IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Виж сега обръщам се към теб и към всички останали .
    Първо вируси има всякакви,нито аз ,нито баща ми сме от хората които при най леката настинка бягат при доктора .
    9 дни човека се е мъчил в къщи ,за да стигне до болницата и да не може да диша ,едва говореше ,свидетел съм значи не е вирус като вирус или грип като грип,отделно че баща ми не е от страхливите хора и е борбен тип .
    Нито аз нито той сме от хората които се ваксинират с противогрипни ваксини всяка година .
    Не съм казвал какво да се затваря и какво не ,нито пропагандирам всеки да се ваксинира ,написах поста с чисти факти ......нека бъдем реалисти все пак .
    Този или тези, които не са преживели това, което ти преживяваш в момента, не могат да те разберат.

Те дори не могат да си представят какъв кошмар е да чуваш как близките ти не могат да говорят нормално, защото се задушават.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Последните новини от тези 2 дни са положителни ,и аз за това се моля .
      дано се оправи бързо човекът, но истината е, че докато няма някакво добро ниво на ваксинирани е нужно всички малко да се поограничим в контаките си. не говоря за паника, а просто да имаме едно на ум.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "За да не съм голословен - току що ми звънна мацката от медицинския център, в който се бях записал за ваксинация през митичния сайт на правителството. Въпросът й бе дали аз знам нещо за това как ще протича процеса в бъдеще? В смисъл дали са ма информирали кога ще тръгне сайта и дали досегашната ми регистрация означава нещо? В процеса на разговора стана кристално ясно, че никой няма никаква информация, а дори тяхната връзка с РЗИ е спорадична. Е, това на какво прилича?"

Каврък да се оправя по бързо баща ти. И моя 2 дена е с температура - 38-39
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Значи понеже баща ти се е разболял от вирус, който 95% от хората карат като настинка, минаваш от страната на локдаунърите?
          И като баща ти се оправи, ще напишеш ли пост а-ла "Ами всъщност това не е чумата, за която го мислех!"

Абе къде бяхте досега бре, хора?
          Когато починаха стотици млади от свински грип през 2009, защо не искахте локдауни и мерки?!?
          Пневмонии имаше и преди Ковид.

И защо пишеш тоя пост, понеже СЕГА имаш болен роднина?
          Отдавна се каза, че поне 90% ще си го изкараме, как реши, че баща ти няма шанс да се зарази?!?

За огромно съжаление пропагандата дава своите сочни плодове. Разумните потребители с умерени коментари стават все по-малко.
          Разболее се възрастен човек от вирус, наложи се да полежи със симптоми ... шок, кошмар, затваряй света завинаги!
          Виж сега обръщам се към теб и към всички останали .
          Първо вируси има всякакви,нито аз ,нито баща ми сме от хората които при най леката настинка бягат при доктора .
          9 дни човека се е мъчил в къщи ,за да стигне до болницата и да не може да диша ,едва говореше ,свидетел съм значи не е вирус като вирус или грип като грип,отделно че баща ми не е от страхливите хора и е борбен тип .
          Нито аз нито той сме от хората които се ваксинират с противогрипни ваксини всяка година .
          Не съм казвал какво да се затваря и какво не ,нито пропагандирам всеки да се ваксинира ,написах поста с чисти факти ......нека бъдем реалисти все пак .

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Каврък, дано баща ти да се оправи !
            Имаше времена и още преди Локдауна когато с Левчо ти пишехме че са сериозни нещата и ти ни се смееше...
            Тогава не се знаеше достатъчно , но мерките в Ухан показаха, че не е шега работата / не ме чети какво пиша, а гледай какво правя/. Сега се знае много повече и е ясно, че не е чума / поне в тези си мутации/, но не е и грип....
            Последните новини от тези 2 дни са положителни ,и аз за това се моля .

