Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
[QUOTE=terziеv;n3785699]
Глупости. И сега една трета от задължителните ваксинации са само на хартия, за да може чавето в детдом. А с циганите какво става? Не всичките са извънсистемни катунари без лични карти. А с лекарите какво правим, дето 80% от ваксинираните са такива само по документ. Ако си толкова Гоуем бизнесмен, отдавна да си решил проблемите на цялото семейство за едни 3-4 хилки. [/QUOT
Кой е казал, че съм бизнесмен ?! Камо ли голям. Мога да ги реша за по-малко / имам налично решение/, но това е за ограничено време. Ще трябва да ги решавам на всеки 6-9 месеца.
Това така или иначе не е начина на решаване на проблема в дългосрочен план защото ваксините ежегодно ще бъдат с нас в близките 5-10 години.... Ако сега не е ще го направят наказуемо и т.н.
Трябва да има и други законни начини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
ravnovesie мислех, че си по стойностен от масата, но с това дребнаво и гнусно подхвърляне ....достоен си за съжаление
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
С тази е ясно какво следва. Представи си за какво ''лоби'' става въпрос за да сложат човек с такава настояща работа....
До края на 2022 90% от хората у нас ще са ваксинирани....И няма да става само документално - ще се намери начин за физическа проверка кой е и кой не е....
Коментар
-
ravnovesie мислех, че си по стойностен от масата, но с това дребнаво и гнусно подхвърляне ....достоен си за съжаление
Коментар
-
ravnovesie мислех, че си по стойностен от масата, но с това дребнаво и гнусно подхвърляне ....достоен си за съжалениепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Май не върви добре брака ви.
- 1 like
Коментар
-
О брака си ни е супер :-) Мнението за неваксиниране си е нейно, но аз я подкрепям изцяло. Изключено е човек с рискове в здравословното си състояние да се подлага на експериментални ваксини - например при нея сърдечно съдовата система не е в идеално състояние и тромбогенериращите ваксини / всички са такива/ с голма вероятност могат да я ликвидират и т.тн да не изпадам в детайли.... Разбира се и тя е преболедувала вируса....
А да обсъждахме също, че вероятно от това си решение ще изгуби работата си в СУ - университетите ще бъдат принудени да се ваксинират също съвсем скоро...., но няма проблем......може и без работа....ако стане продавачка ще взима повече..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Ти сериозно ли, жена ти е в рискова група, а ти си против ваксините. Май не върви добре брака ви.
А да обсъждахме също, че вероятно от това си решение ще изгуби работата си в СУ - университетите ще бъдат принудени да се ваксинират също съвсем скоро...., но няма проблем......може и без работа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМай не върви добре брака ви.
Вместо да се вживяваш като консултант по семейни въпроси по-добре отговори каквото те питах надолу. Как неваксинираните са по-голяма заплаха от ваксинираните. И от ваксинираните с плацебо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не знам твоя воля.Както си решиш.Земеделието не е проста работа Песи не става с ФМИ.
Въпроа беше , че като се нашляпат ограниченията у нас то човек трябва да си стане поне хранително самодостатъчен....
- 1 like
Коментар
-
Щото трябва и да се яде... Ако не мога да минавам границите например нема папо за семейството...../ жена ми е в рискова група и също е изключено да се ваксинира/
- 1 like
Коментар
Коментар