемачи, когато се опитват да навлязат на чужд пазар в чужда кутурна среда. Ако те интересува пиши на лични.
- 1 like
Коментар
-
Това теб може и да те заинтересува. От натрупания опит и практика смятам да подготвя материал за най-честите грешки на българските фирми и българските предприемачи, когато се опитват да навлязат на чужд пазар в чужда кутурна среда. Ако те интересува пиши на лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗнаеш, че няма как да има повече от един верен отговор на въпроса "кой съм аз?"
Според мен си ESTJ. Виж, на Матеев и Аналог, резултатите са неочаквани.
Така или иначе, благодаря на всички, които участват в анкетата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗнаеш, че няма как да има повече от един верен отговор на въпроса "кой съм аз?"
А според мен съм в граничната зона между estj и entj, която тестът не хваща . Разликата е от една буква. Но ... аз съм лаик. Във въпросника ти пуснах estj профил, за да съм коректна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПак го направих Изпълнител ESTJ-A но ти знаеш, че излизаше и командира два пъти.
Колкото и да го повтярам тоя тест или излиза командир или изпълнител. Analyze this .
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
И аз. Сигурно е станала грешка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеи се оказа, че съм личностен тип АРХИТЕКТ INTJ-T.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТаа игра я играхме преди няколко месеца...
Коментар
Коментар