Коментар

https://www.actualno.com/society/pet...s_1569311.html
              Главния локдаунър на Републиката не бил математик ... завършил "Начална педагогика" и после работил в НПО организация.

To и аз съм наследствено чадо на математици, и наистина до 3-ти курс бройках колежките, щото нищо ново нямаше... ама и сега не се имам за математик

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Много ясно, сега му е паднало на момчето да оправи добитъка.. лично вируса много ме радва.. тъкмо ще поразреди малоумниците.. първо се лекува на 100% за 4-5 дни каза ви се отдавна.. тук във форума се присмяхте.. сега ние ви се смеем.. ваксините също имат своята важна роля.. да намалят още малоумниците Междувременно си утроихме състоянията и прибрах вече кеша.. като му пишех на лев4о биткойн .. метали и т.н.. то реве коронавирус..сега ваксини.. шматки неземни... 300% за 5-6 месеца... Така че всичко е перфектно и върви по план!
                Аз пък мисля, че ваксините са ОК - иначе нямаше най-хитрата нация на света да се ваксинира целокупно.

Просто отровата си изпълни целта и е време за противоотровата - схема, стара като света.

Само мащаба е по-различен този път.

Кавръков, не говори добре за теб, че едва щом баща ти се разболя, започна да призоваваш за мерки. Досега се разболяваха чужди бащи, 99% от тях им няма нищо - всички те пък са в правото си да кажата "Ние го изкарахме и вече нямаме нужда от маски и локдауни, имаме си антителата."

Песимистчо, страха на проКовидВаксърите от антиКовидВаксърите е едно от най-абсурдните неща в пандемията, но е факт.
                Тепърва започва вълната от предозирали с новини хипохондрици, които зоват за задължителни ваксинации.
                Както и по-горе написах, мен ваксините не ме притесняват, но ме притеснява гласността на манипулируемите.

Коментар

https://www.actualno.com/society/pet...s_1569311.html

Главния локдаунър на Републиката не бил математик ... завършил "Начална педагогика" и после работил в НПО организация.
                  Много ясно, сега му е паднало на момчето да оправи добитъка.. лично вируса много ме радва.. тъкмо ще поразреди малоумниците.. първо се лекува на 100% за 4-5 дни каза ви се отдавна.. тук във форума се присмяхте.. сега ние ви се смеем.. ваксините също имат своята важна роля.. да намалят още малоумниците Междувременно си утроихме състоянията и прибрах вече кеша.. като му пишех на лев4о биткойн .. метали и т.н.. то реве коронавирус..сега ваксини.. шматки неземни... 300% за 5-6 месеца... Така че всичко е перфектно и върви по план!

