Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Кой набута пенсионерите в зелен коридор от 8,30 сутрин...Още ги помня от онези години как се бутаха в трамвая сутрин за вода или до другия край на града за по-евтино кисело мляко
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Кой набута пенсионерите в зелен коридор от 8,30 сутрин...Още ги помня от онези години как се бутаха в трамвая сутрин за вода или до другия край на града за по-евтино кисело мляко
онзи ден (събота по обяд) в голям столичен супермаркет пред мен и зад мен на опашката бяха 'безпилотници' сложили по една маска 5 за 4 и се бутат.... хем стават с кокошките хем имат зелен коридор... редно е охраната да ги връща както са ме връщали мен няколко пъти забравил за часа.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...,image11#photo
Докато не изкарат армията и жандармерията май няма да има ред у нас ............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
ти сериозно ли ?!не ползвам метро но наскоро от някъде ми попадна снимка от сутрешното пого в метрото . спрямо тая гъчканица която става там ,всякакви мерки и прочие простотии са просто нелепи !!!
Коментар
-
ти сериозно ли ?!не ползвам метро но наскоро от някъде ми попадна снимка от сутрешното пого в метрото . спрямо тая гъчканица която става там ,всякакви мерки и прочие простотии са просто нелепи !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да,болниците са пълни ,масово около мен всички се разболяват и в службата ,изключам родния ми баща за да не стане лично ,но сега ,година по -късно се вижда че явно мутации или каквито и да било нови варианти са много агресивни ....в крайна сметка ,каквито и мерки да налагат на самодисциплина не може да се разчита
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...,image11#photo
Докато не изкарат армията и жандармерията май няма да има ред у нас ............
Коментар
-
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...,image11#photo
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеВ ПЛЕВЕН ЛЕКАР УМРЯ СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВТОРА ВАКСИНА „ПФАЙЗЪР“! ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ НА ВЛАСТИТЕ ЗА ЗАЧЕСТИЛИТЕ ТЕЖКИ ПОРАЖЕНИЯ И СМЪРТ СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНИТЕ!
Вчера в Плевен умира д-р Евгени Александров след поставяне на втора ваксина „Пфайзър“, разкри АФЕРА.
Д-р Евгени Александров е колабирал и така не е дошъл в съзнание преди да напусне този свят.
Случаите с тежки поражения, включително и летален изход след поставяне на ваксини, не се нито един, нито два. Никой обаче не говори за тях както от Щаба, така и от присъдружните медии на управляващите.
АФЕРА настоява незабавно да бъдат огласени официално колко са случаите на тежки реакции, поражения и смърт вследствие от поставените ваксини у нас.
Защото тази тема е абсолютно ТАБУ, наложено от управляващите.
https://afera.bg/в-плевен-лекар-умря...не-на-в/
Лев, ако си жив пиши бре да не те мислим !!!!!!!
ти си от Плевен кажи от кухнята как стоят нещата и вярно ли е това
- 2 Харесвания
Коментар
-
В ПЛЕВЕН ЛЕКАР УМРЯ СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВТОРА ВАКСИНА „ПФАЙЗЪР“! ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ НА ВЛАСТИТЕ ЗА ЗАЧЕСТИЛИТЕ ТЕЖКИ ПОРАЖЕНИЯ И СМЪРТ СЛЕД ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНИТЕ!
Вчера в Плевен умира д-р Евгени Александров след поставяне на втора ваксина „Пфайзър“, разкри АФЕРА.
Д-р Евгени Александров е колабирал и така не е дошъл в съзнание преди да напусне този свят.
Случаите с тежки поражения, включително и летален изход след поставяне на ваксини, не се нито един, нито два. Никой обаче не говори за тях както от Щаба, така и от присъдружните медии на управляващите.
АФЕРА настоява незабавно да бъдат огласени официално колко са случаите на тежки реакции, поражения и смърт вследствие от поставените ваксини у нас.
Защото тази тема е абсолютно ТАБУ, наложено от управляващите.
https://afera.bg/в-плевен-лекар-умря...не-на-в/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вирусът все ище има голям субстрат, много голяма част от популацията му е отворена. Ваксинираните са малко, предаването продължава, мутациите също. Всяка подобна инфекция има вълнообразен но лавинообразен ход нагоре на кривата. Може да спихне само ако загуби темпа на предаване.
Колкото някой писа че има заразени след първата доза в Румъния, да, това е така, дори след 2-та доза си най-уязвим в първите дни.
Да, така мисля че ще е занапред. мРНК периодично и поливалентни ваксини - няма вирус, няма носител (вектор). Нищо общо с никакъв вирус.
Така ли превежда Гугъл - преводача бре мистър Соколов, пардон Ястребовски, пардон Орлов.....
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар