Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Изобщо не е безсмислено ако искаш да няма епидемия.
В момента ти имаш 66 000 активни случая на базатa PCR, което пък ще рече, че ако елеминираме фалшивите резултатаи я има, я няма 10-15К реални случая с НЯКАКВИ симптоми. Броя заразени на 10 000 е много под 30, да не говорим къде е числото 200!
При все това, че се намираме в "ПИК"...
ЕПИДЕМИЯ НЯМА!!! ЗАЩОТО ПРОСТО НЯМА!!! Не случайно има квота на заразени, за да се обяви такава!
Колкото и една ябълка да се нарича "круша", крушата си е круша, а ябълката си е ябълка!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Изобщо не е безсмислено ако искаш да няма епидемия.
Бъди реалист - това не ти е едрата шарка.
- 1 like
Коментар
-
Скланям се към не, но чак посмъртно никога, не бих казал.
Възможно е да бъде наложена пряко със закон или заобиколно, като ти намалят правата и свободите, ако не си ваксиниран. В този случай няма къде да ходя и ще се ваксинирам.
Ако всички поемат този вирус, накъдето и отива, ще си имам собствена имунна защита.
За грип никога не бих се ваксинирал,
Не отговорих в анкетата, няма моя отговор.
Късен послепис: Не съм антиваксинист, признавам полезността на ваксините.
Но ако фактите показват, че ваксината за грип например е безполезна, също го признавам.Last edited by Иван Петкандраганов; 16.11.2020, 16:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА ваксиниране за ковид си е безсмислено за хора под 50г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМатеев, отворил си нова тема, добре.
Ама така зададена анкетата си е без особена стойност и никакви изводи свестни не можеш да направиш от това. Поне добави и възрастова и здравна диференциация.
Ми да си кажа личното мнение.
Антиваксърството дето толкова модерно стана напоследък си е чиста глупост.
А ваксиниране за ковид си е безсмислено за хора под 50г. възраст да кажем, без рискови фактори.
Вече се знае достатъчно за вируса и че в тая група протича както обикновения грип, а за още по младите ( под 30) смъртността е дори в пъти по малка от грипа. Не си заслужава.
Виж за тези с рискови фактори на каквато и да е възраст и за пенсионери е силно препоръчитално да се имунизират.
НО, при наличие на достатъчно надеждни данни че евентуалната налична ваксина ще бъде ефикасна и безопасна.Last edited by Mateev; 16.11.2020, 14:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПълни глупости. Повечето няма да си сложим, но ще имаме документ, че сме си сложили. С детските ваксинации е по същия начин. Даваш на личното корумпе 50 лева и той ти дава бележка за ваксинация, за да запишеш чавето на детска. Не знаете какви щастлифТци сте, че живеем в България на Бойко.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Матеев, отворил си нова тема, добре.
Ама така зададена анкетата си е без особена стойност и никакви изводи свестни не можеш да направиш от това. Поне добави и възрастова и здравна диференциация.
Ми да си кажа личното мнение.
Антиваксърството дето толкова модерно стана напоследък си е чиста глупост.
А ваксиниране за ковид си е безсмислено за хора под 50г. възраст да кажем, без рискови фактори.
Вече се знае достатъчно за вируса и че в тая група протича както обикновения грип, а за още по младите ( под 30) смъртността е дори в пъти по малка от грипа. Не си заслужава.
Виж за тези с рискови фактори на каквато и да е възраст и за пенсионери е силно препоръчитално да се имунизират.
НО, при наличие на достатъчно надеждни данни че евентуалната налична ваксина ще бъде ефикасна и безопасна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пълни глупости. Повечето няма да си сложим, но ще имаме документ, че сме си сложили. С детските ваксинации е по същия начин. Даваш на личното корумпе 50 лева и той ти дава бележка за ваксинация, за да запишеш чавето на детска. Не знаете какви щастлифТци сте, че живеем в България на Бойко.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Отварям тази анкета по молба на Асо Пика. Анкетата е публична и всеки може да види кой за какво е гласувал.85Да, ще се ваксинирам за КОВИД-1940.00%34Не, посмъртно никой не може да ме накара да се ваксинирам44.71%38Все още не съм решил15.29%13Тагове: Отмаркиране на всички
- 6 Харесвания
Коментар