Коментар

Проблема с вируса е че е е много заразен и мутира .От това следва че се вдига риска от висока смъртност ,без подбор ,нещо като руска рулетка .
                    Подчертавам че съм от хората които нито спазваха мерки ,нито съм се крил ,нито ме е страх ,нито вярвах че изобщо има нещо опасно ,още повече пък да се стремя и да искам да се ваксинирам ,НО в момента в който родния ти баща остава без дъх в слушалката и отива в интензивното без още да се зане дали ще се върне нещата се променят.
                    Дори той не вярваше и в мерките и във вируса ,още повече да се ваксинира ,нито се пазеше ,нито се крил или е спазвал мерки ,дори с насмешка се отнасяше към всички които ги спазват .
                    Това са фактите .
                    Тази вълна е по-опостушителна от първите две взети заедно.След всяка вълна си мислим ,че по-лошо не може да стане ,но в момента е
                    по-зле от ноември-декември.Тази вълна се получи от безхаберието на управляващите по Коледа.Днес един от щаба се изпусна ,че и
                    Африканският щам вече е влязъл ,4 човека са го докарали при единият полет от Занзибар.Така ,че трябва да се готвим и за четвърта
                    вълна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнение
                      Ама вие всичките дето проповядвате ваксината, какво ви интересува другите какво ще правят? Нали ще сте 99% защитени? Пък нека другите измрат. Какво си навирате ваксината на който не иска, след като не ви засяга?
                      Това е много странно наистина.
                      Всеки който е преценил, че ваксината е по-слаборискова от вируса / а то е така за мнозинството хора/ може да се ваксинира и да бъде спокоен.
                      За обаче 10-20% от хората ваксината е възможно да бъде по-рискова от вируса. Може и да не е и да е безопасна и за тях, но трябват години да се ДОКАЖАТ тези неща. Защо тези хора са принуждавани да се ваксинират чрез косвени заплахи и отнемания на права ? Защо се принуждават да са тестови мишки и да поемат сами риска и последствията от зараза с вируса а не представляват риск за ваксинираните ?
                      Към всичко това се добавя законовата липса на отговорност със съгласието !?!?! Двойният стандарт за починали от вируса и хората с краткосрочни проблеми след ваксинация. Принудата да се ваксинираш чрез ограничения. Всичко това поне за мен вдъхва недоверие.
                      Иначе решения има всякакви - например ще се ваксинирам веднага ако има финансова отговорност ако се гътна до 5-10 години от ваксинацията / не съм на 80/ или развия тумори или автоимунно заболяване.... Многооооцифрена компенсация за семейството ми в този случай съпоставима на пропуснатите доходи до края на живота ми.

Коментар

Проблема с вируса е че е е много заразен и мутира .От това следва че се вдига риска от висока смъртност ,без подбор ,нещо като руска рулетка .
                        Подчертавам че съм от хората които нито спазваха мерки ,нито съм се крил ,нито ме е страх ,нито вярвах че изобщо има нещо опасно ,още повече пък да се стремя и да искам да се ваксинирам ,НО в момента в който родния ти баща остава без дъх в слушалката и отива в интензивното без още да се зане дали ще се върне нещата се променят.
                        Дори той не вярваше и в мерките и във вируса ,още повече да се ваксинира ,нито се пазеше ,нито се крил или е спазвал мерки ,дори с насмешка се отнасяше към всички които ги спазват .
                        Това са фактите .
                        Каврък, дано баща ти да се оправи !
                        Имаше времена и още преди Локдауна когато с Левчо ти пишехме че са сериозни нещата и ти ни се смееше...
                        Тогава не се знаеше достатъчно , но мерките в Ухан показаха, че не е шега работата / не ме чети какво пиша, а гледай какво правя/. Сега се знае много повече и е ясно, че не е чума / поне в тези си мутации/, но не е и грип....

Коментар

• https://www.actualno.com/society/pet...s_1569311.html

Коментар

• Проблема с вируса е че е е много заразен и мутира .От това следва че се вдига риска от висока смъртност ,без подбор ,нещо като руска рулетка .
                            Това са фактите .

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

А не! Мерси (по френски)

Не мога да вярвам на всеки, който се кичи с титлата "учен"!

В тая връзка, идва ми наум една парлама...

В понятието "учен" е включено разбирането, че някого, много са го учили, но това съвсем не означава, че същият този "учЕн" - и много знае...

Нещо повече - същият този "учЕн" може да лежи на някаква съмнителна стара слава... (най-общо)

Та, мерси, за общата (на килограм) "вяра в учЕните"
                              Мдааааа, един "учен" каза по тиливизуръ

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не бих написала това ! Нека не забравяме, че има много млади хора с хронични заболявания, а и колкото и здравословно да живее човек ,накрая се разболява и това не е безотговорност. Когато здравните системи са претоварени страдат всички и тези с хроничните заболявания и другите които претърпяват травми или болести от лек характер. Затова пиша да сме по-смирени !!!
                                Има много млади хора с хронични заболявания, да... за голямо мое съжаление процента им се увеличава... което пък е повод човек да се замисли, защо. Говоря за т.н. придобити хронични заболявания - метаболитен синдром.

Коментар

Working...
                                X