IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ами виждаш ли как е. С такъв капацитет как човек да вземе информирано решение ?! Информирано решение , отговора на което не е ясно дали го имат и десетина човека в света....
    Всяко решение се взима в условия на несигурност и при непълна информация. Всяко решение е решение за бъдещето, а никой не знае бъдещето. Ако човек избягва да взима решения при непълна информация е хубаво да се види поне с психолог, защото в най-лекия случай подобно поведение говори за психично разстройство, ако не и за заболяване.

Коментар

У нас все още не смеят да предприемат грубите мерки защото само 15% е групата / доброволни и принудени/. Ще има и избори = който опита грубо от партиите на ''промяната'' ще настрои 90% от хората срещу него.
      Но ваксинирането е почти неизбежно като краен резултат ...Самият факт за предложената здравна министърка от ГАВИ го показва.
      Може би ще имаме още макс година свобода. До следващата есен ще имаме 60-70% ваксинирани....и тогава ще правят каквото си поискат в угода на прецаканото мнозинство / тези 60-70%/....
      Няма да имат 60-70% никога. аз се надявам тотално да се изложат кукловодите факсъри или за лъжите им да прогледнат повече хора. В БГ никой на никого не вярва, така че и малките съмнения ги превръщат в лъжци и ако трябва и НАПУК (като мене) няма да действат според указанията.
      Дали има в други държави определяне като категория овце !?!?!
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

У нас все още не смеят да предприемат грубите мерки защото само 15% е групата / доброволни и принудени/. Ще има и избори = който опита грубо от партиите на ''промяната'' ще настрои 90% от хората срещу него.
        Но ваксинирането е почти неизбежно като краен резултат ...Самият факт за предложената здравна министърка от ГАВИ го показва.
        Може би ще имаме още макс година свобода. До следващата есен ще имаме 60-70% ваксинирани....и тогава ще правят каквото си поискат в угода на прецаканото мнозинство / тези 60-70%/....
        Една година не малко. Ако ваксините се окажат смътоносни (хипотетично) и си отложил ваксинацията с една година, ще живееп една година повече от другите. Аз колко ракия мога да изпия за една година.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Много остроумно остро като гума на Белаз
          Ами виждаш ли как е. С такъв капацитет как човек да вземе информирано решение ?! Информирано решение , отговора на което не е ясно дали го имат и десетина човека в света....

Коментар

• И пак да повторя - всеки 99 от 100 човека, който влизат в болница или умират заради ковид следващите месеци са просто глупави хора, неспособни умствено да се грижат за собствения си живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми като е лично решение защо наричаш хората които не желаят да се ваксинират чобани от средна Азия.НЕ МОЖЕ ВСЕКИ СТРАХЛИВЕЦ И КОВИД ИДИОТ ДА ОБИЖДА.
              Бай пеше виждаш как действат факсините. Поредния плямпащ фикус

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Който искаше да се ваксинира доброволно, вече го е направил и то отдавна. Оттук нататък всяка нова игла ще е насила, за да се работи/пътува/излиза от вкъщи.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Светът не се върти около тебе.На мен ми е през сайдера твоя страх...Предполагам че си сам щото с такива трудно се живее...Бий си факсини всеки месец и се чувствай безсмъртен твоя воля.Но не ми казвай какъв съм и какво да правя.
                  Аз не ти казвам какво да правиш. Казвам как виждам антиваксърите, макар че ти беше казал, че си изкарал вируса, така че от моя гледна точка е съвсем рационално в такъв случай да не се ваксинираш. Но в България има 2 милиона човека, които не са изкарали вируса и поне още 1 милион, на които антителата от вируса вече са си заминали - и които нямат нищо против да си рискуват живота, защото ги е страх от параноични приказки пробутвани от откровено психично болни хора.

Коментар

Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
                    Ми като е лично решение защо наричаш хората които не желаят да се ваксинират чобани от средна Азия.НЕ МОЖЕ ВСЕКИ СТРАХЛИВЕЦ И КОВИД ИДИОТ ДА ОБИЖДА.

Коментар

До един месец ще има опашки за ваксинации, от хора които се задушават и си мислят че ваксината ще ги спаси. Следващите 2 месеца всеки, който не е ваксиниран или не е изкарал вируса ще се зарази.
                      Така, поправям си процента на сектата експериментал-ваксъри - за щастие по нашите ширини те нямат даже и пет процента представеност !!!
                      Останалите над десет процента българи бяха излъгани, че ваксината ще ги предпази от боледуване и най-вече, че ще пази техните близки или колеги от заразяване при контакт или съвместна работа с тях.

Сега ни плашат със задушаване, което си е много бърза еволюция в пропагандните опорки - Гьобелс ряпа да яде. Нека си припомним как ни плашеха от екрана преди година:

Тогава все още нямаше статистика - сега я има и цифрите не лъжат, колкото и разни манимулатори да си ги тълкуват както им изнася. Да обобщя какво вече доказано се ЗНАЕ за екперименталките:
                      - НЕ ПАЗЯТ от заразяване на ваксинирания.
                      - НЕ ПАЗЯТ близките на ваксинирания от контакта им с него.
                      - НЕ ПАЗЯТ ваксинирания от разболяване.
                      - Никога не биха били одобрени по стандартната процедура ЗАЩОТО СА С МЕДИЦИНСКИ НЕИЗДЪРЖАН СЪСТАВ И СА С НЕДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ. ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА С НЕИЗСЛЕДВАНИ ИЛИ НАРОЧНО СКРИТИ СТРАНИЧНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ.
                      Last edited by vgc; 19.08.2021, 13:17.

Коментар

Моля те не обиждай така ваксините наричайки ги глупост.... За някои не са....
                        Много остроумно остро като гума на Белаз

Коментар

аз не познавам някой който да се е ваксинирал принудително, а реално почти 80% от приятелите и близките ми са ваксинирани. Но явно живея в малко по интелигентна среда. В общи линии близка до средно европейската.

Но очевидно мнозинството е с манталитет и интелигентност на чобани от средна Азия.
                          Светът не се върти около тебе.На мен ми е през сайдера твоя страх...Предполагам че си сам щото с такива трудно се живее...Бий си факсини всеки месец и се чувствай безсмъртен твоя воля.Но не ми казвай какъв съм и какво да правя.

Коментар

Решението за ваксинация е лично решение. На всеки 100 починали от ковид от тук натътк, 99 ще са си виновни сами. Ще е можело да го предотвратят, но лично те са избрали да рискуват и заради това тяхно решение са си изгубили живота. Това е - жертвите на ковид от месец два насам са решили да посрешнат вируса със собствената си глупост и тяхната собствена глупост ги е убила.
                            Моля те не обиждай така ваксините наричайки ги глупост.... За някои не са....

Коментар

Защо не питаш и за 5 на 1000 как съм решил, и вируса е само от една година и не се знаят за страничните му ефекти.
                              Никога не съм отричал вируса. Възможно е с годините и новите щамове и 5 на 100 да станат жертвите.
                              Отричам скалъпената ваксинова статистика, която за всяко нещо , което има начин да бъде доказано е била разпердушинвана, че е лъжлива и фалшива.... еднопосочно... Така че няма как да им вярвам и за статистиките, които не могат да бъдат опровергани поради различни външни причини.
                              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.08.2021, 12:54.

Коментар

Хахха, лайка ти е от мен...И ние сме така относно ваксинираните :-) Сами са си избрали съдбата....:информирано -)
                                те и наркоманите сами се бодат. И те постигат нирвана

Коментар

Working...
                                X