IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Правилно усещаш каква е бъдещата ми основна теза Много се надявам по-бързо разумното човечество да се справи с тази отвратителна зараза и малко повече вяра в учените ни все пак
    А не! Мерси (по френски)

Не мога да вярвам на всеки, който се кичи с титлата "учен"!

В тая връзка, идва ми наум една парлама...

В понятието "учен" е включено разбирането, че някого, много са го учили, но това съвсем не означава, че същият този "учЕн" - и много знае...

Нещо повече - същият този "учЕн" може да лежи на някаква съмнителна стара слава... (най-общо)

Та, мерси, за общата (на килограм) "вяра в учЕните"

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Дъри, моля, моля!

Смирени сме към мъката на милионите.

За милиардите говорим! За възможността да избират, съобразно - И личните си здравословни проблеми, И препоръките на компетентните медицински лица, И още много други фактори

Погледнато безпристрастно, това е тема: "ЩЕ си...", а не: "Аз си поставих..."

В тоя смисъл, който вече се е вредил, при липсващите ваксини (да не се окаже, че пак "политизирам") - да бъде така любезен (в друга тема) - да съобщава подробности от вида: "здрав, прав, кораФ, болести и противопоказания да/не и т.н......"

Това би помогнало на много колебаещи се...

Иначе - ако НИ заклеймяваш - нямаш основания!

Нашата мъка (за милионите починали) е по-сериозна и всеобхватна!

Но не сте прави, защото. - ваксинираните (по много причини - няма да ги обсъждам отново!) - сте малка част от милиардите, които по някакви (много) причини не са ваксинирани.

Важно е да си убедена в твоите правилни решения. Когато това стане факт при милиардите, това ще е гаранция за това, че човешкият род няма да се затрие - което, разбирам е твоята ОСНОВНА теза!

Правилно усещаш каква е бъдещата ми основна теза Много се надявам по-бързо разумното човечество да се справи с тази отвратителна зараза и малко повече вяра в учените ни все пак

Коментар

Гледам да не се намесвам в тази тема, но защо не се замислиш, че никой не те кара да се ваксинираш насила ? Отделно заради такива "смелчаци" цялата здравна система на света страда и хора с хронични и други тежки заболявания не могат да се лекуват за да се спасява живота на такива безотговорни същества !!!
        Я, малко по-смирено към болката и мъката на милиони хора ако обичате !!!

Дъри, моля, моля!

Смирени сме към мъката на милионите.

За милиардите говорим! За възможността да избират, съобразно - И личните си здравословни проблеми, И препоръките на компетентните медицински лица, И още много други фактори

Погледнато безпристрастно, това е тема: "ЩЕ си...", а не: "Аз си поставих..."

В тоя смисъл, който вече се е вредил, при липсващите ваксини (да не се окаже, че пак "политизирам") - да бъде така любезен (в друга тема) - да съобщава подробности от вида: "здрав, прав, кораФ, болести и противопоказания да/не и т.н......"

Това би помогнало на много колебаещи се...

Иначе - ако НИ заклеймяваш - нямаш основания!

Нашата мъка (за милионите починали) е по-сериозна и всеобхватна!

Но не сте прави, защото. - ваксинираните (по много причини - няма да ги обсъждам отново!) - сте малка част от милиардите, които по някакви (много) причини не са ваксинирани.

Важно е да си убедена в твоите правилни решения. Когато това стане факт при милиардите, това ще е гаранция за това, че човешкият род няма да се затрие - което, разбирам е твоята ОСНОВНА теза!

Коментар

• Нека не забравяме, че ваксините са официално в изпитателен срок до 2024. За мен да се ваксинираш с експериментална ваксина, която още е в изпитателен срок, за да се предпазвиш от болест с 99.8% "survival rate" при това подписвайки писмено съгласие, че каквото и да се случи сам си отговорен - ей, на това му се вика смелчак.
          Така че, вие, които доброволно ставате опитни мишлета - вие сте смелчаците. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Уважавам чувствата на всеки, но който смята че е застрашен по някакъв начин нека се ваксинира, нали. И защо да страда цялата световна здравна система, нали като се ваксинират голям процент хора, които са с хронични заболявани би следвало дори и да се заразят, да не получат усложнения. И не, не сме безотговорни същества. А не са ли безотговорни тези допуснали да развият хронично заболяване, а.... защо не се мисли в тази посока, и защо не се каже какъв е процента на тези хора, а той е огромен. Пак питам, защо трябва да мислим за някой, който не мисли сам за себе си. Живял "накорем" както се казва, а после аз да го пазя!!!! Точно за такива трябва да са ваксините
            Не бих написала това ! Нека не забравяме, че има много млади хора с хронични заболявания, а и колкото и здравословно да живее човек ,накрая се разболява и това не е безотговорност. Когато здравните системи са претоварени страдат всички и тези с хроничните заболявания и другите които претърпяват травми или болести от лек характер. Затова пиша да сме по-смирени !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

то проблемът е, че няма ваксини, а не , че някой нямало да се ваксинира или друг щял
              нашите се издъниха за пореден път и приказките как навсякъде било така нещо не хващат дикиш...на последно място сме по всички параметри що се касае до логистиката и организацията на процеса по доброволно(!) ваксиниране.
              Берти ,съгласна съм с теб, ама нека не си крием главите в пясъка, че има и много безумни "смелчаци". Навсякъде има проблем с ваксините, къде повече, къде по-малко ,но има, интересно ще стане когато вече този проблем изчезне ! Не мисля ,че това ще приключи без човечеството да му даде отпор за година-две.

