Първоначално изпратено от bonboniada
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за мъже. Жените трейдъри си говорят за мъже
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Ми нямаш нужда вече от плакнене. Неизползваема ти е от поне 15 години. Хубава седмица на всички !
Ако си говорим за МЪЖЕ няма теб да те обсъждаме
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ми изплакване и ново простиране Весели празници на всички!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениенякой изобщо познава ли жени трейдъри в своето обкръжение? много рядко се срещат жени, които мислят рационално, а не емоционално и заради това аз мисля, че съм чувал само за една такава жена и тя май по-скоро беше брокер на акции и управител на портфолиа, а не да кажем дей трейдър..
Само за твоя справка и да си свериш часовника: Кати Лиен, Дженифър Фан, Лорън Симънс (която е и най-младият трейдър в NYSE), Луси Балдуин.
А и твърдението ти за рационалното и емоционалното мислене леко издиша. Но не искам да задълбават в тази тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Да, ама се размножават...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Контролен панел/игнор и не се занимаваш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Да плачеш ли, да се смееш ли ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Да вземем за пример СтанчевА.
Културно момиче, което харесва някого. Тоя, същият, когото харесва, изглежда не я "ебава" (след дълги години на пазарите и успешни сделки).
СтанчевА не е разколЕБАНА и вярва в това, че онзи гьон ще й обърне внимание, но междувременно може да хареса някой друг. Най-добре е другият да живее в чужбина.
Как СтанчевА да сподели всички подробности на непозната? Решава да се регистрира във форум и да остане с моминската си фамилия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
Супер. Мерси.
Да вземем за пример СтанчевА.
Културно момиче, което харесва някого. Тоя, същият, когото харесва, изглежда не я "ебава" (след дълги години на пазарите и успешни сделки).
СтанчевА не е разколЕБАНА и вярва в това, че онзи гьон ще й обърне внимание, но междувременно може да хареса някой друг. Най-добре е другият да живее в чужбина.
Как СтанчевА да сподели всички подробности на непозната? Решава да се регистрира във форум и да остане с моминската си фамилия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнениеКакто се вижда, темата е за бъгъ-мама.
Трейдърките (what's that?) да си одат там да си чуруликат с останалите трейдърки.
Коментар
-
Както се вижда, темата е за бъгъ-мама.
Трейдърките (what's that?) да си одат там да си чуруликат с останалите трейдърки.Last edited by Николайко Перник; 30.04.2021, 15:26.
Коментар
Коментар