If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://epicenter.bg/article/Prof--Ch...iya/243574/2/0
Чорбанов пак забива нож в тиквите на тиквите ...
Нагли, продажни, егоцентрици, параноици и тъпи тикви ни управляват.
Изборите в Германия показаха, че на хората им писна.....Меркел трябва да изчезне от политиката...Вечерен час, дронове за наблюдение, глоби за щяло и нещяло.....Само концлагери остава да построят ( може да ползват и старите....). Е, вместо "Работата те прави свободен ", могат да напишат - "Изолацията е път към щастието".....
Ще видим резуптатите от Недерландия....
Дано и в Тиквундия нещата да се променят...
Ще може ли сега и един "симулантен" превод в вфир... Какво е искал да каже автора с фразата "Нарушихме основно правило в имунологията, а именно да не се прави масова ваксинация по време на пандемия. Това никога не се е случвало досега"? Кога според многоуважаемия професор трябва да се ваксинираме - преди появата на пандемията или след изчезването ѝ?
Изборите в Германия показаха, че на хората им писна.....Меркел трябва да изчезне от политиката...Вечерен час, дронове за наблюдение, глоби за щяло и нещяло.....Само концлагери остава да построят ( може да ползват и старите....). Е, вместо "Работата те прави свободен ", могат да напишат - "Изолацията е път към щастието".....
дано се оправи бързо човекът, но истината е, че докато няма някакво добро ниво на ваксинирани е нужно всички малко да се поограничим в контаките си. не говоря за паника, а просто да имаме едно на ум.
И да не се нахвърляме като диви зверове един на друг малко да поозаптим егото.Накавръчето съм го драл жестоко заради революционните му простотии и заради Ковида....Надявам се вече си е научил урока.Аз му съчуствам и желая на баща му да се оправи..Паниката е излишна и безсмислена но малко разум и дисциплина ще ни помогнат.
Идея си нямаш колко е мъчително, да гледаш как близките и приятелите ти умират не по-малко мъчително, борейки се за глътка въздух.
Ти си имаш твойте впечатления от срещата с Короната, аз - моите. Оказва се, различни са.
Наздраве!
П.П. Ако под скъсване на веригата разбираш, че от няколко месеца съм чест посетител на местните болница, църква и гробищен парк, така е.
тнм, не обичам да пишам, когато децата са около мен, но заради теб правя изключние - имам си на идея, даже доста сериозна идея - дядо ми, на когото съм кръстен, почина след като започна да задържа вода в организма си. Казвал съм ти - огромен човек във всеки смисъл на думата - 120 кила чиста мускулатура на 60-65 годишна възраст, така го помня. Нямаше нищо общо с онзи човек от тогава, но аз го помня такъв, какъвто беше, а не когато беше напълнен с вода и краката му бяха тройни. Не можеше да легне, спеше, подпрян на масата, отвскяъде се пукаше кожата му и течеше някаква слуз - не сме го оставили за секунда сам, защото беше мъж във всеки смисъл на думата, баща и дядо, уникален човек. Веднъж само легна, водата стигна до важните органи и издъхна, борейки се за въздух. Помня, защото бях до него точно в този момент - тъкмо се връщах от сесия, вече бях студент, видя ме, усмихна се и почина. Това е, помня истинския човек, другото са неща от живота, през които всички минаваме. А животът - той продължава.
П.С. Баба ми почина малко преди сватбата на сестра ми - изрично беше ни забранила да се отменя сватбата заради нея - живите са си живи, мъртвите са си мъртви, така ни казваше. И още - човек се почита, докато е жив, след това няма смисъл.
Наздраве, тнм! Бог да прости починалите близки!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
tnm, не мога да те позная - ти ли си? Същото важи за всякакъв вид болни - и какво, да се откажем да живеем ли? Имам странното чувство, че някои хора теърдо и упорито се мислят или поне искат да са безсмъртни - е, не сте/сме! Странно е подобно поведение от твоя стрна, при положение че си от подобен славен и известен с непоколебимостта си и липсата на страх от смъртта род? Или греша някъде и нещо се е скъсало по веригата? С най-приятелски чувства от моя страна го казвам.
Идея си нямаш колко е мъчително, да гледаш как близките и приятелите ти умират не по-малко мъчително, борейки се за глътка въздух.
Ти си имаш твойте впечатления от срещата с Короната, аз - моите. Оказва се, различни са.
Наздраве!
П.П. Ако под скъсване на веригата разбираш, че от няколко месеца съм чест посетител на местните болница, църква и гробищен парк, така е.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Този или тези, които не са преживели това, което ти преживяваш в момента, не могат да те разберат.
Те дори не могат да си представят какъв кошмар е да чуваш как близките ти не могат да говорят нормално, защото се задушават.
tnm, не мога да те позная - ти ли си? Същото важи за всякакъв вид болни - и какво, да се откажем да живеем ли? Имам странното чувство, че някои хора теърдо и упорито се мислят или поне искат да са безсмъртни - е, не сте/сме! Странно е подобно поведение от твоя стрна, при положение че си от подобен славен и известен с непоколебимостта си и липсата на страх от смъртта род? Или греша някъде и нещо се е скъсало по веригата? С най-приятелски чувства от моя страна го казвам.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Виж сега обръщам се към теб и към всички останали .