Коментар

Гледам да не се намесвам в тази тема, но защо не се замислиш, че никой не те кара да се ваксинираш насила ? Отделно заради такива "смелчаци" цялата здравна система на света страда и хора с хронични и други тежки заболявания не могат да се лекуват за да се спасява живота на такива безотговорни същества !!!
                Уважавам чувствата на всеки, но който смята че е застрашен по някакъв начин нека се ваксинира, нали. И защо да страда цялата световна здравна система, нали като се ваксинират голям процент хора, които са с хронични заболявани би следвало дори и да се заразят, да не получат усложнения. И не, не сме безотговорни същества. А не са ли безотговорни тези допуснали да развият хронично заболяване, а.... защо не се мисли в тази посока, и защо не се каже какъв е процента на тези хора, а той е огромен. Пак питам, защо трябва да мислим за някой, който не мисли сам за себе си. Живял "накорем" както се казва, а после аз да го пазя!!!! Точно за такива трябва да са ваксините

Коментар

• Току що чуто по френското радио France Inter:
                  "От 5 000 000 имунизирани с AstraZeneca 30 души са имали тромбо-усложнения"
                  Само 0,0006% !!!
                  Който предпочита КОВИДа, да не се имунизира

Коментар

то проблемът е, че няма ваксини, а не , че някой нямало да се ваксинира или друг щял
                    нашите се издъниха за пореден път и приказките как навсякъде било така нещо не хващат дикиш...на последно място сме по всички параметри що се касае до логистиката и организацията на процеса по доброволно(!) ваксиниране.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнение
                      Ама вие всичките дето проповядвате ваксината, какво ви интересува другите какво ще правят? Нали ще сте 99% защитени? Пък нека другите измрат. Какво си навирате ваксината на който не иска, след като не ви засяга?

Коментар

• Ама вие всичките дето проповядвате ваксината, какво ви интересува другите какво ще правят? Нали ще сте 99% защитени? Пък нека другите измрат. Какво си навирате ваксината на който не иска, след като не ви засяга?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

И аз съм лично засегнат от вируса.
                          И мои роднини изкараха Ковид.
                          Човек от семейството го кара в момента.

Да съм призовавал към локдаун и затваряне по къщите за десетилетие?

Не ... и няма да го напрявя. Защото трезвата ми преценка си е още тук.

​​​​​
                          Той Накавръка да виждаш някъде да призовава за локдауни

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Охо, говори ми - вече, като имам антитела, знаеш колко народ ме кани на гости Уж интелигентни хора, а толкова насрани от страх, че не е истина!

Бате Пешо, налагат ми, много даже ми налагат, а простият народ е зомбиниран и побъркан от ужас. За 5 лева са готови и майките си да продадат - сега ще видиш БХ как ще ги размаже на изборите, щото всички пенсионери ще гласуват за него заради 50-те кинта добавка. Само стой та гледай!
                            Така е, много страх има у хората. Съученици на дъщеря ми се отказват от редовни часове от страх да не умрат??!? Да, човек никога не знае, но това са деца на 15 години, за които не е естествено да мислят за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Абсолютно подкрепям казаното!!!!!!! Който смята,че има нужда от ваксина, нека се ваксинира. Който смята, че оставането вкъщи го пази, нека го направи. Стараха, който насадиха у хората с масираната пропаганда дава своите плодове. Въпрос на личен избор
                              Охо, говори ми - вече, като имам антитела, знаеш колко народ ме кани на гости Уж интелигентни хора, а толкова насрани от страх, че не е истина!

Бате Пешо, налагат ми, много даже ми налагат, а простият народ е зомбиниран и побъркан от ужас. За 5 лева са готови и майките си да продадат - сега ще видиш БХ как ще ги размаже на изборите, щото всички пенсионери ще гласуват за него заради 50-те кинта добавка. Само стой та гледай!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Това не са сухи цифри. Това е мнение на лекар. Посочих ти какво да прочетеш. Има го в интернет
                                https://dariknews.bg/novini/bylgarii...azuema-2143692

Ето и числа от член на НОЩ.

Ясна е работата - хиляди умират от грип всяка година, но понеже не се доказва, че са починали от това, го пишат в графа "Други".

Статистика, сър!

Коментар

Working...
                                X