Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Last edited by Mateev; 16.11.2020, 14:26.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПълни глупости. Повечето няма да си сложим, но ще имаме документ, че сме си сложили. С детските ваксинации е по същия начин. Даваш на личното корумпе 50 лева и той ти дава бележка за ваксинация, за да запишеш чавето на детска. Не знаете какви щастлифТци сте, че живеем в България на Бойко.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Матеев, отворил си нова тема, добре.
Ама така зададена анкетата си е без особена стойност и никакви изводи свестни не можеш да направиш от това. Поне добави и възрастова и здравна диференциация.
Ми да си кажа личното мнение.
Антиваксърството дето толкова модерно стана напоследък си е чиста глупост.
А ваксиниране за ковид си е безсмислено за хора под 50г. възраст да кажем, без рискови фактори.
Вече се знае достатъчно за вируса и че в тая група протича както обикновения грип, а за още по младите ( под 30) смъртността е дори в пъти по малка от грипа. Не си заслужава.
Виж за тези с рискови фактори на каквато и да е възраст и за пенсионери е силно препоръчитално да се имунизират.
НО, при наличие на достатъчно надеждни данни че евентуалната налична ваксина ще бъде ефикасна и безопасна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пълни глупости. Повечето няма да си сложим, но ще имаме документ, че сме си сложили. С детските ваксинации е по същия начин. Даваш на личното корумпе 50 лева и той ти дава бележка за ваксинация, за да запишеш чавето на детска. Не знаете какви щастлифТци сте, че живеем в България на Бойко.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Отварям тази анкета по молба на Асо Пика. Анкетата е публична и всеки може да види кой за какво е гласувал.85Да, ще се ваксинирам за КОВИД-1940.00%34Не, посмъртно никой не може да ме накара да се ваксинирам44.71%38Все още не съм решил15.29%13Тагове: Отмаркиране на всички
- 6 Харесвания
Коментар