Първо вируси има всякакви,нито аз ,нито баща ми сме от хората които при най леката настинка бягат при доктора .
9 дни човека се е мъчил в къщи ,за да стигне до болницата и да не може да диша ,едва говореше ,свидетел съм значи не е вирус като вирус или грип като грип,отделно че баща ми не е от страхливите хора и е борбен тип .
Нито аз нито той сме от хората които се ваксинират с противогрипни ваксини всяка година .
Не съм казвал какво да се затваря и какво не ,нито пропагандирам всеки да се ваксинира ,написах поста с чисти факти ......нека бъдем реалисти все пак .
Че Ковид не е грип се знае отдавна.
Че за определени групи е направо опасен се знае отдавна.
Че ваксинации и мерки за запазване на живота и здравето на рисковите се знае отдавна.
За мен лично не казваш нищо ново.
Но последната година доказа, че мерките не работят, локдауните убиват живота и на здравите, че съсипването на икономиката не води до повече кислород за болните, а излизането от вкъщи с СМС, забраната за спортуване и затварянето и отварянето през две седмици докарват стрес, високо кръвно и депресии на съвършено здрави хора.
Според ООН около 135 млн. души са в заплаха от гладна смърт поради липса на транспорт, снабдяване и нарушени търговски връзки заради пандемията.
Ето това е проблема - че мерките срещу Ковид имат повече пряки и косвени жертви от самия Ковид. И то спреда е сериозен.
Каврък да се оправя по бързо баща ти. И моя 2 дена е с температура - 38-39
Колега, преди да се е влошил вземи му купи "Хювемек" с Ивермектин. Вече го има в аптеките и е доказано с 6 месечни изследвания, че помага на Ковид-болни, като пречи на свързването на клетките с тези на Ковид-а.
А що се отнася до въпроса в темата, ще Ви кажа защо няма да си бия ваксина:
Досега съм си бил само веднъж анти-грип ваксина, Инфлувак беше, през 2000 година, за да пердапазя себе си и най-вече децата (второто се пръкна тогава). За съжаление стана точно обратното - толкова много боледуване не съм имал нито една друга година, преди и след това.
Познайте, дали искам да си бия нова антигрипна ваксина?
Първо вируси има всякакви,нито аз ,нито баща ми сме от хората които при най леката настинка бягат при доктора .
9 дни човека се е мъчил в къщи ,за да стигне до болницата и да не може да диша ,едва говореше ,свидетел съм значи не е вирус като вирус или грип като грип,отделно че баща ми не е от страхливите хора и е борбен тип .
Нито аз нито той сме от хората които се ваксинират с противогрипни ваксини всяка година .
Не съм казвал какво да се затваря и какво не ,нито пропагандирам всеки да се ваксинира ,написах поста с чисти факти ......нека бъдем реалисти все пак .
Този или тези, които не са преживели това, което ти преживяваш в момента, не могат да те разберат.
Те дори не могат да си представят какъв кошмар е да чуваш как близките ти не могат да говорят нормално, защото се задушават.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Последните новини от тези 2 дни са положителни ,и аз за това се моля .
дано се оправи бързо човекът, но истината е, че докато няма някакво добро ниво на ваксинирани е нужно всички малко да се поограничим в контаките си. не говоря за паника, а просто да имаме едно на ум.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
"За да не съм голословен - току що ми звънна мацката от медицинския център, в който се бях записал за ваксинация през митичния сайт на правителството. Въпросът й бе дали аз знам нещо за това как ще протича процеса в бъдеще? В смисъл дали са ма информирали кога ще тръгне сайта и дали досегашната ми регистрация означава нещо? В процеса на разговора стана кристално ясно, че никой няма никаква информация, а дори тяхната връзка с РЗИ е спорадична. Е, това на какво прилича?"
Каврък да се оправя по бързо баща ти. И моя 2 дена е с температура - 38-39
Значи понеже баща ти се е разболял от вирус, който 95% от хората карат като настинка, минаваш от страната на локдаунърите?
И като баща ти се оправи, ще напишеш ли пост а-ла "Ами всъщност това не е чумата, за която го мислех!"
Абе къде бяхте досега бре, хора?
Когато починаха стотици млади от свински грип през 2009, защо не искахте локдауни и мерки?!?
Пневмонии имаше и преди Ковид.
И защо пишеш тоя пост, понеже СЕГА имаш болен роднина?
Отдавна се каза, че поне 90% ще си го изкараме, как реши, че баща ти няма шанс да се зарази?!?
За огромно съжаление пропагандата дава своите сочни плодове. Разумните потребители с умерени коментари стават все по-малко.
Разболее се възрастен човек от вирус, наложи се да полежи със симптоми ... шок, кошмар, затваряй света завинаги!
Каврък, дано баща ти да се оправи !
Имаше времена и още преди Локдауна когато с Левчо ти пишехме че са сериозни нещата и ти ни се смееше...
Тогава не се знаеше достатъчно , но мерките в Ухан показаха, че не е шега работата / не ме чети какво пиша, а гледай какво правя/. Сега се знае много повече и е ясно, че не е чума / поне в тези си мутации/, но не е и грип....
Последните новини от тези 2 дни са положителни ,и аз за това се моля .
Коментар